- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
- Konu Sahibi PembebuluttR
Ayrıca genşliğimde üç kere nişan attım, beni fahri başkan yapın
Sonraki iki evliliğim de nişan törensiz oldu:)
Sonraki iki evliliğim de nişan törensiz oldu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ex nişanlıya dağ ayısı atfı yok di mi burada, benim zihnim bozuk di mi
Ben de kalbimin ekmeğini yiyim bari sahurda falan. Tok tutar.Yok, yok. Polyannacılık ve bir dönem insanların diline dolanmış "dağ havası" geyiğine göndermeydi.
Ben de kalbimin ekmeğini yiyim bari sahurda falan. Tok tutar.
Sağol.
Eskiden Actim ama hic hareket görmediOna ayrı sayfa ayri konu ac
Demek toplu iftar organizasyonu yapıldı bensizBu cümleyi pazar günü, başka bir konuda konuşmuştuk. Bknz.
Benim eski nişanlimda böle idi ömür boyu çalışmamı ve ona hizmet etmemi bekliyordu ve sonra ben sana hayat yasatacam dedi zaten benim maaşim benim param olduktan sonra hayatı bana nasıl yaşayacaksın yerim içerim keyfime bakarım zatenÇoğu kadın evde kalma korkusu ve yalnızlık korkusu yüzünden kendlerine berbat davranan ataerkil sistemin yetiştirdiği erkekler ile evleniyor ve çalışsa da çalışmasa da erkek eşinden (kadından) evde hizmet bekliyor.
Pardon hizmetçi mi aldınız? Maaş alacak mıyım diye sorası geliyor insanın.
Böyle bir evlilik yapmaktansa hayatım boyunca bekar kalmaya karar verdim.
Konuyu bilmiyorum ama severek diyorsunuz emin olun hayırlı olsaydı bitmezdi demekki değil . Ben seviyordum ama soğudum bu yüzden çok canım acımadı ..Severek mi ayrıldınız ben çok severken ayrıldım ve çok canım acıyor
Hanımeefendinin tüm yorumları erkek kıtlığı,açlık var ondan uzun mesafe ilişkilerine yöneliyoruz,erkek bulmak kolay mı bu devirde minvalinde.Yorumlarınız "ne güzel; dağ havası almışsın vb" şeklinde devam etmez umarım.
Ben köle.oldugum kadar sürüyordu ilişkimiz ben istenilen birşeyi yapmayınca ilerlemiyordu hiçbir şey istemedigim zaman çok iyi muamele görüyordum öyle ozetleyimKonuyu bilmiyorum ama severek diyorsunuz emin olun hayırlı olsaydı bitmezdi demekki değil . Ben seviyordum ama soğudum bu yüzden çok canım acımadı ..
O zaman sevinmelisiniz üzülmek yerine . Hak ettiğiniz değer bu mu ? Bakın nişanlılıkta kavgalar olur tartışmalar olur evlilikte oluyor olmaması garip . Ama değer sevgi bunlar başka bir şey . Değer görmediğiniz hiç bir yerde durmayın .. bende eşimle tartışıyorum kavga ediyorum ama değersiz hiç bir zaman hissetmedim kendimi ..Ben köle.oldugum kadar sürüyordu ilişkimiz ben istenilen birşeyi yapmayınca ilerlemiyordu hiçbir şey istemedigim zaman çok iyi muamele görüyordum öyle ozetleyim
Darısı benim ve mutluluğu hak edenlerin başınaBende 5 sene önce nişan attım ana kuzusuydu. Kuzuyu anasına devrettim arkama bile bakmadım zaten bitmesin diye 2 sene uğraşmıştım ayrıldıktan sonra 1 gün bile pişman olmadım zaten elimden gelenin fazlasını yapmıştım ne sevgi kalmıştı ne saygı. Şimdi evliyim 2 senelik ve bebek bekliyorum. İyiki bitmiş yoksa eşimi nasıl bulurdum o benim en büyük şansım
İlk zamanlar üzülüyorsun, hayal kırıklığı yaşıyorsun ama 2,5 ay geçtikten sonra aslında çok da dramatize etmeye gerek yok diyorsun. Normal uzun süreli ilişkiyi bitirmek gibi. Sadece biraz daha aileler dahil oluyor ve daha çok maddi yönden harcama yapıyorsun. Yoksa dediğim gibi dramatize etmeye gerek, ayrıldın bitti. Hayat devam ediyor.Nişan atan arkadaşlar nasılsınız hayatınız nasıl gidiyor bu acıyı nasıl atlattiniz sonrası nasıl oldu sizin için yeniden sevebildiniz mi
Bundan yaklaşık 5 ay önce nişan attım. Çok zorlandım, psikolojik destek aldım ve devam ediyorum ama zaman gerçekten herşeyin ilaciymis. Bazen yine çok kötü hissediyorum kendimi, düğünüme çok az kalmış olacaktı şimdi bunlar beni çok üzüyor ama ilerde olabilecekleri düşününce iyi ki diyorum her defasında. Yani ilk başta ölü olan ruhum zamanla canlanmaya devam ediyorNişan atan arkadaşlar nasılsınız hayatınız nasıl gidiyor bu acıyı nasıl atlattiniz sonrası nasıl oldu sizin için yeniden sevebildiniz mi
Ne güzel hikayemiz mi olmuş ? Psikolojik yaralar açan bir hikaye gerçekten çok güzel !En azından nişanlanacak birini bulabilmişsiniz.artık o da kolay değil .ne güzel hikayeniz olmuş.