Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Est kuzum yaz tabi sorrr ilk denemem ilk klomenim tatlim cok sagol cok agliorm zaten svinctenn canim ben ilk testi 23 unde yaptm bence yapcaksn adetten iki gun once dene bugunde adet gunumdu bitanem her istedigi sor internet oldkca burdaymm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Canımm tebrik ederim çook sevindim varya sırf seni takip için giriyodum başlığa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Gönlünden ne geçerse onu versin. Sende bizden dualarını eksik etme hamilelerin duaları kabul olurmuş derler.
Benimde bi netleşse artık rahatlasam yaaa

382 degerim tatlimmmm amin insallah Allah razi olsun darisi basiniza insallahhhh

bugün batındı senin ve değerin çoooookkk iyi maşallah canım kız sinemm ikiz olmasın bunlar genelde değer yüksek olunca ikiz olma ihtimali yüksek oluyorr unutmaaaaa ikizsee beni annn ohhh totolarına vurup vurup seversin heee

Kiz ayrica son gunlerde asiri eksi seyler tuketiorummm normalin ustundee buda belirti bakk

Amin canimin ici Allah razi olsun insallah sagol guzel dileklern icin tatlimm dualarm.sizinle artik sira sizlerde Rabbim hepinize saglikli eli ayagi duzgn evlatlar nasip etsin insallahhh Aminnnn

Ayyy kizzz deme ikiz olabilir mii iki yumurtam vardi belkim ikiside tuttuuu sizlerleym ki bn.anarim tabi bitanemmm darisi basiniza Rabbim hepinize saglikli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsinn Aminn

çok saol canım benim.mutluluğunu tahmin edemiyorum:)

inş ikiz olur beraber büyürler canımm darısı bizlerede inşşş ekşi yiyiyorsun heee ben kızdaa hiiiç sevmememe rağmen çok yemiştim oğluşta tatlı yemiştim çok yani ayşe ile hakkı tutmuştu bende sağlıkla gelsin inşşş

senin adet belirtileri gibi olmamış canım anladığım kadarıyla.bazıları aynı afdet belirtisi gibi oluyor ama adet olmuyorsun diyorlar.benim karnım şişti tıpkı adette olduğu gibi o yüzden umudumu kaybediyorum bu ay sanki..tatlı yeme isteğim bile var

Slm kizlarrr mayis ayi sayfasini acsak artik diyorum yani bu aydan umudu kesilenler ordan devam edelim diyorum

Slm kizlarrr mayis ayi sayfasini acsak artik diyorum yani bu aydan umudu kesilenler ordan devam edelim diyorum

onemore açtı kuzum ona sorr ismi aklımda değil şu an

Ogreneyim ondan bari bu ay bizim icin umit bitti insallah mayis ayi ugurlu gelir hepimize

inşşş canım darısı hepimize olsun gerçi ben hergün adet olsamda ne zaman biteceğide belli değil pedlerle dost oldum resmen benim bu gidişle haziran değil temmuzu bile bulur pehhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…