- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- 208
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.841
Kuzum ben rahatsizlandim yaa cok halsizdim doktora gittim test yapti gebesin dedi ama degerin cok dusuk dedi hakli cunku daha adetime 5 gun var
Evet canm cok üzüldüm sen naptin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyyy cook sevindimm yaaa masallah canm rabbim korusundarisi da bana olsun idrarda da yapsaydin cikacakmiydi ki :) senin nasil belirtiler vardi canm
Ayyyy cook sevindimm yaaa masallah canm rabbim korusundarisi da bana olsun idrarda da yapsaydin cikacakmiydi ki :) senin nasil belirtiler vardi canm
Kuzum sagol darisi basina idrarda cesaret edemedim yaa yapmadim .kac gun dur halsizdim cok uykum geliyor du bide midem bulanir gibi oluyordu ama asiri derecede idrara gidiyom gunum tuvalette geciyor resmen.
Pff benn cok sik gitmiyorum tuvalete cünkü cook az su icerimmm zatenama senin adina o kadar cok sevindim ki anlatamam dua et bana tamam mi
Tabi bitanem dua ederim insallah sende hamilesindir yaptir hastanede kan testi senle benim belirtilerimiz ayniydi cunku hemen hemen
Canm bugün cok kötüydümmmmm ya üsüttum midem o kadar kötüydüm ki midem ac gibi bi garip ama ac da degil biseyler yiyecem yesem sanki aninda cikacak üsutmiste olabilirim
Dikkat et usutme gebelik varsa kotu olmasin siki giyin. Bisey sordumda do nmedin canim
Canmm yeni gordum kusura bakma yarin dur pazar yadaa pzrt tekrar tahlil yaptir bugün ki sonucu biraz katlamasi lazim yükseliyorsa hic biii sorun yoktur
Birde zorlama tabi kendini ilk zamanlar onemli agir falan kaldirma ama yatak dosek yatmana gerek yok cok sakinma sakinan göze cöp batar hesabi
Birde zorlama tabi kendini ilk zamanlar onemli agir falan kaldirma ama yatak dosek yatmana gerek yok cok sakinma sakinan göze cöp batar hesabi
Insallah sende hamilesindir dua edecem canim
Inssallah mutlu haberi veririm yarin nöbetciyim ben kan verssem mi diyorum ama yine negatif diyecekller diye cok korkuyorum
Bide soyle dusun negatif se eninde sonunda ogrenecen en azindan stresin gider
Bazen psikolojok de oluyor kuzum sabretmen lazim daha 10 gun var
haklısın canım en iyisi beklemek,ben felsefeciyim bu arada :)
Îste ögrenene kadar kendimizi kandiriyoruz
Insallah yarin guzel haber verecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?