- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Evett guzelll varmi arttiranaçmaaa hepimizin bebişi gelsin bu ay. mayıs ayına hamile girenler sayfası açalım nooolur
Artik hamilelik ile ilgini konular açarız ahhh insallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett guzelll varmi arttiranaçmaaa hepimizin bebişi gelsin bu ay. mayıs ayına hamile girenler sayfası açalım nooolur
Sanırım yapmana gerek kalmamış tamamen siliklesmis olduğu için,gebelik testine gelince ben adet gecikmesinden önce yapiycam diyorum bakalım dayanabilirsem ama bi 3 önce silik de olsa çıkarArtık yapmayalım değil mi ? Benim bat 16 nisan hamilelik testini yumurtlamadan kaç gün sonra yapmamız gerekiyor?
Benim bir de genetik testi sonucuma göre hamile olursam hemen günlük iğneye başlamam gerek. Onun için ne kadar erken öğrensem o kadar iyi. Ama yine de son 2 güne kadar beklemeyi düşünüyorum.Sanırım yapmana gerek kalmamış tamamen siliklesmis olduğu için,gebelik testine gelince ben adet gecikmesinden önce yapiycam diyorum bakalım dayanabilirsem ama bi 3 önce silik de olsa çıkar
Canım ne zaman koyulaşacağı belli olmuyor benim adetten 2 gün sonra koyulaştı 2 tane yumurtam vardı Ama geçen aydan kaldı sanırım bi doktor öyle söylediBen ilk defa kullanıyorum takvim de daha nerdeyse 1 hafta var .demekki takvimler doğru yanıt vermiyor.bende bilmediğim için acaba yumurtladı mmı diye merak ettim.tamam riske atmayım değerlendirelim.aceba dahadamı koyu olacak yoksa böylemi devam eder.
aliba delirince hamile kalıcam benKızlar içimden şöyle dua etmek geldi inşallah ovu testlerimizin değil de bebelerimizin fotosunu çekeceğimiz günler de gelir tertemiz delirmeden önce
Maşallah annecim ben burdayım diyor resmen allah kucağına almayı nasip etsin canımEki Görüntüle 2614116
Bu sabah da dayanamayip denedim ve saniyeler icinde boyle oldu. Ben hala şoktayim kızlar. Bizim ihtimal yüksek değil di. Allahım ınsallah devam eder. Yani aylarca yumurtlamaya dikkat ederek yaptım olmadi. Son bir kaç ay bakmıyordum bile. Ve sadece 3 gün gecikti. Artık tıbbi bir şey değil de kısmet falan olduğuna inanmaya basladim
Amin canim çok teşekkür ederimmmMaşallah annecim ben burdayım diyor resmen allah kucağına almayı nasip etsin canım
Geçmiş olsun canım,hayırlısı ile bir bir güzel haberler vermeye başlar güzel hamilelikler geçiririz inşallahBenim bir de genetik testi sonucuma göre hamile olursam hemen günlük iğneye başlamam gerek. Onun için ne kadar erken öğrensem o kadar iyi. Ama yine de son 2 güne kadar beklemeyi düşünüyorum.
Adet gecsin bekle artk test yapip üzülmeAdetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım ama sonuç tertemiz bir negatif üzülmücem diyordum ama yok olmuyor
Geçen aydan kalan yumurta mıı yeni bişi daha öğrendim bu platform gerçekten faydali peki böyle önceki aydan kalma yumurtaların bebis olma ihtimali var mıymisCanım ne zaman koyulaşacağı belli olmuyor benim adetten 2 gün sonra koyulaştı 2 tane yumurtam vardı Ama geçen aydan kaldı sanırım bi doktor öyle söyledi Eki Görüntüle 2614270
olmaz canm genelde kiste dönüşür adetle atılır, atılmazsa Doğum kontrol hapı ile 1-2ayda gidiyorGeçen aydan kalan yumurta mıı yeni bişi daha öğrendim bu platform gerçekten faydali peki böyle önceki aydan kalma yumurtaların bebis olma ihtimali var mıymis
Valla doktor olmaz ama olursada mucize olur dedi bugün 14. Gün ve adet sancılarım varGeçen aydan kalan yumurta mıı yeni bişi daha öğrendim bu platform gerçekten faydali peki böyle önceki aydan kalma yumurtaların bebis olma ihtimali var mıymis
İnşallahGeçmiş olsun canım,hayırlısı ile bir bir güzel haberler vermeye başlar güzel hamilelikler geçiririz inşallah
Geçen aydan kalan yumurta olduğunu nasıl anladın peki ben ilk deda duyuyorum bunuGeçen
olmaz canm genelde kiste dönüşür adetle atılır, atılmazsa Doğum kontrol hapı ile 1-2ayda gidiyor
Ben demedim Cvp vermiştim yumurta olmaz zaten kiste dönüşmüştür diyeGeçen aydan kalan yumurta olduğunu nasıl anladın peki ben ilk deda duyuyorum bunu
Canım 4 martta çatlatma iğnesi oldum 4 yumurtam vardı 1 tanesi büyümüştü çatlatıldı 14 gün sonra regl oldum tutmadı yani ama çok az regl oldum regl bitti ovü testi denedim 2. Gün yumurtlama vardı 1 gün sonra doktora gittim 2 yumurta var gerçekten dedi sağ tarafta ama o doktor kist yumurta demedi deneyin dedi instada canlı yayın yapan bi doktora sordum o yumurtalar kist olmuştur dedi işe yaramaz dedi kendi doktorum 5 gün sonra çağırdı baktı çatlamış dedi ama tutmadı sanırım regl oluyorum pembe akıntı gelmeye başladıGeçen aydan kalan yumurta olduğunu nasıl anladın peki ben ilk deda duyuyorum bunu
Aaa öyleyse şu sonuca varabilir miyiz ovulasyon sonrası siliklesen test aynı zamanda kiste dönüşen yumurtamiz olmadığını da mı belirtiyordurBen demedim Cvp vermiştim yumurta olmaz zaten kiste dönüşmüştür diye