Ya ciddi misiniz kızlar eşimde baktı görmedi ben demedendeli misiiiiiiiinnnn? tabi kii görüyorum! gayet belli. git 23 nisan gelmeden kan ver özelde bir yerde hemen. 30 büyük ildeysen tabii
canım biz burdan görüyorsak kocanın hayli hayli görmesi lazımYa ciddi misiniz kızlar eşimde baktı görmedi ben demedenayy heycanlı ki bilmiyorum bugün işteyim gelirken bide pahalı bi test alayım bide ona bakalım oda daha kesin çıkar demişti eczane
Bat 25 nisan. Ya belki de korkuyoruz biz hüsrana çok uğradığımız içincanım biz burdan görüyorsak kocanın hayli hayli görmesi lazımsilik çizgiler kameraya daha zor yansıyor çünkü. bat ne zamandı?
Insallah canim su kan sonucum ciksa sevinecegim biraz kahverengilik geliyo insallah hepimizinki sagsalim sonuclanirCanım hayırlı olsun sağlıcakla al bebişini kucağına
Ama cıkmıs kızBende öyle yaptım ama pek de çıkmadı bişeEki Görüntüle 2623620
Bende bayılırım hele aile filmlerine neşeli günler bizim aile gülen gözler favorilerimevet ben de ne zaman denk gelsem hep oturur izlerim Türk filmlerini, hatta bir ara Türkan Şoray filmlerine takmıştım, durup durup açıyor, izliyordum
Canım inşallah vardır yaa içime güzel seyler doğdu testi görünce bize haber ver hamişsin bence değer düşüktür muhtemelen daha yeni bebikYaa umutlanmakta istemiyorum ucuz testlerden bu ne blm görüyo musunuz yani sizde
Doğru cnm evde test yap o zaman iki gün arayla kouulaşınca gidersin inşallah doktoraBenim ki başından beri böyle sabahın köründe yaptım zaten hep böyle silikti koyulaşmadı da kaybolmadı da. Günüm geçmeden hastaneye gitmem heralde cünkü her gidişim de negatiften yoruldumen azından tekrar iyisinden test alayım yasak bitince giderim olumlu olur da inşallah Ay keşke hepimize nasip etsin Allahım kızlar desteğiniz o kadar iyi geldi ki gerçekten sağolun
Öyle yapıcam artık biraz daha sabır sabır.. aslında biz sabırsızlık yapıyoruz yoksa günümüzün geçmesini beklemek en doğrusuDoğru cnm evde test yap o zaman iki gün arayla kouulaşınca gidersin inşallah doktora
Keske yaaÖyle yapıcam artık biraz daha sabır sabır.. aslında biz sabırsızlık yapıyoruz yoksa günümüzün geçmesini beklemek en doğrusukendimizi yıpratmasak keşke elimizde olsa da
Aynı benim ki gibi silik bi çizgi görüyorum ben ama testin farkını anlayamadım canımKızlar bu albi testini kullandınız mı sonradan yani saatler sonra boyle çizgi cıktı bu su tutulmuş hali su tutmadan biraz daha pembe ve belirgindi. Kuruma çizgisi galibaEki Görüntüle 2623726 Eki Görüntüle 2623736
Cnm 2 kere yaptım ikisindede sonradan cıktı cizgi kuruma galiba diye düşünüyorumAynı benim ki gibi silik bi çizgi görüyorum ben ama testin farkını anlayamadım canım
Ay evet var kiiiBende öyle yaptım ama pek de çıkmadı bişeEki Görüntüle 2623620
Kuzum ama hiç çıkmaması gerekmiyor mu eğer negatifse ben mi yanlış biliyorum ki bildiğin silik çizgi var sende de işteCnm 2 kere yaptım ikisindede sonradan cıktı cizgi kuruma galiba diye düşünüyorum
Görmek isteyenler mi görüyor sadece bilmiyorum ki kuzular biz çok hevesliyiz görüyoruz vala emin değilim sonradan üzülmek istemiyorum ondan çok inanasım mı gelmiyor nedirAy evet var kiii
bencedeTamam etiketleriz tabii ki ama çok uzatma arayı azcık kafanı dinle gel❤❤