- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Bu ay çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim diyerek bu başlığı açtım hep beraber bu zor günlerde inşllah birbirimize destek olarak en kısa sürede hamile kalırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşllah 23 nisanda güzel haberler alırsın inşllahBnde bi aksilik olmazsaa 23 nisanda yumurtalar buyummusse catlatma ignesi olicam bi akslilik cikmazsa eger dua edinde gebe kalim
Ins canm ya cok istyrm bklmHadi inşllah 23 nisanda güzel haberler alırsın inşllah ☺
Sen nzmn gtcn dr canmHadi inşllah 23 nisanda güzel haberler alırsın inşllah ☺
Varmi belirti nzmn cikck sonucBende nisan 14 te oldum iğnemi .. 3 gündür birliktelik oluyor yarın sadece es gecicez hadi bakalım
Sarı akıntı ve gaz sancısı var birde ilk gün baya salak gibi oldum her yerim ağrıyordu .. bel ağrısı ve baş ağrısı da oldu ama suan iyiyim 4. Gün oluyorVarmi belirti nzmn cikck sonuc
Hamilelek sonucuna nezmn bakicksnz cnmSarı akıntı ve gaz sancısı var birde ilk gün baya salak gibi oldum her yerim ağrıyordu .. bel ağrısı ve baş ağrısı da oldu ama suan iyiyim 4. Gün oluyor
Ona daha 10 gün var ya çünkü iğnenin etkisi 14 gğn sonra geçiyor .. benim bat 2 nisan zaten o zamana kadar beklerimHamilelek sonucuna nezmn bakicksnz cnm
10 gun dha bklicksn hamilelik belirtsi ve sonuc icin ozmn ins guzl hbrrler alirsin ilk cocugunmuOna daha 10 gün var ya çünkü iğnenin etkisi 14 gğn sonra geçiyor .. benim bat 2 nisan zaten o zamana kadar beklerim
Amin hepimiz için hayırlısı inşallah .. evet ilk olacak tabi olursa10 gun dha bklicksn hamilelik belirtsi ve sonuc icin ozmn ins guzl hbrrler alirsin ilk cocugunmu
Hyrlis ins tutarda hmncik anne olursun simdi sabirszca bkliyrsundr zor dayaniyr insan biran once sonuclari grmk istyorAmin hepimiz için hayırlısı inşallah .. evet ilk olacak tabi olursa
Daha önce kimyasal gebelik geçirdim . Hayırlsı artık ☺
Hadi ya tutmadim ctltma ignesyle cnm uzuldum ya umudum kirildi bnmde olmick husran olck ☹Kızlar bugün benim 11 günüm idrar testi yaptım negatif çıktı. İlacın etkiside geçmiş demekki yani gebelik yok
Dr gttinmi nededi drÇok moralim bozuldu gerçekten
Dr gttinmi nededi dr
Erkn ypmissn testti adetin gciktiktn snra yapicksn ndn ole olduki acaba agir biseymi kldrdin yada cktin zorldndoktora gitmedim canım idrar testi yaptım. Yarında erken gebelik testi yapıcam sabah ama umudum kırıldı artık inşallahh siz hamile kalırsınız
Erkn ypmissn testti adetin gciktiktn snra yapicksn ndn ole olduki acaba agir biseymi kldrdin yada cktin zorldn