- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.981
sen de mi klomenle hamile kaldın hemde bu ay :)
Maşallah canım kaç haftalıksın sen ?
Ben ilk kez klomen tedavisi gördüm inşallah sonum hayırlı olur, korkuyorum çok kimyasal gebeliktir diye, doktorda artık ona imkan yok dedi çünkü 15 gün oldu, inşallah bakalım cuma günü nasıl sabredicem...
1,500 beta hcg değeri olmadan kese gözükmez miş
Canım yapmistim ama adetini 3 gün vardi az önce yine yaptım tek çizgi.dun olmam gerekiyordu.demekki hamile değilim dimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim klomn ve igneyle suan 4 hafta 2 gunlukuz buyuk olasilikla ama doktorumz daha ultrasnla bakamadi hep kan yaptik benimde ilkti ve hamis kaldim cok sukur benim.pazar gunu 980 di degerim cuma gunu gidicem gorcez.keseyi insllahhh
Amin inşallah sana da bana da keseyi görmek nasip olur, tüm isteyenlere...
Benim korkum kimyasal gebelik olması.Allaha emanet artık, bi de bu gün hafif kahverengi bi akıntım geldi çok korktum.
Amin canim.insallah Rabbim.eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip eder degilir insallah sen kotu dusunme kotu olmasin kuzum korkma sakin ol yerlesme kanamasi olabilir
Senin yine iyi cikms canim benim 70 mydi neydi ilacim bitti bir hafta sonra doktora gttm yeni test yapti o zaman dustugunu gordk zatn yeni bir test yapmadan anlaslmaz ki iki ay kullandim ben ilac
bende onu düşündüm yerleşme kanaması olabilir, ki kan değil di, açık kahverengi bi lekeydi...
Allah'a emanet artık. Ben elimden geleni yaptım
anladım canım..bende bı sana sorayım dedım doktorum bana herhangı bı sey demeyınce muallakta kaldım
Haklisin canim insan korkuo sana hangi ilaci verdi
ben 3 ayı geçiktir, glifor 1000mg sabah akşam içiyorum, folicode 400mg, ecopirin100mg
kullanıyorum, ben ayrıca polikistik overim, kanımda da pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı içiyorum.
Şimdi gebelik kesinleşince iğne ye başlıcam kan sulandırıcı
Ahh kuzum cokmus senn.ilaclarda benmdd arkadasm igneden odu 9 ay boyunca ama iki kez kurtaj oldu bebek gelismedi maalesf ucuncu tuttu hemen igneye basladi sende hamileysen hemen baslaman lazim igneye
Adete 1 gün var yine tek cizgi
yahu kimsecikler bana cevap vermiyo, ölücem meakımdan, bugün kan vrdim ve beta hcg 80.49 nedir bu değer.
Kuzum nasilsin kac gundur giremiuorum bugun fırsat buldum bi grlisme varmi
doktor rahat ol dedi, keseyi görmeden zaten hiç bi doktor başlatmaz dedi iğneye. Bi gebelikten tam emin olalım dedi,
heyecanla bekliyorum işte
Haklisin canim insan korkuo sana hangi ilaci verdi
bana parlodelı verdı.gunde yarım ıcıyorum.bana cok uyku yapıyo.su an 1saattır uyumamak ıcın nette gezınıyorumsenın ılacı kullandıktan ne zaman sonra bebegın oldu.sen parlodel kullanmamıstın galıba dımı
bana parlodelı verdı.gunde yarım ıcıyorum.bana cok uyku yapıyo.su an 1saattır uyumamak ıcın nette gezınıyorumsenın ılacı kullandıktan ne zaman sonra bebegın oldu.sen parlodel kullanmamıstın galıba dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?