Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
deli misiiiiiiiinnnn? tabi kii görüyorum! gayet belli. git 23 nisan gelmeden kan ver özelde bir yerde hemen. 30 büyük ildeysen tabii
Ya ciddi misiniz kızlar eşimde baktı görmedi ben demeden ayy heycanlı ki bilmiyorum bugün işteyim gelirken bide pahalı bi test alayım bide ona bakalım oda daha kesin çıkar demişti eczane

Ya ciddi misiniz kızlar eşimde baktı görmedi ben demeden ayy heycanlı ki bilmiyorum bugün işteyim gelirken bide pahalı bi test alayım bide ona bakalım oda daha kesin çıkar demişti eczane
canım biz burdan görüyorsak kocanın hayli hayli görmesi lazım silik çizgiler kameraya daha zor yansıyor çünkü. bat ne zamandı?

canım biz burdan görüyorsak kocanın hayli hayli görmesi lazım silik çizgiler kameraya daha zor yansıyor çünkü. bat ne zamandı?
Bat 25 nisan. Ya belki de korkuyoruz biz hüsrana çok uğradığımız için aslında silik bi çizgi görünüyor da hani test mi yanlış hani normal mi diye düşündük. Çok istiyoruz iki tane daha test alıcam eve giderken iyisinden bide öyle bakalım

Benim ki başından beri böyle sabahın köründe yaptım zaten hep böyle silikti koyulaşmadı da kaybolmadı da. Günüm geçmeden hastaneye gitmem heralde cünkü her gidişim de negatiften yoruldum en azından tekrar iyisinden test alayım yasak bitince giderim olumlu olur da inşallah Ay keşke hepimize nasip etsin Allahım kızlar desteğiniz o kadar iyi geldi ki gerçekten sağolun

Doğru cnm evde test yap o zaman iki gün arayla kouulaşınca gidersin inşallah doktora

Kızlar bu albi testini kullandınız mı sonradan yani saatler sonra boyle çizgi cıktı bu su tutulmuş hali su tutmadan biraz daha pembe ve belirgindi. Kuruma çizgisi galiba

Son düzenleme:
Tamam etiketleriz tabii ki ama çok uzatma arayı azcık kafanı dinle gel❤❤
bencede kızlar eğer isterseniz vatsapp da kurablirizzzzz hamiş olana kadar oluncada konu değiştiririz benim bi arkadaşımda öyle yaomıştı taabi bya 30 kişil bi grup çocukları 1 yaşında oldu hala devam ediyorlar konuşmayada yani her konuda destek olabliriz birbirimize bir fikir sunuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…