Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovu testini ben de bu ay ilk defa deniyorum ama incelediklerimden yola çıkacak olursak sizinki pik yapmış 2 gün ve bugün de çatlamiş,umarım değerlendirebilmissinizdir
Değerlendirdim bugün de değerlendireceğim umarım hayırlısıyla hamilelik testinde de bu kırmızılıkları görürüz.

Evet çatlamış veya çatlamak üzere. Aynı gün yumurtlamışız. İnşallah buradan aynı zamanda güzel haberler veririz.
İnşallah bu ay bereketli başladı bereketli devam eder herkes güzel haber verenler kervanına katılır catladigini da hissedebiliyorum sanırım çünkü sabahtan beri sol tarafimda bacağıma vuran bir ağrı var ay hadi inşallah

Hmmmm... o zaman her gün ovü testi yapmakta fayda var. Allah aratmadan versin inşallah

Eklentiler

• 20200404_132435.jpg
    153,2 KB · Görüntüleme: 14
Kizlaarr bugun ve dun catlamis yumurtlamis bacilarim minnos tavuklarim
inşallah bi 12 veya 16 gun sonra guzel haberler yazariz buraya
Bu ayki test merasimim bitti hayirlisi ile

Eklentiler

• 20200404_132435.jpg
    153,2 KB · Görüntüleme: 9
Kizlaarr bugun ve dun catlamis yumurtlamis bacilarim minnos tavuklarim
inşallah bi 12 veya 16 gun sonra guzel haberler yazariz buraya
Bu ayki test merasimim bitti hayirlisi ile
Artık yapmayalım değil mi ? Benim bat 16 nisan hamilelik testini yumurtlamadan kaç gün sonra yapmamız gerekiyor?

Artık yapmayalım değil mi ? Benim bat 16 nisan hamilelik testini yumurtlamadan kaç gün sonra yapmamız gerekiyor?
Benim de bat 18 canm. Zaten gebelik olursa hafif hafif belirtiler kendini belli eder ben bilerek gebelik testi almadm bu ay dayanamayip yapiyorm kendimi üzüyorum. Adetime 3 gun kala alip yapicam bu ay soz verdim kendime stres yok test yok. Ama sen istersen adetine yakin yapip bak canm. Zaten adet gecikti mi test o zaman net bilgi verir.
Obulasyontestini de yapmak istersen devam et ama genelde iki defa yumurtlayanlar ilk yunurtlamayi adet sonrasi hemen görüyor

Ben de geçen aydan kalan testler var. Bu ay da ovulasyon testinin yanında geldi 5 tane ama erken yapıp umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ben de en erken 14 nisanda yaparım galiba.

Ben de geçen aydan kalan testler var. Bu ay da ovulasyon testinin yanında geldi 5 tane ama erken yapıp umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ben de en erken 14 nisanda yaparım galiba.
Kesinlikle o testleri esine ver gizlesin bi yerlere yada sen kaldir gormeyecegin bi yere koy. Kendimden biliyorum sabah kalkar yapardim uzgun uzgun yataga geri dönerdim cok acı. Bu yüzden almadim ben moralinu yuksek tut eglenceli diziler filmler izle sarkilar dinle sevdigin yemekleri tatlıları yap kendini oyala bi sekilde

Aynen eşimde kesinlikle erken yapmama taraftarı. Saklayacakmış zaten. Bu ay nedense fazla umutluyum ama umarım hayal kırıklığına uğramam. Hep birlikte iyi haberler veririz inşallah.

Aynen eşimde kesinlikle erken yapmama taraftarı. Saklayacakmış zaten. Bu ay nedense fazla umutluyum ama umarım hayal kırıklığına uğramam. Hep birlikte iyi haberler veririz inşallah.
İnşallah canm insallah yoksa mayis sayfasi acacagim
Umit bakidir yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…