Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanimlar benimde yarim gündür kürek kemigimin az sag tarafinde sürekli hafif batmalar vs ve aktintim var kendimi ama bu belirtklere kaptirmak istemiyorum. Erken gebelik testi aldim en düsük degeri ölcenden 10ml/u den.

Adete 4 gün kala yapacam artil

Canıım aynı şeyi bugün biz de yaşadık, merak etmiştim seni zaten yaptın mı diye, belki geç döllenme olmuştur diyerek umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ben. Umarım öyledir. Birkaç gün sonra inşallah çift çizgi görürüz

Sen bilirsin tabi ama bence yapma canım ben bugün yaptım adetime 4 gün varken negatif ama bir yandan da erken gebelik testleri yanlış sonuç veriyor diye okuduğum için adetimi bekleyip olmazsam normal gebelik testiyle yapmayı düşünüyorum. Boşuna üzülmüş oluyor insan

Kızlar bir kadın doğum doktoru gebelik ve Covid 19la ilgili bazı sorular cevaplamis instadan paylaşmak istedim

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-04-21-49-16.png
    303,7 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2020-04-04-21-48-47.png
    250 KB · Görüntüleme: 35
Inşallah canımm inşallahh öyle olur.
Ama bir sürü belirti yaşadım insan psikolojisi nasıl bi şey. Bacaklarım sızladı hiç halim yoktu yani namaz kılarken ayağa kalkamıyodum nerdeyse. Burun kanamalarım. Soğuktan sızlamış demekki bacaklarım. Sadece yorulunca öyle olurdu. Hiçbir şey yapmadığım halde öyle yorulmuşum gibi sızlıyodu. Neyse kuzum inş dediğin gibi olur. İnşallah burda fındıklarımız hakkında konuşuruz geç olmadan :)

Inşallahh vardır hayırlsıyla canım.
artık belirtilere hiç bakmicam ben çünkü hayal kırıklığı

Adetime 2 gün var bu sabah yaptım negatif canım. Sanırım mayısa kaldı.

Yoktan var eden rabbim senden umut kesilmez ol de olsun isteyen arkadaşlarım çift çizgi görsün inşallah :) bende :)
Yeni ay yeni umutlar,moralimizi bozmayalim çalışmalara tam gaz devam edelim,neyseki burda yalniz degiliz paylasabiliyoruz her seyi herkese ve sana da hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum en kisa zamanda

Yeni ay yeni umutlar,moralimizi bozmayalim çalışmalara tam gaz devam edelim,neyseki burda yalniz degiliz paylasabiliyoruz her seyi herkese ve sana da hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum en kisa zamanda
Tamam tam gaz devam :) :)
Evet bana da iyi geliyo burda paylaşmak :)
Aminn Allah razı olsun canım inşallah hepimize de nasip etsin :)

Ya aynen benim de bacaklarım çok üşüdü karıncalandı falan ne bileyim çok hamile hissediyordum inşallah yaaa çok dua edelim birbirimize mümin kardeşlerin birbirine ettiği dua kabul olurmuş

Kesinlikle yalnız olmadığını farkediyor insan, çevremde hamile kalmakta zorlanan kimse yok arkadaşlarım akrabalarım hepsi isteyince hemen oldu moralimi bozuyorlardı bir benim mi olmuyor diyordum ama kaderdaşlarım varmış bir sürü

Ya aynen benim de bacaklarım çok üşüdü karıncalandı falan ne bileyim çok hamile hissediyordum inşallah yaaa çok dua edelim birbirimize mümin kardeşlerin birbirine ettiği dua kabul olurmuş
Evet ya canım. benim üşüdüğüm de çok oldu. :)
Ediyorum valla hepiniz aklımdasınız.

Herkesin ki hemen olmuyor kimse soylemiyor olmadigini.

Herkesin ki hemen olmuyor kimse soylemiyor olmadigini.
Benim buna çok sinirim bozuluyor.
Konuşuncada bi kibir böyle bakışlarda bi acıma duygusu.
O an bende yok ben istiyorum diye böyle bi kendinde olmasından dolayı duyulan bi gurur.
beni bi hakir görme tavırları.
Takma canım yaaa olur hikayeleri.
Hiç işte bendede şöyle oldu, şununda şöyle olmuştu, bu işler şöyledir böyledir yok.
Bi gizem bi bildiğini kendine saklama...
En sinir olduğum şey oldu bu süreçte. Etrafımdaki çok insandan soğudum bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…