- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.801
Açtm cnm mayıs ayında hamiş olmak isteyenler 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy kuzummm coook sevindim cokk mutlu oldum Allahim saglikli bir sekilde kucagina almani nasip eder insalllaaahhhh yavrucumm
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Oohhh ohhhh masallah kuzuma bak cok iyi beslenip kendine ve bebisine cok dikkat ediyosun ayyy agliycam yaaa mutluluktan kiyamam ben sana gusel bi pasta aalip kutlayinnn ben yapamadim siz yapin kuzummmm :)
Sagol bitanemm artik tum dualarim sizinlee dua edin banada tutunsn kalsin kuzum pazr kan.aldircam pazartesi yine gitcem dua edin banadaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzum benim.kiyamam sanaaa Allah hepinizden razi olsun Rabbim sizleride guldurcek insallah annemdeym simdi cok tuhaf bir.duygu Rabbim hepinize nasip etsinnn
Hadi gözün aydın fıstığımmmm darısı başımıza 😊😊
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Aynen ya 😊keşke yanında olup sevincini paylaşabilseydk cnm :) Allahh hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn Allahım bizedd nasip ettt amin
Canim gozunaydin Allah sagliklica kucagina almayi nasip etsin bende simdi kan testi yaptirdim geldim yok :''(
galaxsy s 4
Insallah bebegim tutunacak bunun icinde endiselenme artik keyfine bakkk mutlulugu sevincini yasa lutfen kuruntularini bir sure yolla bu arada bizim konumuza gel hamislerde tecrubelerini paylassin istedik :)
Coooook sevindim canimmm, hayirli saglikli bir evlat olsun insallah cok sukurdarisi basimizaa
Cok sagol tatlim herseyin hayirlisi olsun sakin uzulme lutfenn umudunu yitirmee
Aminn kuzumm Allah razi olsunnnn insallah hepinize ugurlu gelicemm birakmiorm siziii benle baslicak hepinz hamis olcaksinizxz
Canim çok sevindim hayirli olsun Allah kucagina da almayi nasip etsin.farisi bizlere inşallah.belirtilerini bize kisaca aktarir misin klomen falan kullanmis miydin
İnşallah kuzummm 😊teyze oluyorummm yuppi
Kuzum hmn msjla adresini atıyorsn bna ilk hediyesini ben alacağım 😊
Canmmm cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bize olsun ins
Cok sagol tatlimmm Rabbim size nasip etsn klomen kullandm ctlatma ignesi oldum belirtim kasik agrim gogus hassasiyetm akintim kuzum son gunlerde midem bulanio kocama iyi baktm keci boynuzu ozu yaptm onada ve catlama gunuleri hergun calistikk
Insallah kuzum darisi basinizaa dualarim sizinle ben ve bebegim.size destek ve ugur icin burdayizzz hepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?