Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

anladım canım ne kadar sanslısın :) ben ılac bıtene kadar beklıcem, hayırlısı dıyorum yanı

Evet cok sukur Rabbime sansim yuzume guldu insallah eli ayagi duzgun saglikli evlatlarimz olur hepimizin hayirlisi neyse o olsun kuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet cok sukur Rabbime sansim yuzume guldu insallah eli ayagi duzgun saglikli evlatlarimz olur hepimizin hayirlisi neyse o olsun kuzum

amin tatlım hakkında hayırlısı olsun :) Rabbim hayırlı zaman da sag salım kucagına almayı da nasıp eder ınsallah :)

Kızlar...
Bu aydan çok umutlu bir hamiş adayı olarak bu konuyu açmak istedim Benim gibi umutlu olanlar varsa birlikte bu ayı bekleyelim mi ???

Benimde tedavimin 2. ayı klomen 150 kullandım yumurta takibimde birisi 16 diğeri 19 olmuştu pregnyl 5000 x2 doz çatlatma iğnesi verdi 24 nisanda kalçadan onu yaptırdım gün aşırı ilişki dedi hala devam ediyo inşallah hayırlısyla bebişlerimiz olur :))

Insallah canim herseyin hayirlisi olsun hakkimizda Rabbim.eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip etsn hepimize ama iki doz igneyi ilk kez duydum

Bende pkoluym tatlim pkoluydum yani ovitrelle oldum tek doz

Hatta eczanede son 1 tane kalmış onu aldım sonra başka eczaneye gittim onu da ordan aldım öyle oldum ama hiç yanma olmadı acıya dayanıklıyım ondan mı okuyorum herkes yandı falan diyo hiç yan etkiside olmadı :))

anladım canım olur inşallah. gözün aydın tekrar

Gözün aydın canım. Adet kaç gün geçince yaptırdın tahlili

bnde dun yaptrdm cnm 0.07 çıktı kan tahlili ultrasondada bişey görnmedi dahiliyeye cktm oda birsürü test yaptrdı ama midemde vs. yine bişey cıkmadı kimse anlamadı mide bulantımn nedenini yanii :S

bnde dun yaptrdm cnm 0.07 çıktı kan tahlili ultrasondada bişey görnmedi dahiliyeye cktm oda birsürü test yaptrdı ama midemde vs. yine bişey cıkmadı kimse anlamadı mide bulantımn nedenini yanii :S

ben de birazdan kan tahliline gidiyorum hiçbir şey olmadığını bile bile. seninki psikolojiktir belki canım. ben de psikolojik olarak baya bir şey yaşadım bu ay. insanın elinde değil ki kafaya takdı mı çorap söküğü gerisi.

aynen cnm bnm hayaleer 90 gün sonraya kaldı maalesf.inşallah snde vardır bişeyler cnm hayrlı haberleirni bekliyorz inşallh :)

Günlerdir acaba hamile miyim telaşı sona erdi.bu ay ilk kez 2gunluk gecikmeyle (klomenden olduğu düşüncesindeyim)adet oldum.çok üzüldüm ama elden ne gelir.Rabbim bu gecenin hattına dularimizi kabul eder ve mayis ayında hayirli,sağlıkli evlatlar nasip eder bizlere.

inşallah canım yaşınız küçük o zaman vaktiniz var sizin daha

aynen cnm dha 22 yasındym bana kalsa 25 ten önce dusunmyrm ama esim cok istyr ztn bu işlerde bizim istememize gore olmuyo smdiden baslaylm clsmlarada 25 e kdr tutturrz insallah :))

aynen cnm dha 22 yasındym bana kalsa 25 ten önce dusunmyrm ama esim cok istyr ztn bu işlerde bizim istememize gore olmuyo smdiden baslaylm clsmlarada 25 e kdr tutturrz insallah :))

tutar canım inşallah. ben de 25 yaşındayım. 10 aylık evliyim yeni başladık işte çalışmalara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…