He he kesin bir aydir inandikAa benim çevremde çok var ben bu çocuğu bir ayda yaptım diye herkesin gözüne sokan ama 7 yıllık evli falan yani
Sen hatayi baska yapmissin soylemiyecektin hic .Ben soylemiyorum kimseye .Allah isteyene versin diyorumBenim buna çok sinirim bozuluyor.
Konuşuncada bi kibir böyle bakışlarda bi acıma duygusu.
O an bende yok ben istiyorum diye böyle bi kendinde olmasından dolayı duyulan bi gurur.
beni bi hakir görme tavırları.
Takma canım yaaa olur hikayeleri.
Hiç işte bendede şöyle oldu, şununda şöyle olmuştu, bu işler şöyledir böyledir yok.
Bi gizem bi bildiğini kendine saklama...
En sinir olduğum şey oldu bu süreçte. Etrafımdaki çok insandan soğudum bu yüzden.
Hosgeldin hayirlisiyla bebisine kavus insallah
İnşallah rabbim hepimize nasip etsinHosgeldin hayirlisiyla bebisine kavus insallah
Doğru diyosun insanlar başkalarının yoklukları üzerinden yükselmeye pek meraklı..Sen hatayi baska yapmissin soylemiyecektin hic .Ben soylemiyorum kimseye .Allah isteyene versin diyorum
Kesinlikle katılıyorum canım bende ilk etaplarda söylememiştim sonra 6 ay sonra hamile kalmıştım millete söyledik ama kalbi durunca herkese neden bu kadar erken söyledik diye pişman olduk. Sonra dış gebelik oldu anneme bile söylemedim ki sol tüpümü aldılar bir tek ablama söyledim. 2 aşılama bir tüp bebek yaptık hiç kimseye söylemedim. Sonra kendiliğinden hamile kaldım 3 aylık olunca söyledik ama 5. Aydan itibaren bebeğimde gelişim geriliği falan başladı 7. Ayda kaybettik. Her sene hüsranla sonuçlandı şimdi insanlar kimi acıyarak kimi üzülerek kimi de bak bizim hemen oldu bende var sende yok bakışlarına tahammül etmek zorunda kalıyorum sırf bu yüzden okulumu değiştirdim başka bir ilçeye tayin istedim. Herkes kendi yaşadığını biliyor. Rabbim kimseleri bu durumlara düşürmesin kucaklarımızı boş bırakmasınHatayi bizyapiyoruz beb evlenirevlenmz cevrem biliyordu bebek istediifmi birde yasim 30ustu olunca bende safgibi dedim hmene olursa isterim diye enbuyuk hatambu
Eski okulumdakiler vs çevrem artik ilkaydan sonra sormaya basladilar
İste keske hemen düşünmüyorum evliliigimin tadini ciakiryorum deseydim birkere laf ağızdan cikti yaa millete pelesenk olduk
Aslinda poliitk olmak lazım
öncelikle geçmişolsunKesinlikle katılıyorum canım bende ilk etaplarda söylememiştim sonra 6 ay sonra hamile kalmıştım millete söyledik ama kalbi durunca herkese neden bu kadar erken söyledik diye pişman olduk. Sonra dış gebelik oldu anneme bile söylemedim ki sol tüpümü aldılar bir tek ablama söyledim. 2 aşılama bir tüp bebek yaptık hiç kimseye söylemedim. Sonra kendiliğinden hamile kaldım 3 aylık olunca söyledik ama 5. Aydan itibaren bebeğimde gelişim geriliği falan başladı 7. Ayda kaybettik. Her sene hüsranla sonuçlandı şimdi insanlar kimi acıyarak kimi üzülerek kimi de bak bizim hemen oldu bende var sende yok bakışlarına tahammül etmek zorunda kalıyorum sırf bu yüzden okulumu değiştirdim başka bir ilçeye tayin istedim. Herkes kendi yaşadığını biliyor. Rabbim kimseleri bu durumlara düşürmesin kucaklarımızı boş bırakmasın
Bak boyle diyorum on ragmen en yakinlarimizfan biri esime baba olunca anlarsin dedi baska biri de bana galiba kocan senden cocuk istemiyor dediDoğru diyosun insanlar başkalarının yoklukları üzerinden yükselmeye pek meraklı..
Bi dertleri sıkıntıları oluncada koşa koşa gelirler..
Olduğu zaman ben söylerim zaten sana sen benim adet döngümü takip edip kendini strese sokma arkadaşım!!! de sende canım ne değişik insanlar var yaaaİnsanlar çok acımasız gerçekten benimde bir arkadaşım var benden sonra evlendi regl zamanı mı biliyo arayıp her ay olup olmadığımı soruyo kendince yarışa girmiş benimle
Sen arkadaş çevreni mi değiştirsen neBir arkadaşım daha var her ay bana beceremiyosun sen bu gidişle anne olamazsın senden bi cacık olmaz dedi bana insanın ağzı düğümleniyo hassas bi konu olduğu için moral bozuluyo cevap da veremiyosun
Bahsi geçen arkadaşı hayatınızdan uzaklaştıriniz mümkün olduğunca zira onun kalbindeki kötülük burdan bile göründü yaniİnsanlar çok acımasız gerçekten benimde bir arkadaşım var benden sonra evlendi regl zamanı mı biliyo arayıp her ay olup olmadığımı soruyo kendince yarışa girmiş benimle
Böyleleri kimse mutlu olmasın herkes sürünsun ben de onların acılarindan besleneyim diye fırsat kollayanlar işte,yemin ediyorum vampirler bile daha masum kalıyor yanlarındaBir arkadaşım daha var her ay bana beceremiyosun sen bu gidişle anne olamazsın senden bi cacık olmaz dedi bana insanın ağzı düğümleniyo hassas bi konu olduğu için moral bozuluyo cevap da veremiyosun
Lafımı esirgemiyorum ama yinede sindiremiyorum dövemeden içim rahat etmezSen arkadaş çevreni mi değiştirsen ne
Allah razı olsun iyiki bu siteye denk gelmiş sizleri tanımışımBöylesi arkadaşta düşman başınaEmostanta
Biz sana arkadaş oluruz burda canımboşver sen o arkadaş müsveddelerini adı arkadaş öylelerinin