Değerlendirdim bugün de değerlendireceğim umarım hayırlısıyla hamilelik testinde de bu kırmızılıkları görürüz.Ovu testini ben de bu ay ilk defa deniyorum ama incelediklerimden yola çıkacak olursak sizinki pik yapmış 2 gün ve bugün de çatlamiş,umarım değerlendirebilmissinizdir
Evet çatlamış veya çatlamak üzere. Aynı gün yumurtlamışız. İnşallah buradan aynı zamanda güzel haberler veririz.Sanirim benimki de çatladı tam silikleşmedigi için emin olamiyorum
İnşallah bu ay bereketli başladı bereketli devam eder herkes güzel haber verenler kervanına katılırEvet çatlamış veya çatlamak üzere. Aynı gün yumurtlamışız. İnşallah buradan aynı zamanda güzel haberler veririz.
Hmmmm... o zaman her gün ovü testi yapmakta fayda var. Allah aratmadan versin inşallahBen aslında son 3 4 aydır adetlerim çok gecikmeye başladı.yaşım 32 adet kanamalarımda azaldığı için biran şüphe duydum erken menopozmu diye o yüzden son aylardır düzensiz ama yaklaşık 1 ayda yada 30 ile 40 gün arası adet oluyorum.düzenim bozulduğu için yumurtlama testi aldım ilk defa yapıyorum ama önceki gebeliğimde bildiğim tek şey 9 ve 10.günande yumurtluyordum erkenden hatta gebeliğim 1 hafta kala öğrenmiştim kanda ve idrarda
Evet canm siliklesmis catlamis yani degerlendirin bugunu yarinj. Benimde dun biraz silikdi bugun emin olmak için yaptim.Benim de iki gündür testim yumurtlama gösteriyordu.Ama bugün silikleşti. Ama bu defa da çok silikleşti. Çatlama olduğunda bu kadar mı silikleşir? X xnobodyxTarihsiz olan 2 nisan.Eki Görüntüle 2614228 Eki Görüntüle 2614228 Eki Görüntüle 2614229 Eki Görüntüle 2614230
Teşekkür ederimEvet canm siliklesmis catlamis yani degerlendirin bugunu yarinj. Benimde dun biraz silikdi bugun emin olmak için yaptim.
Amiiinnnnnn insallah canmTeşekkür ederim3 kişi olduk aynı zamanda yumurtlayan umarım aynı zamanda güzel haberler veririz
Artık yapmayalım değil mi ? Benim bat 16 nisan hamilelik testini yumurtlamadan kaç gün sonra yapmamız gerekiyor?Kizlaarr bugun ve dun catlamis yumurtlamis bacilarim minnos tavuklarim
inşallah bi 12 veya 16 gun sonra guzel haberler yazariz buraya
Bu ayki test merasimim bitti hayirlisi ile
Amin inşallahKızlar içimden şöyle dua etmek geldi inşallah ovu testlerimizin değil de bebelerimizin fotosunu çekeceğimiz günler de gelirtertemiz delirmeden önce
Bitmiyor ki be bacim ovu bitiyor gebelik testi merasimi başlıyor ama yapıcaz olucak yani inanıyorumArtık yapmayalım değil mi ? Benim bat 16 nisan hamilelik testini yumurtlamadan kaç gün sonra yapmamız gerekiyor?
Benim de bat 18 canm. Zaten gebelik olursa hafif hafif belirtiler kendini belli eder ben bilerek gebelik testi almadm bu ay dayanamayip yapiyorm kendimi üzüyorum. Adetime 3 gun kala alip yapicam bu ay soz verdim kendime stres yok test yok. Ama sen istersen adetine yakin yapip bak canm. Zaten adet gecikti mi test o zaman net bilgi verir.Artık yapmayalım değil mi ? Benim bat 16 nisan hamilelik testini yumurtlamadan kaç gün sonra yapmamız gerekiyor?
InsallahKızlar içimden şöyle dua etmek geldi inşallah ovu testlerimizin değil de bebelerimizin fotosunu çekeceğimiz günler de gelirtertemiz delirmeden önce
Ben de geçen aydan kalan testler var. Bu ay da ovulasyon testinin yanında geldi 5 tane ama erken yapıp umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ben de en erken 14 nisanda yaparım galiba.Benim de bat 18 canm. Zaten gebelik olursa hafif hafif belirtiler kendini belli eder ben bilerek gebelik testi almadm bu ay dayanamayip yapiyorm kendimi üzüyorum. Adetime 3 gun kala alip yapicam bu ay soz verdim kendime stres yok test yok. Ama sen istersen adetine yakin yapip bak canm. Zaten adet gecikti mi test o zaman net bilgi verir.
Obulasyontestini de yapmak istersen devam et ama genelde iki defa yumurtlayanlar ilk yunurtlamayi adet sonrasi hemen görüyor
Kesinlikle o testleri esine ver gizlesin bi yerlere yada sen kaldir gormeyecegin bi yere koy. Kendimden biliyorum sabah kalkar yapardim uzgun uzgun yataga geri dönerdim cok acı. Bu yüzden almadim ben moralinu yuksek tut eglenceli diziler filmler izle sarkilar dinle sevdigin yemekleri tatlıları yap kendini oyala bi sekildeBen de geçen aydan kalan testler var. Bu ay da ovulasyon testinin yanında geldi 5 tane ama erken yapıp umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ben de en erken 14 nisanda yaparım galiba.
Aynen eşimde kesinlikle erken yapmama taraftarı. Saklayacakmış zaten.Kesinlikle o testleri esine ver gizlesin bi yerlere yada sen kaldir gormeyecegin bi yere koy. Kendimden biliyorum sabah kalkar yapardim uzgun uzgun yataga geri dönerdim cok acı. Bu yüzden almadim ben moralinu yuksek tut eglenceli diziler filmler izle sarkilar dinle sevdigin yemekleri tatlıları yap kendini oyala bi sekilde
İnşallah canm insallah yoksa mayis sayfasi acacagimAynen eşimde kesinlikle erken yapmama taraftarı. Saklayacakmış zaten.Bu ay nedense fazla umutluyum ama umarım hayal kırıklığına uğramam. Hep birlikte iyi haberler veririz inşallah.
açmaaaİnşallah canm insallah yoksa mayis sayfasi acacagim
Umit bakidir yola devam
İnşallahaçmaaahepimizin bebişi gelsin bu ay. mayıs ayına hamile girenler sayfası açalım nooolur