Nişan atma evresi uzun ama fikre ihtiyacım var lütfen okuyun

O kadın o kalple olemezki
Kadın ölse ne olacak sanki, seni hiç bir yerde çalıştırmayan, sosyal hayatını bitiren nişanlıni ne yapacaksın? Peki tüm bunları kuzu kuzu kabul eden kendini ne yapacaksın? Tek sorun kayinvalide değil, sen de nisanlinda normal değilsiniz. Ailen de hatta. Bu kadar aşağılanmaya göz yumup, kedisini evinizde kayinvalidenin elini öptürüyorlar sana.

Güncelleme vereyim dün gece konuştuk ve bugün sözde yüzük almaya gelicekti ve çok zor ikna ettim beni yarim bırakma bu sevgi böyle bitmez sen yalancıymissin bı annemi idare edemedin herşeye tamam deseydin herşey düzelcekti bizim hayallerimiz vardı hepsi bitti bidaha benim asla yuvam olmaz sensiz bir dünyada naparim gibi cumeller kurdu sms tavrımı korudum yarın gel al hatta gelme kargo ile göndereyim dedim kabul etmedi neyse tamam dedim ama gelmedi ve akşam yeniden mesaj attı gerçekten bitiyor mu bana hala şaka gibi geliyor sabır et senem ne olur herşey zamanla duzelicek annem seni kabul edicek eninde sonunda vs diye yine başladı ben yine taviz vermedim çünkü sanıyor ki sorunlar şimdi cozulde sonsuza kadwr cozulcek annesi o kadar oskarlik bir oyunculuk sergiliyor ki beynim yetmiyor benim gerçekten neyse devam edeyim 3 saat boyunca ısrar etti ben seni kimselere muhtaç etmem ben senin hep arkandayım gerekirse ailemle hiç muhattao etmem bende dedim ki madem ailen ile muhattap olmuycaz çık gel benim şehrimde şartları çok daha iyi olan torpilli bir iş var oraya gir dedim olmaz ben annemi babamı atamam dedi ısrar etmedim ama aklıma başka bı çözüm yolu gelmedi neyde annesi hala beni istemiyor olarak geziyor evde beni annesine babamdan gizli şekilde tüm olanlara rağmen özür dilemeye götürmeyi teklif etti kabul etmedim çünkü annesi babası 1 aydır bilerek gelmiyor ve son kayinbabam ile konuştuğumuzda bana eğer özür dilemeue gelmezsen bizde gelmeyiz senin babanda biz gelmiyoruz diye bitirir dedi nişanlımlada yeniden bu hale gelmişken kv utanmadan annemi ve beni 20 gün engelleyip Facebook da sözler paylaşıp bana inat tesettürlü gelinlik modelleri paylaşıp ahlak namus ile iligli videolar paylaşmaya devam ettiği için artık gitmek istemediğimi söyledim

Canım benim senin adına çok sevindim, bu adamı ve ailesini hayatından çıkartmaya karar vererek kendine çok iyi bir iyilik yaptın. Sen bunları hayatından çıkarmazsan sana hayatında cehennemi yaşatırlar. Mesleği olan, eğitimini tamamlamış, ailesinin bir tanecik kızısın. inşallah sana denk, düzgün, iyi niyetli anne babanın oğlu karşına çıkar.

Bırak arkandan dövünüp dursunlar. Sakın konuşma, görüşme isteklerini vs asla kabul etme. Onların istediği evlerine bir köleydi. İstedikleri gibi itip kakacakları, laf sokup ağlatacakları birini istiyorlardı. Şimdi iyice kudururlar sen çocuğu sildin attın diye. Sana ne derlerse desinler sakın geri dönme bu yüzden.

Bemce kaç adam seni ailemle muhattap etmem demesine rağmen senin şehrine gelip yaşatmaktır ben ailemi atmam diyor bu aileyi atmak demek mi oluyor o zaman sende mi aileni arıyorsun onun şehrine giderek. Seni kaybetmemek için tamam gelirim diye zorlamıyor bile

Ki bu konuda kayinbabami aradığında oda bana karımın elini ayağını tutamam gibi bir tavırda bulundu oysaki yanlış yapıyor beni rezil ediyor demiştim hadi beni engelliyor annemi neden engelliyor demiştim ama karım kırıldı yapar dedi neyse işte bu yüzden gitmeyi kabul etmedim zaten ben etsem bu durumda babam beni göndermez çünkü evimizin içi şuan yangın yeri bugün ben bitirmesem yarın babam bitircek arayıp kayinbabami neyse nişanlım benim bunu da kabul etmediğimi görünce gidip annesiyle konuşuyor ve annesi 20 gündür ogluylada kuş benimle devam ettiği için annesine tam olarak ne anlattı bilmiyorum ama annesi engelleri acali 1 hafta olduğunu söylemiş ve benimki koşa koşa geldi engelleri annem açmış annem çok ılımlı bak dedi Ufak bir sokun ardindan devamı geldi annesi tesettürlü gelinlik paylaştığı gibi açık gelinlikler de paylaşmış ki buda yalan kendisi de biliyor nişanlımın öyle biseu yapmadı ve engelleri acali 2 gün oldu oda yalan nişanlıma dedim ki senin annen canım istedi kırıldım gelini annesini engellehim canım istedi aman açayım dediği bir kapı değil burası dedim hepsini geçtim benim annem ne yaptı evladının giyimine karışmayın girdiğine çıktığına karışmayın dedi diye mi engelledi annemi dedim diyormuş ki hayır siz konuşmayın gelin kaynana dediniz diye engelledim diyomus ki külliyen yalan çünkü o tartışmadan sonra ilk konuda anlatmıştım sanırım nişanlım ara düzeltmek için buraya geldiği gün bizi engelledi ve nisanilimi aramıştım eve gittimj diye sormak için arkada kv sesi geliyordu "onların ayaklarına kadar gittinnn! "Diye. Sonra engelledi zaten bizi nsonra demiş ki oğlum sen evlenmek istiyosan destek olurum oda benim gelinim olur ulan daha dün annem babam seni istemiyo diye konuşan oglsn annesinin 2 güler yüzüne kandı ve bana anneme haksızlık yaptin bak o seni istiyor onun kalbini çok kırdın 60 yaşında bir kadın ona sesini yükselttin yanlış yaptın dedi ben şok bütün herşeyi unutttu annesi yüzünden ve evet kendininde payı var ama annesi yüzünden bu hale geldiğimizi unuttu ve annesinin sadece 2 sözüne beni suçlu gördü

Ondan sonra bana iyice geldiler çünkü annesi ve babası bitircegini bildiği için günlerdir gelmiyolar gelmezlerse bitircek babam çok iyi biliyolardi şimdi annesine senem bitimewk istiyor onu annesini engelledin felan diye bir konuşma yaptıysa anneside bitme sinyallerini alınca zaten amaca ulaşmış bir kaynana olarak iyi polis olup aman oğlum ben o amaçla yapmadım aman oğlum ben senin destekcinim diye benimkine güler yüz verip benim mall da benim malll da diyorki bana git babanla konus annem sana karşı ılımlı bakıyor babanı ikna et babamda şuan çok sivri kendini yakicaksin o oglanla da o çocuklada olmaz diyor erkek evi olduklarını bilselerdi de gotune dusseleedi gelme yok gitme yok gelin varmı yokmu kimsenin umrunda değil diyor ki haklı bende nişanlıma dedim ki bu benim konuşmam ile ikna oluncak bir durum değil sonra oda sen hiç oluruna bakmiyosun dedi aslında ben ona bu cümleyi derken bile ailesini alıp gelmesi gerektigini belirtmek istedim ama onu da anlamadı muhtemelen çocuk oyuncağı sanıyolar babamın annemin ne halde olduklarından haberi yok kv ninngonlu yerine geldi engeller açıldı kız tarafı zaten dünden hazır felan sanıyolar herlde neyse işte onuda anlamayca 2 gündür sana laf anlatıyorum annemide kırdın tek derdin beni kendi memleketine çekmek o yüzden anneme de cephe aliyosun dedi yarın gelip yüzükleri alırım dedi tamam dedim annene müjdeyi ver bir kutu da kına al evde yakarsınız dedim merak etme ne sana yar olucam nede aileme dedi intihar mı edicen dedim yooo hayat çok güzel dedi peki dedim ve konuşma bitti. Babam. Da abimde hala bana kendine yazık etme diyor babam hala bosa konuşuyorsun diyor annemde bırak diyor bı tek gelinimiz seviyosan devam et onları öyle kabul et diyor son durum bu

Aşktan öleceğini hissetsen çık cama bir nefes al. Kimse aşktan ölmez. Nefessiz bıraktırma kendini. Boğar bu insanlar seni.

Devamını okursan daha net görürsün beni annesinden koruycak adam anneme haksızlık ettin dedi ben şok

Ah bı netllesse artık birşeyler birde her kafadan bir ses çıkıyor çoğunluk at diyor ama gelinnimkz seviyorssn goze al pisman olma diyor ki şuana sadece kendi aikemiz 5 kişi biliyor bu süreç uzakdikca bilen sayısı arttıkça yorumlsr dahada çoğalcsk benim için herşey dahada zor olucak o yüzden bir an önce herşey netlessin ve su yüzük hayırlısı ile hayırlısı ise gitsin istiyorum

Hâlâ annesi de annesi diyorsunuz. Siz bu adamla annesi olmasa bile nasıl bir evliligin içinde olacağınızı hâlâ anlamamışsınız gibi geliyor bana. Adam sizi her konuda kısıtlamış zaten, anneye gelene kadar evlenmek istediğiniz kişinin nasıl biri olduğunu tekrar ve tekrar düşünün.
Gözünüzün önüne perde inmiş sizin yüzüğü almaya gelince yelkenler suya iner.

Evlendigim kişinin de karakter olarak eksik olduğunun farkındayım sadece nişanlım 4-4 Luk olsa bile annesi sizce normal birisi mi ben nişanlımı sevdiğim için idare ederim ama kaynanamı nereye kadar idare edicem edilcek bir yanı var mı firavun gibi bişey 2 lafı ile oğlunu hemen kendi tarafına çekti bütün olanlar bana yaptıkları unutuldu melek oldu kadin

Yüzüğü almaya falan gelmeyecek o, hala seni suçlamaya devam ediyor ki vicdan yapıp geri dönesin. Gönder her şeyi kargoyla bitsin gitsin. Boşa üzüyorsun kendini

Yüzüğü almaya falan gelmeyecek o, hala seni suçlamaya devam ediyor ki vicdan yapıp geri dönesin. Gönder her şeyi kargoyla bitsin gitsin. Boşa üzüyorsun kendini
Bekliyorum gelirse annem siz yan yana gelmeyin ben veriri gönderirim dedi yarın seni arar gelirim müsait bir animda dedi ne olcak bilmiyorum oturdum dua ediyorum hakkımda hayırlı olanı yasayim diye dün zamanla duzelicek şeylerdi sabredemedin sevgi herşeyi çözerdi birlikte başa çıkabilirdik felan dedi çok aklım karıştı bide gelin de aynı şeyleri dedi zamanla herşey düzelir fevri karar verme dedi sonra ona belli etmedim ama biraz ikna olcaktim bir şans daha versemmi diye kendi kendime dusunurken yeniden anneme hak ver 60 yaşında kadın ona saygısızlık yaptın deyince bir kez daha beni aslında hiç bı zaman ailesine karşı korumuycagini gördüm yani seni annem ile muhattap etmiycek lafları bir anda ortada kaldı ne istiyorsun hala hiç bı şekilde kabul etmiyosun annem gelip ayaklarına mi sarilsin felan dedi sonra da yarın gelirim alirkm dedi rabbim kimseyi sevdiği ile sinamasin kimseyi benim durumuma dusurmesin bide bana beddua etti inşallah birgün sende evlenirsinde ailen ile kocan arasında kalırsın diye

Valla eşi arkasında olanlar bile zamanla o laflardan o kaosun içinde öyle yıpranıyor ki ben çok kişiden duydum eşime çok aşıktım hala öyleyiz ama annesinin böyle olduğunu bilseydim asla evlenmezdim diyen. Mesafe koysanız bile o kadının lafları canınızı sıkar. Benim erkek arkadaşım bide abisiyle ortaktı yani aynı iş yerindeler. Ben hiç hayatımdan atamayacaktım yani. Bence sizin şehrinize gelmeyecekse bu iş olmasın hatta gelse bile bir sene sonra annesinin laflarıyla yine manipüle olup hafi gidelim demeler başlar bence boşverin

Devamını okursan daha net görürsün beni annesinden koruycak adam anneme haksızlık ettin dedi ben şok

Nişanlınız başından beridir annesinin sözündem çıkmıyor, istese sizi hiç bulaştırmaz, kendisi annesiyle sorunu çözerdi.

Bundan sonra başka kızlarla çıkıp onları da yakmasın, annesi bir kız beğensin ona ne diyeyim.

Annesi başından beridir kendisi bir gelin seçmek istemiş. Oturup daha hayatta olan babanızın mirasına karışacak kadar da düşmüş.

Bu aile çok saygısız hiç bulaşmayın, nişanlınızda annesiyle aynı kafada.

beddua etti inşallah birgün sende evlenirsinde ailen ile kocan arasında kalırsın diye
Kırsın dizini otursun o annesinin yanında uslu uslu. Sen evlenmeye hazır birine rastlarsan evlenirsin yoksa evlenmeyiverirsin. Önce şunu çıkar hayatından. Sırf evlenmiş olmak için evlenilmez. Mutlu olmak, hayatı paylaşmak için evlenir insanlar; yaşları geldi diye değil, yıllarca sevgili oldular diye de değil.

Gelmeyi asla kabul etmiyor herşey duzelcek diyor oysaki abisi evliyken aynı sorunları yaşamış evini bsska bir yere taşıyıp işleri ortak işten de çıkmış ama benim ki o yapıda değil anneme babama bişey olurda yanlarinda olmazsam ben ölürüm diyor sanki azrail gelse önüne geçebilecek. Ve şimdide babasıyla ortak işte kadın evde sürekli dram yapıyor yemiyor içmiyor evlenince de 1 kere ailesine sırtını dönse ki onu bile beceremez ama 1 kere dönse o kadın yine rahat durmuycsk ve bizde huzur kalmiycak vicdana oynayıp yeniden kendine cekicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…