Sanmıyorum engel olacağını çünkü hap kullanarak korunan ve bıraktığı ilk aydan hamile kalan arkadaşlarım var.Merhaba kızlar. Bu ay bende gebelik düşünenlerdenim. Aslında tüp bebek olucaktı ama mevcut durumdan dolayı transferler durduruldu. Geçen ay doğum kontrol hapı kullandım. Bu ay adet oldum ve adetin 6. Günü deyim. Geçen ay kullandığım hap bu ayı etkiler mi acaba? Yumurta oluşumuna etkisi olur mu?
Devam et bence canim daha tam koyu gelmedi banaKızlar sizce pik olmuş mu ?
Evet sonra 2 ve 3 nisan da pik oldu. Bugün çatladı.Devam et bence canim daha tam koyu gelmedi bana
Canım adetin başlarında yumurtlasam suanda neden ovulasyon çift çizgi çıktı kafam karıştı yaaa suan yumurtlama varmi?? Adetime 9 gun kaldıCanım benim kaçırmış olabilirsin çünkü her kadın sistemli yumurtlamaz belki adet biter bitmez ilk üç gün yumurtladın. Eğer bu ay koyuluk olmazsa öbür ay adetin biter bitmez başla olur mu
Ben tarihe bakmadan yazmisim kusura bakmaEvet sonra 2 ve 3 nisan da pik oldu. Bugün çatladı.
Bazı kadınlar adetten 5 6 gün önce bile yumurtlayabiliyorlarmis belki sizin de öyle olmuştur ya da gebelik varsa da bu LH testleri koyu çıkabiliyormusCanım adetin başlarında yumurtlasam suanda neden ovulasyon çift çizgi çıktı kafam karıştı yaaa suan yumurtlama varmi?? Adetime 9 gun kaldı
benilkaylar degisklik olacağına pekinanmiyrum buyuk belirti olmaz
Zaten adet belirtileriyle ayni
adet gunun buugnmu bazen gecdolenme oluyor cnnmHmm doğru söylüyosun genel belirtiler hep aynı.
Bu sabah test yaptım negatifolsa silikte olsa çıkardı değil mi?
Bir ton belirti sayabilirim
Yok 6 sı.. İncir kürü geciktirebilir iyice heveslenmiyim gecikirse falan dedim aldık test sabredemedim. Akıntı çoktu iki gündür hiç yok sanırım bu ay da olmadi. Her an ağlayacak gibi oluyorum.adet gunun buugnmu bazen gecdolenme oluyor cnnm
amincnm rabbim yaridmcin olsun cokzor helede eshevesliyse dahazor oluyor surkeli bekliuor ama sabır yasin kuuck senin 1yilolmadi sonra rahimfilmi cekilrisin hersey hallonur sirasiylaYok 6 sı.. İncir kürü geciktirebilir iyice heveslenmiyim gecikirse falan dedim aldık test sabredemedim. Akıntı çoktu iki gündür hiç yok sanırım bu ay da olmadi. Her an ağlayacak gibi oluyorum.
Eşim de çok istiyo. Allahım mahrum bırakmasın
Pardon canımBen demedimCvp vermiştim yumurta olmaz zaten kiste dönüşmüştür diye
Hadi ya inşAllah yerleşme kanamasıdırCanım 4 martta çatlatma iğnesi oldum 4 yumurtam vardı 1 tanesi büyümüştü çatlatıldı 14 gün sonra regl oldum tutmadı yani ama çok az regl oldum regl bitti ovü testi denedim 2. Gün yumurtlama vardı 1 gün sonra doktora gittim 2 yumurta var gerçekten dedi sağ tarafta ama o doktor kist yumurta demedi deneyin dedi instada canlı yayın yapan bi doktora sordum o yumurtalar kist olmuştur dedi işe yaramaz dedi kendi doktorum 5 gün sonra çağırdı baktı çatlamış dedi ama tutmadı sanırım regl oluyorum pembe akıntı gelmeye başladı
Allah razı olsun inşallah.amincnm rabbim yaridmcin olsun cokzor helede eshevesliyse dahazor oluyor surkeli bekliuor ama sabır yasin kuuck senin 1yilolmadi sonra rahimfilmi cekilrisin hersey hallonur sirasiyla
Yumurtanı çatlatmak için çakşır kökü suyu kullansana canımCanım 4 martta çatlatma iğnesi oldum 4 yumurtam vardı 1 tanesi büyümüştü çatlatıldı 14 gün sonra regl oldum tutmadı yani ama çok az regl oldum regl bitti ovü testi denedim 2. Gün yumurtlama vardı 1 gün sonra doktora gittim 2 yumurta var gerçekten dedi sağ tarafta ama o doktor kist yumurta demedi deneyin dedi instada canlı yayın yapan bi doktora sordum o yumurtalar kist olmuştur dedi işe yaramaz dedi kendi doktorum 5 gün sonra çağırdı baktı çatlamış dedi ama tutmadı sanırım regl oluyorum pembe akıntı gelmeye başladı
Amincnm rabbim arattirmasin cokzor yaAllah razı olsun inşallah.
Evet tuttum kendimi ağlamamak için ama dayanamadım baktım onun da gözler kızarmış
Sonra zaten sırası değil virüsten dolayı diye avutmaya çalıştı.
Eğer olmazsa rahim filmi çektiririm evet. Yaşımda küçük evet. sağ ol Allah razı olsun
Aminnn inşallah. Tadını çıkar her anının :) sende sağ salim kucağına alırsın inşallahAmincnm rabbim arattirmasin cokzor ya
Rabbim hayırlı saglikli evlatlar versin
Canım benim sanırım bilmiyorsun bu testler gebelik testi ile aynı değil bu idrarda ki LH hormonunun seviyesini ölçüyor LH hormonu kadın vücudunda her zaman olan Bi hormon o yüzden her zaman iki çizgi çıkar önemli olan koyu çizgi olması ve evet bugünü mutlaka değerlendir canım benimCanım adetin başlarında yumurtlasam suanda neden ovulasyon çift çizgi çıktı kafam karıştı yaaa suan yumurtlama varmi?? Adetime 9 gun kaldı