Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanmıyorum engel olacağını çünkü hap kullanarak korunan ve bıraktığı ilk aydan hamile kalan arkadaşlarım var.

Canım benim kaçırmış olabilirsin çünkü her kadın sistemli yumurtlamaz belki adet biter bitmez ilk üç gün yumurtladın. Eğer bu ay koyuluk olmazsa öbür ay adetin biter bitmez başla olur mu
Canım adetin başlarında yumurtlasam suanda neden ovulasyon çift çizgi çıktı kafam karıştı yaaa suan yumurtlama varmi?? Adetime 9 gun kaldı

Eklentiler

• 20200404_181035.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 16
Canım adetin başlarında yumurtlasam suanda neden ovulasyon çift çizgi çıktı kafam karıştı yaaa suan yumurtlama varmi?? Adetime 9 gun kaldı
Bazı kadınlar adetten 5 6 gün önce bile yumurtlayabiliyorlarmis belki sizin de öyle olmuştur ya da gebelik varsa da bu LH testleri koyu çıkabiliyormus

adet gunun buugnmu bazen gecdolenme oluyor cnnm
Yok 6 sı.. İncir kürü geciktirebilir iyice heveslenmiyim gecikirse falan dedim aldık test sabredemedim. Akıntı çoktu iki gündür hiç yok sanırım bu ay da olmadi. Her an ağlayacak gibi oluyorum.
Eşim de çok istiyo. Allahım mahrum bırakmasın

amincnm rabbim yaridmcin olsun cokzor helede eshevesliyse dahazor oluyor surkeli bekliuor ama sabır yasin kuuck senin 1yilolmadi sonra rahimfilmi cekilrisin hersey hallonur sirasiyla

Hadi ya inşAllah yerleşme kanamasıdır

kızlar, size çok alakasız bir şey sormak istiyorum. bir derdim var... adetim 30 martta bitti. 2 gündür hafif yumurta akı gibi bir akıntım oluyor günde 1 kere filan. kaşıntım yok ama sürekli tuvalete çıkma isteğim var gibi. gebe kalmak için kür kullanıyorum o yüzden günde en az 8 bardak filan su içmiş oluyorum. eşim o yüzden sürekli tuvalet ihtiyacı duyuyorsun dedi ama ben dayanamadım piyeloseptyl içtim az önce. aralık ayında idrar enfeksiyonu olup bildiğiniz kan işemiştim. korkudan şimdi ilaç içmiş oldum. beni aydınlatır mısınız rica etsem?

amincnm rabbim yaridmcin olsun cokzor helede eshevesliyse dahazor oluyor surkeli bekliuor ama sabır yasin kuuck senin 1yilolmadi sonra rahimfilmi cekilrisin hersey hallonur sirasiyla
Allah razı olsun inşallah.
Evet tuttum kendimi ağlamamak için ama dayanamadım baktım onun da gözler kızarmış
Sonra zaten sırası değil virüsten dolayı diye avutmaya çalıştı.

Eğer olmazsa rahim filmi çektiririm evet. Yaşımda küçük evet. sağ ol Allah razı olsun

Yumurtanı çatlatmak için çakşır kökü suyu kullansana canım

Amincnm rabbim arattirmasin cokzor ya
Rabbim hayırlı saglikli evlatlar versin

Kızlar bugün öğlen ve az önce yaptığım testler (2nolu olan) ben catlamayı öğlen mi yoksa kesin olarak şu an mı görmus oldum,ona göre değerlendiricem de

Eklentiler

• 20200404_114131.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 5
  • 20200404_193904.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 12
Canım benim sanırım bilmiyorsun bu testler gebelik testi ile aynı değil bu idrarda ki LH hormonunun seviyesini ölçüyor LH hormonu kadın vücudunda her zaman olan Bi hormon o yüzden her zaman iki çizgi çıkar önemli olan koyu çizgi olması ve evet bugünü mutlaka değerlendir canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…