Nişan atmak her zaman kötü değildir bazen iyikimiz olur...

MorMeneksemmsn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
132
75
Not:
Konu sahibiyim başka bir hesaptan yazmıştım bunu. geçmişe tekrar baktımda ne kötü günler yaşamışım bunu yazdıktan yaklaşık altı ay sonra ayrıldık, tahmin ettiğiniz üzere kayınvalide bozuntusu işleri iyice büyüttü namusuma laf etti dedikodumu yaptı iftiralar attı çok ağır sözler söyledi nişanlım olacak kişide beni ne sahiplendi ne korudu ailem öğrendi iki aile büyük kavgalar etti yaşadıklarımı öğrenince ailem çok şaşırdı ve biz ayrıldık sonunda. Bir seneyi geçti şimdi ayrılalı ben ailemin yanına döndüm ayrılınca halimden memnunum bana yorum yapanlar ayrıl gitsin dediklerinde çok üzülüyordum ama buna cesaret edememiştim zamanla herşey olması gerektiği gibi oldu sonunda. İlk ayrıldığımda çok zor günler yaşadım çok şükür hepsi geçti ne kadar sevsemde çok doğru bir karar vermişim diyorum şimdi yoksa ilerde boşanıp dul bi insan olcaktım psikolojimde bozulacaktı. Bana yorum yapan herkese teşekkür ederim bu kadar insan bişey diyorsa bir bildiği vardır, evlenmemiş olanlara söylüyorum sakın sizde aynı evde yaşamayı kabul etmeyin taviz vermeyin ve aranıza her zaman mesafe koyun kayınvalidenizle sonra çok pişman olursunuz.

Yazik vallahi. Bu cahil insanlardan cektigimiz kalmiyor. Aslinda gulup gececeksin bunlara. Umarim o sana saydiklari seyler attiklari iftiralarin karsiligi olarak tamda oyle bir gelinleri olur.
Ders olarak gor yasadiklarini. Bu tarz konusan tiplerden direk uzaklas ayril birdaha.

Herkeste öyle söylüyor zaten bir gün beni çok arayacak çıtımı çıkarmadım hep üç kişi gezdik evini gittim temizledim anlatsam roman olur hata bende zaten. Ahım yerde kalmayacak eminim Allah büyük herkeste görecek. Bana büyük bir ders oldu seçimlerimi ona göre yapıp ona göre davrancam artık :)

Nisanliyken kimsenin evini temizleme.Bak hep uc kisk gezmissiniz cok buyuk beklentiye girmisler.Bu kadar taviz verme sakin.Bi de bu olay senin icin yasanmasi hayirli olmus.Gormus oldun taviz tavizi dogurur.Insallah karsina sana deger verecek biri cikar.

Arkamdan laf ediyor diye yaptım bu sefer geliyor bana çok iş çıkarıyor, saçı dökülüyor bilmem ne diye konuşuyordu bende yaptım ama bi daha asla :) bende iyi tarafından bakıyorum olaylara inşallah, aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…