- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canıım aynı şeyi bugün biz de yaşadık, merak etmiştim seni zaten yaptın mı diye, belki geç döllenme olmuştur diyerek umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ben. Umarım öyledir. Birkaç gün sonra inşallah çift çizgi görürüzAllah razı olsun inşallah.
Evet tuttum kendimi ağlamamak için ama dayanamadım baktım onun da gözler kızarmış
Sonra zaten sırası değil virüsten dolayı diye avutmaya çalıştı.
Eğer olmazsa rahim filmi çektiririm evet. Yaşımda küçük evet. sağ ol Allah razı olsun
Sen bilirsin tabi ama bence yapma canım ben bugün yaptım adetime 4 gün varken negatif ama bir yandan da erken gebelik testleri yanlış sonuç veriyor diye okuduğum için adetimi bekleyip olmazsam normal gebelik testiyle yapmayı düşünüyorum. Boşuna üzülmüş oluyor insanMerhaba hanimlar benimde yarim gündür kürek kemigimin az sag tarafinde sürekli hafif batmalar vs ve aktintim var kendimi ama bu belirtklere kaptirmak istemiyorum. Erken gebelik testi aldim en düsük degeri ölcenden 10ml/u den.
Adete 4 gün kala yapacam artil
Aynen öyle yapacağım canım pişman oldum bileAdet gecsin bekle artk test yapip üzülme
Inşallah canımm inşallahh öyle olur.Canıım aynı şeyi bugün biz de yaşadık, merak etmiştim seni zaten yaptın mı diye, belki geç döllenme olmuştur diyerek umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ben. Umarım öyledir. Birkaç gün sonra inşallah çift çizgi görürüz
Hmm keşke gebe olsakta sorun teşkil etmiyomuş diye sevinsekKızlar bir kadın doğum doktoru gebelik ve Covid 19la ilgili bazı sorular cevaplamis instadan paylaşmak istedim
İşte inşallah bu ay olma ihtimalimizi düşünecek olursak canımHmm keşke gebe olsakta sorun teşkil etmiyomuş diye sevinsek
Adetime 2 gün var bu sabah yaptım negatif canım. Sanırım mayısa kaldı.İşte inşallah bu ay olma ihtimalimizi düşünecek olursak canım
Inşallahh vardır hayırlsıyla canım.Merhaba hanimlar benimde yarim gündür kürek kemigimin az sag tarafinde sürekli hafif batmalar vs ve aktintim var kendimi ama bu belirtklere kaptirmak istemiyorum. Erken gebelik testi aldim en düsük degeri ölcenden 10ml/u den.
Adete 4 gün kala yapacam artil
Yeni ay yeni umutlar,moralimizi bozmayalim çalışmalara tam gaz devam edelim,neyseki burda yalniz degiliz paylasabiliyoruz her seyi herkese ve sana da hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum en kisa zamandaAdetime 2 gün var bu sabah yaptım negatif canım. Sanırım mayısa kaldı.
Yoktan var eden rabbim senden umut kesilmez ol de olsun isteyen arkadaşlarım çift çizgi görsün inşallah :) bende :)
Tamam tam gaz devam :) :)Yeni ay yeni umutlar,moralimizi bozmayalim çalışmalara tam gaz devam edelim,neyseki burda yalniz degiliz paylasabiliyoruz her seyi herkese ve sana da hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum en kisa zamanda
Ya aynen benim de bacaklarım çok üşüdü karıncalandı falan ne bileyim çok hamile hissediyordum inşallah yaaa çok dua edelim birbirimize mümin kardeşlerin birbirine ettiği dua kabul olurmuşInşallah canımm inşallahh öyle olur.
Ama bir sürü belirti yaşadım insan psikolojisi nasıl bi şey. Bacaklarım sızladı hiç halim yoktu yani namaz kılarken ayağa kalkamıyodum nerdeyse. Burun kanamalarım. Soğuktan sızlamış demekki bacaklarım. Sadece yorulunca öyle olurdu. Hiçbir şey yapmadığım halde öyle yorulmuşum gibi sızlıyodu. Neyse kuzum inş dediğin gibi olur. İnşallah burda fındıklarımız hakkında konuşuruz geç olmadan :)
Kesinlikle yalnız olmadığını farkediyor insan, çevremde hamile kalmakta zorlanan kimse yok arkadaşlarım akrabalarım hepsi isteyince hemen oldu moralimi bozuyorlardı bir benim mi olmuyor diyordum ama kaderdaşlarım varmış bir sürüYeni ay yeni umutlar,moralimizi bozmayalim çalışmalara tam gaz devam edelim,neyseki burda yalniz degiliz paylasabiliyoruz her seyi herkese ve sana da hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum en kisa zamanda
Evet ya canım. benim üşüdüğüm de çok oldu. :)Ya aynen benim de bacaklarım çok üşüdü karıncalandı falan ne bileyim çok hamile hissediyordum inşallah yaaa çok dua edelim birbirimize mümin kardeşlerin birbirine ettiği dua kabul olurmuş
Herkesin ki hemen olmuyor kimse soylemiyor olmadigini.Kesinlikle yalnız olmadığını farkediyor insan, çevremde hamile kalmakta zorlanan kimse yok arkadaşlarım akrabalarım hepsi isteyince hemen oldu moralimi bozuyorlardı bir benim mi olmuyor diyordum ama kaderdaşlarım varmış bir sürü
Aa benim çevremde çok var ben bu çocuğu bir ayda yaptım diye herkesin gözüne sokan ama 7 yıllık evli falan yaniHerkesin ki hemen olmuyor kimse soylemiyor olmadigini.
Benim buna çok sinirim bozuluyor.Herkesin ki hemen olmuyor kimse soylemiyor olmadigini.