Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen hatayi baska yapmissin soylemiyecektin hic .Ben soylemiyorum kimseye .Allah isteyene versin diyorum

Hatayi bizyapiyoruz beb evlenirevlenmz cevrem biliyordu bebek istediifmi birde yasim 30ustu olunca bende safgibi dedim hmene olursa isterim diye enbuyuk hatambu
Eski okulumdakiler vs çevrem artik ilkaydan sonra sormaya basladilar
İste keske hemen düşünmüyorum evliliigimin tadini ciakiryorum deseydim birkere laf ağızdan cikti yaa millete pelesenk olduk
Aslinda poliitk olmak lazım

Kesinlikle katılıyorum canım bende ilk etaplarda söylememiştim sonra 6 ay sonra hamile kalmıştım millete söyledik ama kalbi durunca herkese neden bu kadar erken söyledik diye pişman olduk. Sonra dış gebelik oldu anneme bile söylemedim ki sol tüpümü aldılar bir tek ablama söyledim. 2 aşılama bir tüp bebek yaptık hiç kimseye söylemedim. Sonra kendiliğinden hamile kaldım 3 aylık olunca söyledik ama 5. Aydan itibaren bebeğimde gelişim geriliği falan başladı 7. Ayda kaybettik. Her sene hüsranla sonuçlandı şimdi insanlar kimi acıyarak kimi üzülerek kimi de bak bizim hemen oldu bende var sende yok bakışlarına tahammül etmek zorunda kalıyorum sırf bu yüzden okulumu değiştirdim başka bir ilçeye tayin istedim. Herkes kendi yaşadığını biliyor. Rabbim kimseleri bu durumlara düşürmesin kucaklarımızı boş bırakmasın

öncelikle geçmişolsun
Rabbim enkisa zamanda hayırlı evlatlar nasub etsin
Bende kalpatisini duymadan soylemek istemiyorum kendiailem hastane onlar yakin olduğu icin mecbur ogrendi
Esimee ddimki kalpatisini duyalum hatat 3ay dusme riskicok 3aygecsin dedim oda kalpatisi duyunca soylrim dedi
Bende tmm dedim bana kalsa dahada uzatırdım
Cunku kese gorunce bile yetmiyir doktor bana bosgebelik herseh olabilir kalpatsi onmeli dedi
Ki attiktasonra duran davar zorisler
Heeks agzini açmış bekliyir
Bazıları bazikisilerin yara almasindan memnun

Doğru diyosun insanlar başkalarının yoklukları üzerinden yükselmeye pek meraklı..
Bi dertleri sıkıntıları oluncada koşa koşa gelirler..
Bak boyle diyorum on ragmen en yakinlarimizfan biri esime baba olunca anlarsin dedi baska biri de bana galiba kocan senden cocuk istemiyor dedi Senin olmayinca o yukseliyor .Oluncada karsilastircak benimki daha iyi diyecek .

Bir arkadaşım daha var her ay bana beceremiyosun sen bu gidişle anne olamazsın senden bi cacık olmaz dedi bana insanın ağzı düğümleniyo hassas bi konu olduğu için moral bozuluyo cevap da veremiyosun

İnsanlar çok acımasız gerçekten benimde bir arkadaşım var benden sonra evlendi regl zamanı mı biliyo arayıp her ay olup olmadığımı soruyo kendince yarışa girmiş benimle
Olduğu zaman ben söylerim zaten sana sen benim adet döngümü takip edip kendini strese sokma arkadaşım!!! de sende canım ne değişik insanlar var yaaa

Bir arkadaşım daha var her ay bana beceremiyosun sen bu gidişle anne olamazsın senden bi cacık olmaz dedi bana insanın ağzı düğümleniyo hassas bi konu olduğu için moral bozuluyo cevap da veremiyosun
Sen arkadaş çevreni mi değiştirsen ne

Böylesi arkadaşta düşman başına Emostanta
Biz sana arkadaş oluruz burda canım boşver sen o arkadaş müsveddelerini adı arkadaş öylelerinin

İnsanlar çok acımasız gerçekten benimde bir arkadaşım var benden sonra evlendi regl zamanı mı biliyo arayıp her ay olup olmadığımı soruyo kendince yarışa girmiş benimle
Bahsi geçen arkadaşı hayatınızdan uzaklaştıriniz mümkün olduğunca zira onun kalbindeki kötülük burdan bile göründü yani

Böyleleri kimse mutlu olmasın herkes sürünsun ben de onların acılarindan besleneyim diye fırsat kollayanlar işte,yemin ediyorum vampirler bile daha masum kalıyor yanlarında

Bi de bu enterasan kişilik sahibi insanlar çocuğunuz olsa ona da takar kendi çocuğuyla karşılaştırir kendinde yoksa başkalarininkiyle kiyaslar ufacık masumlarda kusur arar asla empati yapmaz senin o çocuğu ne kadar istediğini beklediğini anlamaz,o yüzden bu tarz insanların tek kelimesine itibar etmeyin arkadaşlar,Allahin izniyle herkes sağlıkla alsın çocuklarını kucaklarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…