- Konu Sahibi gabriel1234
-
Evet, doktora gittiğimde doktor yumurtan çatlamış, yumurtanın kesesi de sıvı birikimi de hala görünüyor hemen bugün yapalım dedi yaptıÇatlatma iğnesi yapmadan mı asilama oldun peki
İkisi aynı görevi görüyor diye biliyorum bazı doktor duphaston veriyor progestan yerineKızlar bende 23 nisanda aşılama oldum burda herkes progestron kullaniyo ama bana vermedi doktor tutunmayı kolaylaştırsin diye mi verdi size? Bana sadece duphaston verdi
2 gün lük bir yükseliş mi, biraz yavaş da olsa yükselmiş ama, doktorun ne dedimerhaba kızlar betam 35’9 58,7 yediye yükselmiş iyimi bu yükseliş
Doktorumla bugün görüşücem2 gün lük bir yükseliş mi, biraz yavaş da olsa yükselmiş ama, doktorun ne dedi
Her iki aşılamamda da yaşadım canım. Oluyor maalesef.Asilamamin 4. Günü henüz ama karın ağrısı ve şişkinlik var böyle bir durum yaşayan oldu mu kızlar
Hayırlısı olsun diyelim iğneyi tedarik ettik çok şükür insalllah önümüzdeki ay aşılama yapılır sizde insallah bebisinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınızAh yaaa, üzüldüm valla, ama yumurtan kendiliğinden çatlamış, bu iyi bişey, doktor yakalayabilseydi zamanı aşılamayı o gün yapardı aslında
Merhaba, 2.çocuk değil ama ilaçlari ücretli satın aldım, 900lük gonalf ve ovitrelle çatlatma iğnesine 10500 TL civari ödedik.Kızlar aranızda 2 ci çocuğu için asilama yaptıranlar varmı çocuğu olana rapor çıkmadığı için gonal f baya pahalıya geliyormuş bu konuda bilgisi olan varmi raporsuz ne kadara aldınız igneyi
Amiinnn ikimiz için deHayırlısı olsun diyelim iğneyi tedarik ettik çok şükür insalllah önümüzdeki ay aşılama yapılır sizde insallah bebisinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Duydun mu bebişinin minnak kalbiniiiHer iki aşılamamda da yaşadım canım. Oluyor maalesef.
Hayır canım daha duymam için 1 haftam daha varDuydun mu bebişinin minnak kalbiniii
Ayyy hadi inşallah inşallahHayır canım daha duymam için 1 haftam daha var
Bende bu iğneyi oldum herkes diyor ki iğneden sonra test 10 gün pozitif çıkar bende test yaptım bugün 5. Gunum negatif kocaman. Diyorum ki neden negatif iğne mi etki etmediMerhaba gonapeptylin içeriğinde hcg hormonu yok yani yalancı pozitif göstermez. Bence gebesiniz koyulaşmasını takip edin silik çizginin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?