Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık yapmayalım değil mi ? Benim bat 16 nisan hamilelik testini yumurtlamadan kaç gün sonra yapmamız gerekiyor?
Sanırım yapmana gerek kalmamış tamamen siliklesmis olduğu için,gebelik testine gelince ben adet gecikmesinden önce yapiycam diyorum bakalım dayanabilirsem ama bi 3 önce silik de olsa çıkar

Sanırım yapmana gerek kalmamış tamamen siliklesmis olduğu için,gebelik testine gelince ben adet gecikmesinden önce yapiycam diyorum bakalım dayanabilirsem ama bi 3 önce silik de olsa çıkar
Benim bir de genetik testi sonucuma göre hamile olursam hemen günlük iğneye başlamam gerek. Onun için ne kadar erken öğrensem o kadar iyi. Ama yine de son 2 güne kadar beklemeyi düşünüyorum.

Canım ne zaman koyulaşacağı belli olmuyor benim adetten 2 gün sonra koyulaştı 2 tane yumurtam vardı Ama geçen aydan kaldı sanırım bi doktor öyle söyledi

Maşallah annecim ben burdayım diyor resmen allah kucağına almayı nasip etsin canım

Benim bir de genetik testi sonucuma göre hamile olursam hemen günlük iğneye başlamam gerek. Onun için ne kadar erken öğrensem o kadar iyi. Ama yine de son 2 güne kadar beklemeyi düşünüyorum.
Geçmiş olsun canım,hayırlısı ile bir bir güzel haberler vermeye başlar güzel hamilelikler geçiririz inşallah

Canım ne zaman koyulaşacağı belli olmuyor benim adetten 2 gün sonra koyulaştı 2 tane yumurtam vardı Ama geçen aydan kaldı sanırım bi doktor öyle söyledi Eki Görüntüle 2614270
Geçen aydan kalan yumurta mıı yeni bişi daha öğrendim bu platform gerçekten faydali peki böyle önceki aydan kalma yumurtaların bebis olma ihtimali var mıymis

Geçen aydan kalan yumurta olduğunu nasıl anladın peki ben ilk deda duyuyorum bunu
Canım 4 martta çatlatma iğnesi oldum 4 yumurtam vardı 1 tanesi büyümüştü çatlatıldı 14 gün sonra regl oldum tutmadı yani ama çok az regl oldum regl bitti ovü testi denedim 2. Gün yumurtlama vardı 1 gün sonra doktora gittim 2 yumurta var gerçekten dedi sağ tarafta ama o doktor kist yumurta demedi deneyin dedi instada canlı yayın yapan bi doktora sordum o yumurtalar kist olmuştur dedi işe yaramaz dedi kendi doktorum 5 gün sonra çağırdı baktı çatlamış dedi ama tutmadı sanırım regl oluyorum pembe akıntı gelmeye başladı

Lh testini takip edenler ona çok dikkat ediyor pikten silikleşmesine zaten amaç döllenme olması çatlamazsa o sıvı spermle birleşmiyor .mesela klomen ve benzeri ilaç kullan bazı kişiler çatlatma iğnesi vurulmazlarsa lh testinden çatlayıp çatlamadıgını kontrol ediyor .usg de yumurta takibi yaptırırsan da olur .

Merhaba kızlar. Bu ay bende gebelik düşünenlerdenim. Aslında tüp bebek olucaktı ama mevcut durumdan dolayı transferler durduruldu. Geçen ay doğum kontrol hapı kullandım. Bu ay adet oldum ve adetin 6. Günü deyim. Geçen ay kullandığım hap bu ayı etkiler mi acaba? Yumurta oluşumuna etkisi olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…