- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.701
14 aylik bekleyis sona erdi Rabbime binlerce kez sukrediyorum!! İnsallah hayirli saglikli imanli bi evlat kucagima almayida nasip eder 9 ay sonra!! Cok mutluyum sabahtan beti agliyorum.. Kimse bilmiyor daha.. Siz hep can yoldasi oldunuz bana o yuzden ilk sizinle paylasmak istedim.. Rabbim butun isteyenlere nasip etsin insaAllah!!!!!!!! Eki Görüntüle 1087297
Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼
Gelmiom bn kendime topic acarimmm hihhhhh.kustum size taam miii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saol tatlim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Allah razi olsun canim benim.. Artik dualarim sizlerle tum isteyenlerle insAllah bana bu mutlulugu yasatan Rabbim isteyen herkese yasatsin insaAllah
14 aylik bekleyis sona erdi Rabbime binlerce kez sukrediyorum!! İnsallah hayirli saglikli imanli bi evlat kucagima almayida nasip eder 9 ay sonra!! Cok mutluyum sabahtan beti agliyorum.. Kimse bilmiyor daha.. Siz hep can yoldasi oldunuz bana o yuzden ilk sizinle paylasmak istedim.. Rabbim butun isteyenlere nasip etsin insaAllah!!!!!!!! Eki Görüntüle 1087297
aaa regl oldnmu bbğm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabii kendine yeni hamis ark bulursun bizim topicte sana yaradi hihhhhh
Üzülme bbbğm ltfn
Bak bak hemen satış haaaa!
dualar seninle inşallah güzel haberlerin gelir
Aaaa bak senn neler dioo kalbimi kirionz siz beni birakip baska topige geccekken iyi amaa
Kendimi alismis gibi hissetmistim umudum yoktu ama kirmiziyi gorunce icim cizzzz etti ama olsun mayisaaa bakalimm :)
Aaaa bak senn neler dioo kalbimi kirionz siz beni birakip baska topige geccekken iyi amaa
Ben giderr size haber vericemm sanada doktordan sonra anlatcam canim ben size haber vericem bekleyinnn coming soon.....
kızlar merhaba, bende yeni üye oldum. siteyi sürekli takip ediyordum ve artık katılmaya karar verdim :) bende bu ay klomen kullandım ve ayın 10'un da çatlama iğnesi oldum. bugün iğne olalı 15 gün oldu. dün ilk idrarıma test yaptım sanki ikinci çizgi silik çıkmıştı. akşam tekrarladım fakat ikinci çizgi çıkmadı. karnımda adet olacakmışım gibi ara ara ağrıyor. yarın kan testi yaptıracağım. inşallah iyi haber alırım.
Hayirli olsunnn canimmm cok sevindim Rabbim.tamamina erdirsinnn saglikla al insallah melegini kucagina Allah im tum isteyenlere nesip etsin insallahhh Aminnn
Canim çok sevindim hayirli olsun.demkki karbonat deneyi de fos cikti geçerliliği yokmus benim kopurdu diye sevinmeyeyim o zaman.alllah kucagina almayi da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?