Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy kuzummm coook sevindim cokk mutlu oldum Allahim saglikli bir sekilde kucagina almani nasip eder insalllaaahhhh yavrucumm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

382 degerim tatlimmmm amin insallah Allah razi olsun darisi basiniza insallahhhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oohhh ohhhh masallah kuzuma bak cok iyi beslenip kendine ve bebisine cok dikkat ediyosun ayyy agliycam yaaa mutluluktan kiyamam ben sana gusel bi pasta aalip kutlayinnn ben yapamadim siz yapin kuzummmm :)

Hadi gözün aydın fıstığımmmm darısı başımıza 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aminnn insallahhh su mayis konusunu accc artikkkkk bizde calisma plani cikaralimmm :)

Son düzenleme:
Oohhh ohhhh masallah kuzuma bak cok iyi beslenip kendine ve bebisine cok dikkat ediyosun ayyy agliycam yaaa mutluluktan kiyamam ben sana gusel bi pasta aalip kutlayinnn ben yapamadim siz yapin kuzummmm :)

Aynen ya 😊keşke yanında olup sevincini paylaşabilseydk cnm :) Allahh hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn Allahım bizedd nasip ettt amin

Aminn insallah bizde mayista boyle seviniriz

dedim dimi konu açanlar gebe kalıyo dedim dimi oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mayıs konusunuda ben açabilirmiyim lütfen tüp bebek yaptırıyoruzda

Konu acan hamile mi kaliyomus, ben sabah bi tane mayis konusu acmistim Allahim nasip eder insallah hepimizee hayirli haberlerini aliriz

Açamıom ya 😊 mayıs ayında hamileyimm demek isteyenler nasl ?

Ama biraz dha duygu ekkle sole mayis ayinda bebislerimiz gobisimize gelsin diyenler daha samimi sicak ve minnos :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…