- 25 Ağustos 2022
- 180
- 88
- 28
- 28
- Konu Sahibi gabriel1234
-
Canımmm sonuç çıktı mı naptın? Aklım sendeİlk denemeyi hapla yaptı benim doktorum, etkisi olmazsa iğneye geçicez demişti çok şükür etki etti
Kan testine gidiyorum, öğlene doğru çıkar sonuç yazıcam buraya
Çatlatma iğnesi kullanmadım canım, doktora kontrole diye gittim, bi baktık doktor yumurta kendiliğinden çatlamış, hemen bugün yapalım aşılamayı dedi yaptırdık, iğne kullanmadığım için erkenden test yapabilirim diye düşündüm açıkçası
İçirecekle bende bulamamıştım gonapeptyl aldım onun yerine aşılamanız iptal edilmez muadilini sorun doktorunuza bulamıyorum deyinNe güzel darısı benim başıma çünkü hiç bi yerde çatlatma iğnesi bulamıyoruz bulamazsak aşılama iptal edilir büyük ihtimalle
Canım çizgiyi görüyorum bende. İnşallah vardır. Testlerini tekrar et koyulaşmaya bak regli günün geçerse kan verMerhaba ben ilk aşılamamı oldum çatlatma iğnesini doktorum gerek duymadı test yaptım silik çizgi var adetime 4 gün var çıkan sonuc gercekmi bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
Yaptırdım canım, 29, 52 çıktı değer, pozitif ama doktor biraz düşük pazartesi tekrar gel yükselmeye bakalım ona göre kesin konuşucam dedi,Canımmm sonuç çıktı mı naptın? Aklım sende
Yok yok edilmez muadilleri varNe güzel darısı benim başıma çünkü hiç bi yerde çatlatma iğnesi bulamıyoruz bulamazsak aşılama iptal edilir büyük ihtimalle
Adet tarihinde direk kan testi ver canım, ben her gün test yaptım nerdeyse, giderek soluklaştı ikinci çizgi, bugün 11.gün aşılamadan adetimin 2.günü kan testi yaptırdım değer düşük ama pozitif çıktı, testler yalan yani, inşallah vardır amaMerhaba ben ilk aşılamamı oldum çatlatma iğnesini doktorum gerek duymadı test yaptım silik çizgi var adetime 4 gün var çıkan sonuc gercekmi bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
Hayırlı olsun canımmmm inşallah sağlıkla artar. Bende aynı stresi yaşıyorum. Doktorum iki günde bir artışa bakalım 1000/1500 arası bir değer olunca keseyi görürüz sağlıklıysa demişti. Dikkat et şu an 530 pazartesiye 1000 i geçer diye düşünüyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhhYaptırdım canım, 29, 52 çıktı değer, pozitif ama doktor biraz düşük pazartesi tekrar gel yükselmeye bakalım ona göre kesin konuşucam dedi,
İnşallah canım inşallah, Allah yüzümüzü güldürmeye devam etsin inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımızaHayırlı olsun canımmmm inşallah sağlıkla artar. Bende aynı stresi yaşıyorum. Doktorum iki günde bir artışa bakalım 1000/1500 arası bir değer olunca keseyi görürüz sağlıklıysa demişti. Dikkat et şu an 530 pazartesiye 1000 i geçer diye düşünüyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhh
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese sağlıklı saatli eli ayağı düzgün evlatar nasip etsin canımCanım çizgiyi görüyorum bende. İnşallah vardır. Testlerini tekrar et koyulaşmaya bak regli günün geçerse kan ver
Çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese saglıklı saatli eli ayağı düzgün evlatlar versin inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın RabbimAdet tarihinde direk kan testi ver canım, ben her gün test yaptım nerdeyse, giderek soluklaştı ikinci çizgi, bugün 11.gün aşılamadan adetimin 2.günü kan testi yaptırdım değer düşük ama pozitif çıktı, testler yalan yani, inşallah vardır ama
Canım estrofem e ne zaman başladın ve ne zamana kadar içecekmişsin? Rahim inceliğin mi var ondan mı verdi estrofem?Hadi hayırlısı bakalım, benim de adetim bitti, klomen ve estrafem e başladım, çarşamba günü kontrole gidicem, ona göre gün vericek aşılama için
Aşılamayı ilk denemeye başladığımız günden beri kullanıyorum, rahmim normal ama doktor kalın kalsın ki aşılama sonrası bebek rahat tutunsun istedi, bebeğin kalp atışını duyana kadar devamCanım estrofem e ne zaman başladın ve ne zamana kadar içecekmişsin? Rahim inceliğin mi var ondan mı verdi estrofem?
Estrofem ve coraspin kullanıyorum ben, ben de 1 kere geçirdim kimyasal gebelik, sonrasında doktor tekrar hamile kalırsan kan sulandırıcı iğne kullanıcaz dedi,Kızlar selam bende büyük ihtimal pazartesiçatlatma iğnesi vurulcam çarsamba günü aşılama yapılcak önceden 2 kez kimyasal gebelik geçirdim aşılamadan sonra ilaç veya iğne birşey veriliyor mu tutunması için?
Ben de iki gün önce doktora gittim 15-16-18 mm yumurtam vardı. Bu sabah çatlatma iğnemi yaptım. Fakat rahimim ince 5,7 mmAşılamayı ilk denemeye başladığımız günden beri kullanıyorum, rahmim normal ama doktor kalın kalsın ki aşılama sonrası bebek rahat tutunsun istedi, bebeğin kalp atışını duyana kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?