- 12 Temmuz 2006
- 55.396
- 212.128
- 52
Güncelleme vereyim dün gece konuştuk ve bugün sözde yüzük almaya gelicekti ve çok zor ikna ettim beni yarim bırakma bu sevgi böyle bitmez sen yalancıymissin bı annemi idare edemedin herşeye tamam deseydin herşey düzelcekti bizim hayallerimiz vardı hepsi bitti bidaha benim asla yuvam olmaz sensiz bir dünyada naparim gibi cumeller kurdu sms tavrımı korudum yarın gel al hatta gelme kargo ile göndereyim dedim kabul etmedi neyse tamam dedim ama gelmedi ve akşam yeniden mesaj attı gerçekten bitiyor mu bana hala şaka gibi geliyor sabır et senem ne olur herşey zamanla duzelicek annem seni kabul edicek eninde sonunda vs diye yine başladı ben yine taviz vermedim çünkü sanıyor ki sorunlar şimdi cozulde sonsuza kadwr cozulcek annesi o kadar oskarlik bir oyunculuk sergiliyor ki beynim yetmiyor benim gerçekten neyse devam edeyim 3 saat boyunca ısrar etti ben seni kimselere muhtaç etmem ben senin hep arkandayım gerekirse ailemle hiç muhattao etmem bende dedim ki madem ailen ile muhattap olmuycaz çık gel benim şehrimde şartları çok daha iyi olan torpilli bir iş var oraya gir dedim olmaz ben annemi babamı atamam dedi ısrar etmedim ama aklıma başka bı çözüm yolu gelmedi neyde annesi hala beni istemiyor olarak geziyor evde beni annesine babamdan gizli şekilde tüm olanlara rağmen özür dilemeye götürmeyi teklif etti kabul etmedim çünkü annesi babası 1 aydır bilerek gelmiyor ve son kayinbabam ile konuştuğumuzda bana eğer özür dilemeue gelmezsen bizde gelmeyiz senin babanda biz gelmiyoruz diye bitirir dedi nişanlımlada yeniden bu hale gelmişken kv utanmadan annemi ve beni 20 gün engelleyip Facebook da sözler paylaşıp bana inat tesettürlü gelinlik modelleri paylaşıp ahlak namus ile iligli videolar paylaşmaya devam ettiği için artık gitmek istemediğimi söyledim
Bu 2 mesaj arasındaki farkları bulun.Birde yüzük attıktan sonra ailesi ile yasamiycakmks evini ayırcak atanıp başka şehire gitmek için cabaliycakmis . İstemeden de olsa etkileniyorum kolay değil 6 yılımı paylaştım onunda iyisiyle kötüsüyle artık hep kötü günler kaldı evet mantıklı olan ayrılmak ama bu kadar ısrar etmesi beni suçlaması beni ölmekten beter hale getiriyor
”Bir annemi idare edemedin her şeye tamam deseydin düzelecekti“ Meaili annemin istediği gibi bir gelin olursan her şey güzel olur, gel sen annemin dizinde otur o ne derse onu yap aşko, huzur ve mutluluk için anneme itaat et.
”Babamdan gizli annesine özür dilemeye götürmeyi teklif etti” Meali senin ailen kim oluyor, aileni çiğne, sözlerini dinleme, ille de benim annem, sadece benim annem.
”Benim şehrimde iş bulalım teklifine ben annemi babamı atamam” cevabının meaili sen anneni babanı at onları yok say, benim ailemle annemin her dediğini kabul ederek yaşa, ki şuraya bir dipnot düşeyim başka şehirde yaşamak anne babayı atmak değildir ama demek ki nişanlınızın zihniyetine göre farklı bir şehirde yaşamak aileyi atmak demek, bu durumda siz onların şehrine giderseniz annemi babamı attım size geldim, bana istediğinizi yapmak da özgürsünüz demek.
”Yüzük attıktan sonra ailesiyle yaşamayacak başka şehire gitmek için çabalayacak” Meali senem seni kandırmak için sallıyorum, diğer bir meali yüzük atmazsan ailemin şehrinde itaatle güüüüül gibi geçineceğiz, diğer meal evlenirsek ailemin şehrinde yaşayacağız senin için ailemi atmam ama yüzük atarsan ailemi atarım, bu ne yaman çelişki anneeeemmm.
S senem4545 valla siz bilirsiniz de bu sözlere kanar da evlenirseniz bu saatten sonra ailenizi unutun, yalvarsanız ağlasanız da sizi ailenizle görüştürmezler, zaten tek başınıza ailenize gitmenizi istemiyorlardı kayınvalide elinizden tutup götürürse gidebilecektiniz, o kayınvalide asla sizi götürmez, çalışma yasak, market yasak, giyim kuşamda yasaklar var, evlenince değişir sanarsanız aldanırsınız.
Şu saate kadar numarasını yasaklamamanız bile ona sizi kandırmak için umut oluyor, karar sizin ya kendi ellerinizle hayatınızı yakarsınız veya nişanlınız ve ailesinden sonsuza kadar kurtulup daha iyi bir hayat yaşarsınız.
Son düzenleme: