Nişan atma evresi uzun ama fikre ihtiyacım var lütfen okuyun

he söz verseler barışacaksınız yani öyle mi?

bu kadar da pasif olmayın lütfen

ve aileniz sigortasız adama kız mı verdi üstelik

gerçi siz dinlemediyseniz onları yapacak da bişey yok

lütfen hala ailesiyle gelecek ay kanıcam modlarından çıkın

Artık ulaşım imkanları gelişti, ebenin genç kızlığında kalması gereken adeti sürdürme aşkınız enteresan sadece.

50 yaşındayım ben bile gelenek diye tutturmadım, evlenirken yaptığımız tek gelenek ailelerin bir araya gelip söz kesmesiydi, bohça mohça bilmem ben, ki zaten ayrılmaya karar vermişseniz daha ne geleneği, ne emanetleri varsa paketler kargolarsınız.

Bence herkesin haberi var, sana ayak yapıyorlar.

Her yerden engelle o zaman, altınlar sende kalacak korkusuyla ertesi gün damlarlar. Konuşmakla olmayacak belli oldu
Cok mantikli.Altinlari almak icin muhakkak gelirler.Agirdan aliyorlar.Konu sahibi adami engelleyin size ulasamasin.Pacasi tutusup altinlari almaya gelirler.

Annemin kuzeninin benden 1 yaş büyük oğlu vardı, sevgilisi ile sürekli küserdi, sürekli kargoya eşya verirlerdi. Barışırlardı, tekrar verirlerdi. Aklıma o geldi kargo deyince ahahshdh.

He ya. Taktık yüzüğü, iki göbek bir halay, attık imzayı. Çalıştık çalıştık kurduk evimizi. Kimseden bir şey almazsan kafan da rahat oluyor.

He ya. Taktık yüzüğü, iki göbek bir halay, attık imzayı. Çalıştık çalıştık kurduk evimizi. Kimseden bir şey almazsan kafan da rahat oluyor.
Aynen öyle, valla hani aileler de ilk çocukları mürüvvet görsün diye geldiler istediler yüzük takıldı bir nevi ailelerimize ayıp olmasın diye, gerisini eşimle kendimiz yaptık, yok altınmış bohçaymış, nişan çarşısıymış bilmiyorum ben halay bile çekmedim üstümüzdeki kıyafetlerle gittik nikah defterine imzayı attık aaa baktık memur karı-koca ilan etmiş

Ayrılıklar bile merasimle oluyor.
Ne gerek var ki anlaşamıyorsun ayrılıyorsun, karşı taraf yüzük, altın vs almışsa paketler yollarsın biter, ciddi söylüyorum beni böyle şeyler sıkar, aileler gidip gelecek, aman yapmayın etmeyin diyecekler, günlerce yüzük at-atma beynim yanar, bir de yok yalancısın yok ah ediyorum öfff alsın yüzüğünü gitsin.

Bence de öyle. Konu sahibi demis ya bizde karşı taraf gelir or diye. Onun için merasim dedim. Gerçekten ayrılmak isteyen takılmaz böyle şeylere.

Ben de annemin ısrarıyla kına gecesi yapıp nikahta kiralık gelinlik giydim. Bana kalsa imza yeterdi. Neyse ki düğün isteyen olmadı Bir gece daha halay çekemezdim.

senem4545 Bugun gelecekler demistiniz.Konuyu sonra guncellermisiniz?

Evet konuyu güncelliycem tabiki ama bana on yargılı yaklaşıyorsunuz şuanda birisi demişti yukarıda beni babamdwn istedin babamdan alsin yüzükleri diye ailem de o kafada anladınız mı hatta ailesinin gelip yüzügu babamdan alması gerekiyor çünkü beni ondan istediler gerçekten yaşadığım şehirde bu böyle olur yollarını gözledigim aman gelsinler de ikna etsinler diye beklediğim felan yok yemin ederim dua ediyorum tek başına gelsin alsın gitsin zaten bugünde gelmezse babam ariycam babasını gelsin alsınlar diyor olmadı abim bırakıp gelicek ne yapabilirim ki bekliyorum oturdum dua ediyorum inşallah tek başına gelir abimden alır gider

Sanırım benim yorumumdan bahsediyorsunuz, yüzüğü sizden almak istediği ailenle muhatap etme dediği mesajınıza karşılık yazdım sizi kimden istediyse yüzüğü de ondan alsın diye, ısrarla sen ver yüzüğü derse de babanızdan gelip almazsa kargoya verin yazdım çünkü nişanlınız konuyu uzattıkça uzatıyor, bu iş bitmişse bitmiştir daha da yok sen yüzüğü ver, yok annem seni artık kabul ediyor, yok ben almaya gelmem, ailenle muhatap etme diye uzatılmasına gerek yok, siz dediniz mi gel yüzüğünü al diye, dediniz o zaman engelleyin numarasını, babanıza da deyin ki gel yüzüğünü al dedim gelirse gelir gelmezse artık konu sende baba, babasını mı ararsın abimle mi gönderirsin sen en iyisini bilirsin, ben telefonunu yasakladım artık muhatabı ben değil sensin dersiniz biter, size telefondan bile olsa erişebildiği sürece döneceğinize, sizi ikna edebileceğine olan inancını kaybetmediğinin farkında değilsiniz maalesef.

Eminmisin geleyim alayım mı dedi başka yol yok dedim annemi bahane edip bitiriyorsun annem seni çok istemişti dedi fakat kadın beni engelleyip annemi engelleyip bitir oğlum diyen bir kadın nasıl bunları göremiyor anlamıyorum evet annen melek ben bahene ediyorum dedim

Siz hâlâ aynı yerdesiniz. Yukarıda en son Munenin ve bizlerin yazdıklarını okumuyor musunuz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…