- 16 Haziran 2011
- 14.958
- 63.107
- 798
- Konu Sahibi PembebuluttR
Hayat Sevince Güzel’de Ayşeciğin memnunluk oyunu gibi.
Oyunu da yanlış anlamış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayat Sevince Güzel’de Ayşeciğin memnunluk oyunu gibi.
Yorumlarınız "ne güzel; dağ havası almışsın vb" şeklinde devam etmez umarım.
Hicbirşey yaşayamamaktan daha iyi bence.fena mı hem anlatacak hikaye, yaşanmışlık olmuş hem de tecrübe.
Severek mi ayrıldınız ben çok severken ayrıldım ve çok canım acıyorEvet çok mutluyum 3yıllık evliyim ve bebek bekliyorum .. yani ex nişanlım ana kuzusuydu. Ailecek gariplerdi zaten kızkardeşinin hakareti annesinin lafından sonra baktım ağzını açmıyor . Hee dedim uğraşamam senle sizin kahrınızı çekmek için doğurmadı anam beni dedim by by çektim .
Çok taze olduğu için çok canım acıyor inşallah kısa sürede atlatirimBende nişan attım iyiki atmışım şuan çok mutluyum hayatımda kimse yok ama mutluyum Rabbimin beni koruduğunu düşünüyorum iyikide olmamış nişanlılık süreci tanışma süreci büyütülecek bir süreç değil nisanliyken katlanamazsak evlenince ömur boyu nasıl katlanacagiz yolu bilerek yürümek ile bilmiyerek yürümek bambaşka o yüzden nişanlılık sürecini çok büyütmeyin
Asker yarenleri mi daha kötü yoksa bu mu2023 nişan anneleri
Evet bende atlatamadim ilk 6 ay çok zoruma gitti yaşanılalar ben nişandan olmadığına değil nişan asamasina gelmesine çok üzüldüm benim eski nişanlım insan kucumsuyordu evimin eşyasını evdeki masayı çok eleştiren biriydi bir gün dedim sinirlenip sen insanı hasta edersin dedim dayanamadım iyikide bittiÇok taze olduğu için çok canım acıyor inşallah kısa sürede atlatirim
Şafak panomuzxzzzAsker yarenleri mi daha kötü yoksa bu mu
Bizim şafak panomuz çok uzunduŞafak panomuzxzzz
Nişan atmak çok basit görülüyor artık ve herkesin başında. Tabi Yıkılan hayaller karşınızdaki kişiye olan sevginiz sonuçta bir yola girilmiş ve ayrılığın her türlüsü sancılıdır. Ama geçmeyecek dinmeyecek bir acı değil. Daha yolun başındayken dönüldüğüne şükretmelisiniz. Tekrardan seversinde güvenirsinde zaman herşeyin ilacı. Keşke nişan atmak olsaydı derdim ben boşanıyorum..Nişan atan arkadaşlar nasılsınız hayatınız nasıl gidiyor bu acıyı nasıl atlattiniz sonrası nasıl oldu sizin için yeniden sevebildiniz mi
Hiç şafak panosu olmayan ben.Bizim şafak panomuz çok uzundu
Allah yardımcıniz olsunNişan atmak çok basit görülüyor artık ve herkesin başında. Tabi Yıkılan hayaller karşınızdaki kişiye olan sevginiz sonuçta bir yola girilmiş ve ayrılığın her türlüsü sancılıdır. Ama geçmeyecek dinmeyecek bir acı değil. Daha yolun başındayken dönüldüğüne şükretmelisiniz. Tekrardan seversinde güvenirsinde zaman herşeyin ilacı. Keşke nişan atmak olsaydı derdim ben boşanıyorum..
Bende biranlik sinirle dayanamadım kafasına attım yüzüğü anne babaya bağımlı maddi manevi açıdan onlar karar veriyor herşeye en son birlikte oturma mevzusu çıktı karı gibi tavır yapio dört beş gün ne aradi ne sordu yüzüme bakmadı görünce bnde dayanamadım gittim konuşmaya ileri geri konuştu daha beni küçümsedi nankörlük etti benim icjn napiosun ki diye çıldırdım iyi ki bitti ama işte hala atlatamadimEvet bende atlatamadim ilk 6 ay çok zoruma gitti yaşanılalar ben nişandan olmadığına değil nişan asamasina gelmesine çok üzüldüm benim eski nişanlım insan kucumsuyordu evimin eşyasını evdeki masayı çok eleştiren biriydi bir gün dedim sinirlenip sen insanı hasta edersin dedim dayanamadım iyikide bitti
Hiç şafak panosu olmayan ben.
Neyse ki Allah sağ salim kavuşturmuş.Tam tamına bir gün. O da banka sırasında geçti
Ona ayrı sayfa ayri konu acPeki ya boşananlar
KotuyuzŞafak panomuzxzzz
İki defa nişan atmış biri olarak ben şahsen hiç sıkıntı yaşamadım. Aksine rahatladım, adeta bir yüzük değil yük gibiydi arkamda. Erkeklere bir hayat harcamaya değmez.Nişan atan arkadaşlar nasılsınız hayatınız nasıl gidiyor bu acıyı nasıl atlattiniz sonrası nasıl oldu sizin için yeniden sevebildiniz mi
Ex nişanlıya dağ ayısı atfı yok di mi burada, benim zihnim bozuk di miYorumlarınız "ne güzel; dağ havası almışsın vb" şeklinde devam etmez umarım.