Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy kizlar ben 38 haftalik oldum daha hic belirti yok bende ne sanci ne agri tam 40 i doldurcaz bu gidisle ne dersiniz
Selam kızlar,
bugün doktor kontrolümüz vardı..oğluşum 3 kilo ve 50 cm olmuş.sezeryan tarihi için 4 nisanı belirledik.saat 06.30 da hastanede olucam.07.30 da sezeryana giricem.sonda ve lağmanıda sordum.lağman yaptırmıycam dedi doktorum.sondayıda epidural vurulduktan sonra taktırıcam dedi.içim rahatladı açıkçası..bu durumda 38+3 te bebeğimie kavuşucam.tam 16 gün var:)))
canım benimde bugün belli oldu doğumum haftaya inşallah maşallah senin bebişinde tombiş sen mi istedin sezeryan olmasını yoksa sanadamı dr iri bebek diye sezeryanı tavsiye etti inşallah hayırlısıyla kurtuluruz:)
Canım,benim oğlumun kalbinde benim stresime bağlı erken atımlar oldu,hatta fetal eko çektirdik.sonradan kendiliğinden kayboldu şükür..ama doktorum bebeği normal doğumla strese sokmayalım kalp atışlarını yine bozmayalım dedi,ben de olur dedim..artık günleri sayıyorum.hayırlısıyla kurtulalım inşallah...seninki daha yakınmış:)güzel haberlerini bekliyoruz..
benim bebişim çok çok hareketli resmen tepiniyo hareket etme bir tarafa yığılma şeklinde bugün çok garip bişeyler oluyor sertleşiyor ağrı oluyor ama henüüüüüz erken 33+4 günlük yoksa bunlar doğum sancısımı çok korkuyorum erken doğacak diye...
güzelim bende ilk başlarda bebek yapıyor sanıyordum ama o sertleşmeler kasılmaymış aman dikkat
aman canim yazini okurken bende kasildim. allahdan iyisiniz bebeginle sen insallah bu haftayida atlat sonra Duru Nisan hanimin kefine kalmis.
bende sabah aksam bekliyorum bizim Duruyu:)
çalısamyı bıraktın mı koalayımm
ah güzelim ah
bir kere daha anladım ne kadar zor olacak annelik
sabah bir yandan dua ediyorum
bir yandan hareketlerini takip etmeye çalışıyorum
bir yandan da ağlıyorum
sağlıkla bir gelse bizim Durularımız başka bişi istemicem inan...