Nişan atmak, sorumsuz ailesi sorunlar

Hepsinde çok haklısınız buraya bu konuyu açınca kafamda herşey netleşti

Vazgeç bu sevdadan

Yani bir yandan annemle konuşuyoruz 27 yaşında dolgun maaşlı bir insan 5 senedir çalışıyor ama 5 bin TL si bile yok kenarda yukarda biri yazmış nişanlının ailesi sorun değil nişanlın sorun diye. Ailesi de zaten 1 kez bile aramadı daha oda ayrı bir konu. Annem de diyor ki bence ailesi bunun ne halt olduğunu biliyordu o yüzden bir üstlenmediler bence dedi

Bir diğer soru da bu 1.5 yıldır nişanlılık neden kenarda hiç parası yok sonuçta Haziran ayında açığa alındı ve açıkta yatan maaşı bile 4200 TL tam maaşı çok daha fazla

Şimdi diyecekler ki senin derdin maddiyat. Sorun o değil. Sorun bu kadar maaşın nereye gittiği ? Ne yaptığı ? Ne yani ne ? Ayrıca evlilik bu boru değil parayla evlenilir

Çok haklısın abla

Şimdi diyecekler ki senin derdin maddiyat. Sorun o değil. Sorun bu kadar maaşın nereye gittiği ? Ne yaptığı ? Ne yani ne ? Ayrıca evlilik bu boru değil parayla evlenilir

Hayır maddiyat değil derdin o belli, konu sorumsuzluk. Ayrıca senin ailen düğün için üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsa aynısını karşı taraftan beklemek en doğal hakkın üstelik maddi açıdan sıkıntılı bir adam yok karşında. İyi maaşı olan bir memur var. Şimdi bu şekilde davranan adam evlendikten sonra da aynı sorumsuzluğa devam edecek. Kimse eve bakmayan, parasının nereye gittiği belli olmayan bir adamla olacak bir evliliğin hayalini kurmaz.

İşte bende karşı taraftan sadece sorumluluk beklerim yatlar katlar beklemedim ama yanlış anlaşıldı zaten bunlardan bir cacık olmaz ortada gayet 1 yılda saçımda stresten beyazlar çıktı

Bir diğer soru da bu 1.5 yıldır nişanlılık neden kenarda hiç parası yok sonuçta Haziran ayında açığa alındı ve açıkta yatan maaşı bile 4200 TL tam maaşı çok daha fazla

Tabi ki öyle ya nişanlınız diye o yüzden sordum ve yine o yüzden nişanlınızın bizzat kendisinde iş yok yazdım. Doğuda para harcayabileceği alan da kısıtlı üstelik. Niyeti olan sorumluluk sahibi adam şimdiye kenara para atmıştı.

İşte bende karşı taraftan sadece sorumluluk beklerim yatlar katlar beklemedim ama yanlış anlaşıldı zaten bunlardan bir cacık olmaz ortada gayet 1 yılda saçımda stresten beyazlar çıktı

sorumluluk beklersin ama söylede bi durum var.
cok yakin bi akrabam var, allahdan kumar vb kötü aliskanligi yok. ama söyle ki kac yasina gelmis adam hala bazen cocuk gibi, yani sacma sapan hayalleri fikirleri var, el demez gün demez cok gereksiz sacma sapan kavgalar cikarir, olmadik insanlarin yaninda olmadik seyleri anlatir anne babasini suclar sirf ama sirf kendine ayyy bak hakliymis desinler diye. bu kisinin annesi hep der, isterim evlensin yuva kursun ama asla araci olmam asla hadi diyip desteklemem. evlenicem derse gider görevim neyse en asgari düzeyde yaparim o kadar. sebep bikmislar, usanmislar, ogullarina güvenemiyorlar.

Of ne bileyim ben çok geri de kalmışım demek ki ,en son 3bine salon kiralanıyordu o bile 4 saatlik düğün için bana çok geliyordu ... ne diyeyim insanlarda para bol demek basıyorlar 20 bini bir salona
Sen sadece salon değil şu an kıytırık bi buzdolabının bile ne kadar olduğunu bilsen evlenmekten vazgeçerdin. Şu son 2 yılda var ya her şey 5 misline çıktı. Kriz var krizzz

Of ne bileyim ben çok geri de kalmışım demek ki ,en son 3bine salon kiralanıyordu o bile 4 saatlik düğün için bana çok geliyordu ... ne diyeyim insanlarda para bol demek basıyorlar 20 bini bir salona
Güzel ablacım keşke 3 bine salon kiralansa 3 bine anca pasta parası bile çıkmaz Türkiye de git bak nette düğün salonu fiyatlarına bana inanmıyorsan

Güzel ablacım keşke 3 bine salon kiralansa 3 bine anca pasta parası bile çıkmaz Türkiye de git bak nette düğün salonu fiyatlarına bana inanmıyorsan

Yok inanmamak değil benim ki valla 20 bin çok fazla geldi dedim heralde baya lüks bir yerde istiyor bu kız... dediğim gibi ben baya geride kalmışım ama yine de söylemeden geçmeyeceğim 20 bin 4 saatlik çalgı,çengi için verirsem 20 bin gün uyuyamam ben

Valla 20 bin bana da çok gereksiz geliyordu hatta Ankara’da düğün yapmasak sadece bizim burda mı kına düğünü bir arada yapsak demiştim bizim o 12 bine tuttuğumuz yer bile 300 kişi sayısı vermiştik ve çay bahçesinden halliceydi ankarada

Kumarbaz ve soruşturma yiyip işsiz kalmış. 5 kuruş parası yok düğün yapacak. Ailesi desen tıınnn. Ki bence çok haklılar. Kumar borcu yapan çocuğa ne diye destek olsunlar ki? 1.5 yıldır ömür çürütmüşsün. Yazık yani. Ayrıl gitsin. 23 yaşındasın daha günah. Bırak bu adam olamamış insanı. Bak benim eşim de her şeyini kendi yaptı. Ailesi 5 kuruş vermedi. Seninki çiğ.

Ben bir ara kerizlikten gelinlik fiyatları hep 5 bin üstü diye 2. El mi gelinlik alsam diye araştırıyordum kendimde varlıktan geliyorum yokluktan değil ailem deli gibi çalışıyor. Sırf masraf olmasın diye karşı tarafa düşünmüştüm Allahım ne kadar saf ve kerizim şuan fark ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…