• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atanlar toplasalim mi?

Vay arkadaş bu konudan da dışlandık 🥺
4008376A-607A-44D4-85DC-28A98CE6BEC0.jpeg

aklınızda en ufak bir soru işareti varsa,salın gitisn.. zaten nişan atmamış olsaydım,boşanırdım 1 seneyi görmeden.. sonrasında çok çok aşık olarak evlendim.. böyle masal gibi... çoluk çoçugada karış tıkçok şükür..
kimsenin psikoloğu olmaya gelmedik bu dünyaya değil mi

Çoğu kadın evde kalma korkusu ve yalnızlık korkusu yüzünden kendlerine berbat davranan ataerkil sistemin yetiştirdiği erkekler ile evleniyor ve çalışsa da çalışmasa da erkek eşinden (kadından) evde hizmet bekliyor.

Pardon hizmetçi mi aldınız? Maaş alacak mıyım diye sorası geliyor insanın.

Böyle bir evlilik yapmaktansa hayatım boyunca bekar kalmaya karar verdim.

Çoğu kadın evde kalma korkusu ve yalnızlık korkusu yüzünden kendlerine berbat davranan ataerkil sistemin yetiştirdiği erkekler ile evleniyor ve çalışsa da çalışmasa da erkek eşinden (kadından) evde hizmet bekliyor.

Pardon hizmetçi mi aldınız? Maaş alacak mıyım diye sorası geliyor insanın.

Böyle bir evlilik yapmaktansa hayatım boyunca bekar kalmaya karar verdim.
Benim eski nişanlimda böle idi ömür boyu çalışmamı ve ona hizmet etmemi bekliyordu ve sonra ben sana hayat yasatacam dedi zaten benim maaşim benim param olduktan sonra hayatı bana nasıl yaşayacaksın yerim içerim keyfime bakarım zaten

Yorumlarınız "ne güzel; dağ havası almışsın vb" şeklinde devam etmez umarım. 😒
Hanımeefendinin tüm yorumları erkek kıtlığı,açlık var ondan uzun mesafe ilişkilerine yöneliyoruz,erkek bulmak kolay mı bu devirde minvalinde.
Feci bir erkek kutsaması

Babamin lafı: Analar ne yiğitler doğurmuş, kimse icin üzülmeye değmez.
10 sene once nisan atmış biri olarak altına imzamı atarım. Şimdiki esim her konuda beni o zamanlar uzun kisiye 10 basar.
O yüzden sizi üzenleri lütfen cikarin hayatınızdan. Daha iyilerine layık olmak icinde iyi bir insan olmak icin çabalayın.

Konuyu bilmiyorum 🤷‍♀️ ama severek diyorsunuz emin olun hayırlı olsaydı bitmezdi demekki değil . Ben seviyordum ama soğudum bu yüzden çok canım acımadı ..
Ben köle.oldugum kadar sürüyordu ilişkimiz ben istenilen birşeyi yapmayınca ilerlemiyordu hiçbir şey istemedigim zaman çok iyi muamele görüyordum öyle ozetleyim

Ben köle.oldugum kadar sürüyordu ilişkimiz ben istenilen birşeyi yapmayınca ilerlemiyordu hiçbir şey istemedigim zaman çok iyi muamele görüyordum öyle ozetleyim
O zaman sevinmelisiniz üzülmek yerine . Hak ettiğiniz değer bu mu ? Bakın nişanlılıkta kavgalar olur tartışmalar olur evlilikte oluyor olmaması garip . Ama değer sevgi bunlar başka bir şey . Değer görmediğiniz hiç bir yerde durmayın .. bende eşimle tartışıyorum kavga ediyorum ama değersiz hiç bir zaman hissetmedim kendimi ..
ayrıca kimse kimsenin kölesi değil olmamalı . Şimdiden böyle ise evlendikten sonra daha zor inanın ..

Bende 5 sene önce nişan attım ana kuzusuydu. Kuzuyu anasına devrettim arkama bile bakmadım 😄 zaten bitmesin diye 2 sene uğraşmıştım ayrıldıktan sonra 1 gün bile pişman olmadım zaten elimden gelenin fazlasını yapmıştım ne sevgi kalmıştı ne saygı. Şimdi evliyim 2 senelik ve bebek bekliyorum. İyiki bitmiş yoksa eşimi nasıl bulurdum o benim en büyük şansım
Darısı benim ve mutluluğu hak edenlerin başına 🙏🙏🙏

Nişan atan arkadaşlar nasılsınız hayatınız nasıl gidiyor bu acıyı nasıl atlattiniz sonrası nasıl oldu sizin için yeniden sevebildiniz mi
İlk zamanlar üzülüyorsun, hayal kırıklığı yaşıyorsun ama 2,5 ay geçtikten sonra aslında çok da dramatize etmeye gerek yok diyorsun. Normal uzun süreli ilişkiyi bitirmek gibi. Sadece biraz daha aileler dahil oluyor ve daha çok maddi yönden harcama yapıyorsun. Yoksa dediğim gibi dramatize etmeye gerek, ayrıldın bitti. Hayat devam ediyor.

Nişan atan arkadaşlar nasılsınız hayatınız nasıl gidiyor bu acıyı nasıl atlattiniz sonrası nasıl oldu sizin için yeniden sevebildiniz mi
Bundan yaklaşık 5 ay önce nişan attım. Çok zorlandım, psikolojik destek aldım ve devam ediyorum ama zaman gerçekten herşeyin ilaciymis. Bazen yine çok kötü hissediyorum kendimi, düğünüme çok az kalmış olacaktı şimdi bunlar beni çok üzüyor ama ilerde olabilecekleri düşününce iyi ki diyorum her defasında. Yani ilk başta ölü olan ruhum zamanla canlanmaya devam ediyor🙂

Back