Nişan atmak, sorumsuz ailesi sorunlar

Canım senin tek doğrun var ayrılmak kendine bitirmemek için nedenler arayacağına kurtulmak için yollar ara ve kurtul 60 bin TL kumar borcu ne demek biliyor musun ? Bu kadar batağa batanın emin ol her olayı vardır soruşturma neden açıldı bir düşün bakalım bir memur maaşıyla bu kadar yüklü paralı kumar oynanır mı ? Aklını kullan bu adam seni 4 ayda sinemaya götürüyorsa emin ol ki diğer sürelerde farklı şeyler yapıyordur sevgiden gözünü kapatma kumar olan adamda afedersin ama herşey vardır evliliğini anlayamazsın adam seni tabi bırakmak istemez bu kadar borçlu sorunlu adamı kimse alıp eş yapmaz kusura bakma sende kaç kurtul

simdi seni kardesim var sayip öyle yorum yapiyorum.

bak ablacim kumara 60.000 borc yapan adam en azindan da bir o kadar ondan evvel harcamistir yani müptelasi, öyle bidaha oynamicam demekle birakamaz istesede.

ailesi seni istemiyor, istenmeyen gelin olmak cok zor bir sey. hic bir zaman icin tam huzuru bulamiyorsun, tamamen görüsmeyi kessen dahi, o insanlar hep varlar.

ayrica bu simdi seni istemeyen aile siz evlendikden taaasss patlasin 5 sene sonra tasi taragi toplayip size yerlesecek yaslilik hastalik bahanesiyle o simdi aslinda cok iyi dedigin adam o benim anam o benim babam aha begenmiyorsa kapi orada diyecek sana.

adamda pek merakli degilmis ki evlilige bugüne kadar kurus atmamis köseye ev mobilya dügün vs icin.

su an anladigim kadariyla bi isi bile yok. nasil gecineceksiniz?

olmaz kuzum olmaz, birak giden bir kac senen bir kac hayalin aldigin gelinlik olsun, bu adamla evlenirsen hayatin gider.....

Düğün, balayı, eşya vs tamamen senin ve nisanlinin sorunu ve sorumluluğu. Ailesini de senin aileni de ilgilendiren bir durum yok eşya da alırlar kendilerine, isterlerse çatıdan sokağa dökerler parayı. S3ni ilgilendirmez. Amaaa benden sana tavsiye hayatında bir defa bile olsun kumar oynamış biriyle evlenme. Kumar oynayanın sözüne de güvenme. Kaldı ki 60 bin az değil. Bu adam baya baya müptelası bu illetin. Yani farkında olmadan ex kayinvaliden kurtarmış hayatini.

Birincisi benim ailem üzerine düşen herşeyi yapıyorsa onlarda tek çocuk sahibi olarak yapmalılar diye düşünüyorum ben yatlar katlar istemiyorum zaten. Sadece eşyaya yardım istedim. Üstelik biz nişanlandıktan 1 ay sonra kaynanam kendi evine koltuk takımı ve yatak odası takımı aldı ve 450.000 TL lik eve yerleşti peki buna yorumunuz nedir ???

Düğün için ortada birşey olmamasından şikayet etmek ne alaka o kadar derdin içinde anlamadım ben.
Soruşturma neden yemiş? Görevden uzaklaştırılacak kadar ne yapmış olabilir?
60.000 TL kumar borcu olan bir adamla evlenip böyle bir risk almaya değer mi?
Bu aileyle ve bu eşle mutlu olacağına inanıyor musun?

Bırak düğünü, balayını, kiralık arabayı gözünü seveyim kaç arkadaşım göz göre göre insan kendini yakar mı?

Ablalarım kardeşlerim hepiniz çok haklısınız hepinizin yazdıklarını okuyorum

Siz 5 kuruş biriktirdiniz mi

Ortada o kadar eksik varken ‘’20 bin anca düğün salonuna yeter’’ demeniz abartı olmuş.Bence nişanlınızın iş durumunun düzene girmesini bekleyin.Düğünü ailesi bir şekilde yapsaydı nişanlınız işsiz olacaktı o zaman ne yapacaktınız?Düğün olaylarında kimseden birşey beklemeyin üzülen siz olursunuz

Kça kurtar kendini. 3 senelik evliyim. 1,5 sene nişanlı kaldım. O süre içinde kp kv ağlayıp durdu paramız yok olsa oğluma en güzel düğünü yaparım. Çiftçi bunlar hasattan gelen parayı oğluma vericem diye. Sonuç düğüne 4 ay kala benim bir sandalyem yokken kv kendine koltuk takımı ve yatak odası aldı. Ama eşim her şeyi yaptı. Sorun burda nişanlınızın kumar borcu olmasında. Kumar bağımlılıktır kolay kolay bırakılmaz. Geçen bir üye buraya konu açmıştı bırakamıyorum yüklü miktarda borcum var diye. Aklınızı kullanın daha genceciksin.

Canım benim burda aileye suç atmak ya da atmamak önemli değil önemli olan ne biliyormusun maalesef senin nişanlın benim eşimin ailesinin durumu çok iyi ama benim eşim ailesinden tek kuruş almadan bizim düğünümüüzn üstesinden geldi ve gram eksiğimiz olmadan ve hiç destek almadan işini de kendi kurdu demem o ki sen aileye falan bulma suçu nişanlında ara suç aramayı da bırak hatta kaç kurtul burdaki insanlar da senin için söylüyor tavsiye istediğin için ailesi seni istese çok sevse yapardı bence onların bu işte gönlü yok nişanlının da olsaydı kenara üç beş kuruş atardı sevdiğimle evleneceğim diyerek ben psikoloji okudum ve bu süreçte sana tavsiyem bir destek Alman ancak öyle atlatabilirsin tabi ayrılmak istiyorsan sende kararsızlık gördüm bu da çok sevmenden nişanlının yaptıklarını değil ailesinin dedikleri yormuş seni tam aksi olması gerekirken

Param yok deyip bunları alması ayıp olmuş tabi ama katılıyorum bende 2 yetişkin insanın balayını, esyasini suyunu buyunu aileler almak zorunda değil sizin ailenizde almak zorunda değil aldiysa o sizin probleminiz. Ama nişanı atmanız lazım bencede kumar oynamis, yalan söylemiş adamla olmaz olmamalı esas mevzu şu an bu bence yoksa takı eşya falan kimse kimseye yapmak mecburiyetinde değil tmm yaparsa harika olur anne babadir hoşluk olur ama yapmak mecburiyetinde mi Hayır . Siz bence şu an bile bile lades deneyip bu ilişkiye nokta koymalisiniz . Hayirlisi olsun hakkınızda

Bence çok sıkıntılı bir ilişki ailesi başka dert işten atılması başka dert maddi anlamda bir yardım yok yani bilmiyorum iyi düşünün kararınızı verin bir tanidigimin esi de görevden atıldı içeride yattı 6 yıldır evliler ve adam hiç çalışmadı kadın çalışıyor evi gecindiriyor mutlu gibi gorunuyor ama hic sanmiyorum mutlu olduğunu.ben olsam çok büyük sıkıntı yapardım ama siz ne düşünürsünüz bilemem

İşin içinde kumar çıktı ve aile umursamaz olmuyorsa zorlama ayrıl gitsin allahın sevgili kulusun ki şimdiden kokusu çıkmış

Ablalarım kardeşlerim hepiniz çok haklısınız hepinizin yazdıklarını okuyorum

Nişanlının ailesiyle uğraşmayı bırak, önce sen nişanlına bak lütfen.
Kumar çok çok çok berbat birşey yaşamayan anlayamıyor. Gülüp geçilecek, gençlik hatası denilecek kadar basit birşey değil.

Ailesi dünyanın malını mülkünü de verse bir günde, bir gecede kaybedebilir nişanlın onları.

Bunun örnekleri var maalesef...

Neden soruşturma ? Ne suç işlemiş? Bu arada kumar borcu varsa ve alışkanlığı varsa geri çevirmek zor olabilir. Yani ilerde eline bşraz para geçince maalesef tekrar oynayabilir.

Bende bir yandan anneme bunu diyorum 5 yıldır çalışıyor bu çocuk kenarda niye 5 kuruşu yok. Ve maaşı da dolgun mesajda tam açıklayamıyorum kendimi yoksa nişanlıma da çok kızıyırum. Annem de diyor Senin bu kadar borcun var üstüne kenarda paran yok ne milletin kızının evine gidiyorsunuz istemeye diyor tabi daha ailesi bizi 1 kez bile aramadı bu olaylar oldu ama yakında ailem harekete geçecek ama evliliğe dair inancım güvenim kalmadı

1. Ailesi, çalışan evlilik kararı alabilecek olgunlukta ki adamın düğününü evini barkını yapmak zorunda değil. Şunu toplum olarak aşamadık. Durum yok ise düğün yapma, uygun eşyalar al maksat sevdiğin insanla evlenip yuva kurmak değil mi zaten ?
2. Kumar 60 bin lira borç, buna zaten ayrı bi konu açılır. Aman diyeyim, bulaşma
3. 1,5 sene nişanlılık sürecinde hiç mi kenara para atamadı bu adam ? Sorumsuz olduğu ve evlenilecek erkek olmadığı zaten burdan belli.
Bak benim arkadaşım evlendi 21 yaşında, şuan 23 yaşında ve bir bebekle boşanıyor. O da seviyorum seviyorum diyordu. Şimdi lanet okuyor.
sorunları buna benzer sorunlardı kumar hariç. Seven adam seni zor durumda bırakmaz, zor durumda bırakıyorsa bil ki sana gerçek anlamda değer vermediğindendir. Ayrıl ayrılma demem, diyemem zaten kimseye ama çok ciddi şekilde oturup düşün ailenide dinle mutlaka. Hayatını yakma.

Aileniz de yapmak zorunda değil. İçlerinden gelmiş yapılıyorsa ne ala yoksa mecbur değiller.
Kadının kendisi veya kocası hayatı boyunca çalışmış, kazanmış. İster 450 binlik eve yerleşir ister 450 bini çatır çatır sobada yakar. Ben ve siz dahil kimseyi de ilgilendirmez. Evlenecek olan nişanlınız ve sizsiniz. Çalışın nişanlınızla birlikte, kendinize eşya alıverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…