Nişan atmak, sorumsuz ailesi sorunlar

Valla 20 bin bana da çok gereksiz geliyordu hatta Ankara’da düğün yapmasak sadece bizim burda mı kına düğünü bir arada yapsak demiştim bizim o 12 bine tuttuğumuz yer bile 300 kişi sayısı vermiştik ve çay bahçesinden halliceydi ankarada

Resmen fırsatçılık ve soygun... neyse siz yine de huzurunuza bakın öyle sorumsuz adamla,evlilik olmaz

Ben bir ara kerizlikten gelinlik fiyatları hep 5 bin üstü diye 2. El mi gelinlik alsam diye araştırıyordum kendimde varlıktan geliyorum yokluktan değil ailem deli gibi çalışıyor. Sırf masraf olmasın diye karşı tarafa düşünmüştüm :KK43: Allahım ne kadar saf ve kerizim şuan fark ediyorum

Bence bırak bu adamı don bile alamaz sana

5 bin ila 7bin arasida gayet güzel salonlar var. Ayağını yorgana göre uzatmak lazım. Mükemmel yerde düğün yapip düğün sonrası her yer borç olmuş ne fayda

Siz nasıl nişanlınızın ailesini bu konularda arıyorsunuz? Sorunlarınızı nişanlınızla konuşun. Çalışıyor 3 kuruş biriktirmemiş mi? Parasını ailesine verdiyse kendisi konuşacak anne, baba maaşımı size verdim, düğün nasıl olacak diye... Vermediyse maaşını ne yapıyordu konusu önemli. Geçmiş parası sizi ilgilendirmez ama kişiliğini anlamak için önemli. Nişandan sonraki harcamaları da önemli.

Adami ailesi bile birakmis kumar yuzunden. Bence bazi seyleri sorgulamaniz lazim. Adam evlenecek ama ailesi bile destek olmuyor. Bu adam iyi falan degil. Bu sana gosterdigo buz daginin gorunen yuzu. Evlenince senin maasin hep adamin kumar borcuna gidecek haberin olsun. Ailesi bile destegi cekmis. Adam da yolunacak kaz ariyor.

Bende bir yandan anneme bunu diyorum 5 yıldır çalışıyor bu çocuk kenarda niye 5 kuruşu yok. Ve maaşı da dolgun mesajda tam açıklayamıyorum kendimi yoksa nişanlıma da çok kızıyırum. Annem de diyor Senin bu kadar borcun var üstüne kenarda paran yok ne milletin kızının evine gidiyorsunuz istemeye diyor tabi daha ailesi bizi 1 kez bile aramadı bu olaylar oldu ama yakında ailem harekete geçecek ama evliliğe dair inancım güvenim kalmadı
Canım bu çocuk seni çantada keklik görmüş devam etmiş yoluna sen gereğinden fazla fedakarlık yapmışsın biraz araştırmaya kalksan Kadın olayları da çıkar altından söylemek istemiyordum ama kumar olan insan da maalesef bu da olur seni 4 ayda sinemaya götürmesinden belli kaç kurtul kendini bu durumlardan uzaklaştır

Ben de nişanlıyım ve seni çok iyi anlıyorum.
İnsan birşey istemeye hatta şu model şundan daha iyi demeye bile çekiniyor konumu gereği. Karşı taraf bu konuda çok rahat olsa bile utanıyorsun biraz sanki. Daha doğrusu gereken yapılsın dediğinde karşı tarafın seni anlayıp en iyisini yapması gerekir.
Çok büyük sevgi bile olsa, olumsuzluklar yıpratır. Zamanla içten içe çökertir, geçti mi, evet geçti. Ama ileride evlensen bile, bu günler sende kalacak. Alışverişe çıkan nişanlı bir çift gördüğün an bile aklına gelip o günü tekrar yaşayacaksın duygusal olarak.
O yüzden iyice düşün. %60 eş ise, %40 da ailede bitiyor iş, ailesinin tavrının sebebini çöz ilk önce.
Hayırlısı olsun hakkında canım.

Ben de nişanlıyım ve seni çok iyi anlıyorum.
İnsan birşey istemeye hatta şu model şundan daha iyi demeye bile çekiniyor konumu gereği. Karşı taraf bu konuda çok rahat olsa bile utanıyorsun biraz sanki. Daha doğrusu gereken yapılsın dediğinde karşı tarafın seni anlayıp en iyisini yapması gerekir.
Çok büyük sevgi bile olsa, olumsuzluklar yıpratır. Zamanla içten içe çökertir, geçti mi, evet geçti. Ama ileride evlensen bile, bu günler sende kalacak. Alışverişe çıkan nişanlı bir çift gördüğün an bile aklına gelip o günü tekrar yaşayacaksın duygusal olarak.
O yüzden iyice düşün. %60 eş ise, %40 da ailede bitiyor iş, ailesinin tavrının sebebini çöz ilk önce.
Hayırlısı olsun hakkında canım.
Bu işi 40 defa çözsem bile bu iş olmayacak artık. Bütün bunları bile bile evlenmek lades demektir. Evlendikten sonra ben sorunlar yaşayınca herkes bana sen bunları biliyordun zaten bilerek evlendin diyecek. O kadar çok sorunu var ki hepsi de büyük sorunlar 1 değil 2 değil. Bu sorunlar bende olsa çoktan karşı taraf yüzük atardı. Ben kimsenin derdini çilesini çekmeye gelmedim bu dünyaya benimki de can. Bide sürekli bana vicdan yaptırmaya çalışıyor. Sürekli soğudun benden çok mu soğudun benden ben sensiz yapamam. Ayrılacak mısın benden çok üzülüyorum devamlı BÖyle

Bu işi 40 defa çözsem bile bu iş olmayacak artık. Bütün bunları bile bile evlenmek lades demektir. Evlendikten sonra ben sorunlar yaşayınca herkes bana sen bunları biliyordun zaten bilerek evlendin diyecek. O kadar çok sorunu var ki hepsi de büyük sorunlar 1 değil 2 değil. Bu sorunlar bende olsa çoktan karşı taraf yüzük atardı. Ben kimsenin derdini çilesini çekmeye gelmedim bu dünyaya benimki de can. Bide sürekli bana vicdan yaptırmaya çalışıyor. Sürekli soğudun benden çok mu soğudun benden ben sensiz yapamam. Ayrılacak mısın benden çok üzülüyorum devamlı BÖyle
Ortada vicdani bir şey yok ki.
Adamı ortada bırakmıyorsun. Bir kumarbazla evlenmeyecek kadar mantıklı davranıyorsun sadece.
Asıl vicdansız olan o. Seni yaşadığı bataklığa çekmeye çalışıyor.

nişanlınızın kumar oynamış ve borçlanmış biri olduğunu ailenizden saklamışsınız. aileniz bunu öğrenince aydınlanıp ay bi araştıralım demiş.
nişanlınız görevden uzaklaştırma almış.
ve hala evlenmeyi düşünüyorsunuz.

Haksızsın diyemiyorum, çok haklısın.Senin kararın en doğru karardır. Kimseyi düşünme, mühim olan sensin.

Canım bunların hepsi yalan dolan sensiz olmaktan korksaydı zaten bu duruma getirmezdi umursama ve yoluna devam et böyle bir insanla ömür çileyle geçer daha gençsin önüne daha iyileri çıkar mutlu olmak için yaşa bu dünyaya bir kere geliyoruz

Asla evlenme.
Bir kere görevden uzaklaştırma aldıysa zaten sağlam pabuç değil.
İkincisi ailesi tam bir asalak.
Üçüncüsü nişanlın kumarbaz ve yalancı.
Ailen de arkandayken nişandan dön, boşanması daha zor

X