- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.821
Saol canim cvbin için.benim de 5 günüm kaldi akinti dişinda bende de ayni belirtiler var.akinti ilk defa yok adet olacagim zaman olurdu.ilk ayin miydi klomen.eski yazdiklarini okudum da bi yerde bakalım 3.hamile kim olacak demissin sen oldun ne mutlu sana4.haberi Bern verirdim inşallah
Bir de sence yarin idrar testi yapsam erken mi olur.çok yazdim kusura bakma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
382 degerim tatlimmmm amin insallah Allah razi olsun darisi basiniza insallahhhh
Saol canim cvbin için.benim de 5 günüm kaldi akinti dişinda bende de ayni belirtiler var.akinti ilk defa yok adet olacagim zaman olurdu.ilk ayin miydi klomen.eski yazdiklarini okudum da bi yerde bakalım 3.hamile kim olacak demissin sen oldun ne mutlu sana4.haberi Bern verirdim inşallah
Bir de sence yarin idrar testi yapsam erken mi olur.çok yazdim kusura bakma
Canımm tebrik ederim çook sevindim varya sırf seni takip için giriyodum başlığa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Gönlünden ne geçerse onu versin. Sende bizden dualarını eksik etme hamilelerin duaları kabul olurmuş derler.
Benimde bi netleşse artık rahatlasam yaaa
bugün batındı senin ve değerin çoooookkk iyimaşallah canım kız sinemm ikiz olmasın bunlar genelde değer yüksek olunca ikiz olma ihtimali yüksek oluyorr unutmaaaaa ikizsee beni annn ohhh totolarına vurup vurup seversin heee
Est kuzum yaz tabi sorrr ilk denemem ilk klomenim tatlim cok sagol cok agliorm zaten svinctenn canim ben ilk testi 23 unde yaptm bence yapcaksn adetten iki gun once dene bugunde adet gunumdu bitanem her istedigi sor internet oldkca burdaymm
Ooyyy masallah ya cok sevindim valla :)
çok saol canım benim.mutluluğunu tahmin edemiyorum:)
Ayyy kizzz deme ikiz olabilir mii iki yumurtam vardi belkim ikiside tuttuuusizlerleym ki bn.anarim tabi bitanemmm darisi basiniza Rabbim hepinize saglikli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsinn Aminn
Est kuzum yaz tabi sorrr ilk denemem ilk klomenim tatlim cok sagol cok agliorm zaten svinctenn canim ben ilk testi 23 unde yaptm bence yapcaksn adetten iki gun once dene bugunde adet gunumdu bitanem her istedigi sor internet oldkca burdaymm
Slm kizlarrr mayis ayi sayfasini acsak artik diyorum yani bu aydan umudu kesilenler ordan devam edelim diyorum
onemore açtı kuzum ona sorr ismi aklımda değil şu an
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=713551
Hadi baklm bklyrm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ogreneyim ondan bari bu ay bizim icin umit bitti insallah mayis ayi ugurlu gelir hepimize
merhaba ilk defa yazyrum,bu ay denemeye basladık biz.benim de 10 gün var reglime ama aynı belirtileri bende hissediyprum bir de sanki bir sızı oluyor halsizlik uykusuzluk fazla akıntı var bir de .Psikolojik mi acaba(
Yine kocaman tek cizgi 5 gün var ama silikte olsa cikardi heralde
Kuzummm ben geldim tek cizgimi ciktii
Evet canm cok üzüldüm sen naptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?