- 9 Şubat 2010
- 17.837
- 39.783
- Konu Sahibi poncik kelebek
Geçmiş olsun. 5 gün nişanlı kalıp mendile kadar nasıl konuştunuz, ilgisizlik hangi ara gerçekleşti, şimşek hızıyla yaşamışsınız sanırım. Çabuk kurtulduğunuza sevinin, ya evlenmiş olsaydınız ya bütün düğün masrafları yapılmış ortak eşya alımı bitmiş olsaydı. Bir yüzükle yırtmış olmanız sevinilecek şey gerçektenMerhaba
Psikolojik açıdan olumsuz bir süreç atlatıyorum sizlerle paylaşmak iyi gelir diye düşündüm
Nişanlandıktn 5 gün sonra nişan bozuldu.
Çocuğun annesi genç ve oğluna kelimenin tam anlamıyla tapıyor. Tabii oğlu da annesine. Bu durum iyi düşünmeyi sevdiğim için hiçbir zaman benim için sorun olmamıştı. Söz günümde topuklu ayakkabımdan, düğünümde tutmam gereken halay mendiline kadar her şeyime karışan bir kadındı. Oğlu beni çok seviyordu yani hiç olmazsa bana öyle söylüyor ve hissettiriyordu. Ailem zorlu bir süreç atlattı nişanın hemen ardından onlardan destek göremediğim için sitem ettim haklı olarak ve sitemim sonucunda bi yakınlık bi gönül alma beklerken hakaretlerle karşılaştım annesi sırf bu yüzden nişan atıyoruz dedi. Ve oğlu hiçbir şekilde benim yanımda olmadı. Hemen kestirip attı. Bana bu şekilde haksızlık eden bir insanın hayatımdan çıkmış olması beni üzmedi verdiğim emekler harcadığım zaman beni üzdü bu yüzden çok kötü hissediyor ve sürekli uykusuz geceler geçiriyorum bu süreç daha ne kadar sürer bilemiyorum çok yıpranıyorum. Toparlayabilecek miyim bilmiyorum böyle bir aile için bu kadar çabalamış olmam kendimi kötü hissetmeme sebep oluyor fikirleriniz benim için çok önemli lütfen öneride bulunur musunuz? Teşekkür ederim. Mutlu günleriniz olsun