- Konu Sahibi gabriel1234
-
Estrofem i günde 2 tane içiyorum ben sabah akşam, güzel kalınlaştırıyo o zaman, sana günde 1 mi dedi doktor 2 miBen de iki gün önce doktora gittim 15-16-18 mm yumurtam vardı. Bu sabah çatlatma iğnemi yaptım. Fakat rahimim ince 5,7 mmdoktor estofem iç dedi bir yandan yumurtlamayı baskılar dedi bir yandan çatlatma iğnesini etkilemez dedi kafam karıştı yumurtlayamam diye
İki dedi sabah akşam, çok arada kaldım yaEstrofem i günde 2 tane içiyorum ben sabah akşam, güzel kalınlaştırıyo o zaman, sana günde 1 mi dedi doktor 2 mi
Yok yok hiç telaş yapma, saatli iç, kalınlaşır inşallahİki dedi sabah akşam, çok arada kaldım ya
Tamam canım çok teşekkür ederim senden de hayırlı haberler inşallahYok yok hiç telaş yapma, saatli iç, kalınlaşır inşallah
ayyy ben bunu görmedimm 29,52 çok iyi değil mi yaaaaaa gebesin işteYaptırdım canım, 29, 52 çıktı değer, pozitif ama doktor biraz düşük pazartesi tekrar gel yükselmeye bakalım ona göre kesin konuşucam dedi,
1354 çıktı canım. Yarın doktora gideceğim. 1500e yaklaşınca gel demişti. Bakalım nasıl ilerleyeceğiz.İnşallah canım inşallah, Allah yüzümüzü güldürmeye devam etsin inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
Şu an 530 ise pazartesi bence geçer 1000 i ya, hatta yarın 1000 olır pzt daha yüksek inşallah
Doktor da öyle dedi ama 2 gün sonra tekrar kan ver yükselmeye göre hamilesin kesin dicem dediayyy ben bunu görmedimm 29,52 çok iyi değil mi yaaaaaa gebesin işte
1500 den sonra kese, 5000 den sonra kalp atışı diye biliyorum ben, İnşallah yarın görürsün bebişini1354 çıktı canım. Yarın doktora gideceğim. 1500e yaklaşınca gel demişti. Bakalım nasıl ilerleyeceğiz.
İnşallah canım sende mutlaka yaptır betanı takip et 2 günde bir ve bize haber ver dualarım seninle1500 den sonra kese, 5000 den sonra kalp atışı diye biliyorum ben, İnşallah yarın görürsün bebişini
Tamam canım Allah razı olsunİnşallah canım sende mutlaka yaptır betanı takip et 2 günde bir ve bize haber ver dualarım seninle
Naptın gördün mü bebişiniiiİnşallah canım sende mutlaka yaptır betanı takip et 2 günde bir ve bize haber ver dualarım seninle
Kızlar, bugünkü değer 102 çıktı, hamileyim
Amiiinnn çok teşekkür ederimAyyy çook sevindimnmmsağlıkla kucağına almak nasip olsun
Yaaaa çok sevindim canım benimmmKızlar, bugünkü değer 102 çıktı, hamileyim
kesemi gördüm çok korkuyordum ya yoksa ya yerleşmemişse diye ama çok şükür tam rahime istenilen yere yerleşmiş ne kadar boşuna korkuttum kendimi ama daha çok küçükkk 10 gün sonra kalp atışını duyarız inşallah dedi doktor.Naptın gördün mü bebişiniii
Amiinnn amiinnn inşallahYaaaa çok sevindim canım benimmmmaşallah sağlıkla ilerler inşallah rabbim sonunu göstersin bize inşallah
kesemi gördüm çok korkuyordum ya yoksa ya yerleşmemişse diye ama çok şükür tam rahime istenilen yere yerleşmiş ne kadar boşuna korkuttum kendimi ama daha çok küçükkk 10 gün sonra kalp atışını duyarız inşallah dedi doktor.Darısı başına sende bi keseyi gör kalp atışını duy inşallah
Görürsün canım inşallah ben inanıyorumAmiinnn amiinnn inşallah
Çok sevindim yaa bebişini gördüğüne, ben de haftaya salı ya da çarşamba gidicem keseyi görmeye, inşallah sağ salim görürüm ben de
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına darısı bizeYaaaa çok sevindim canım benimmmmaşallah sağlıkla ilerler inşallah rabbim sonunu göstersin bize inşallah
kesemi gördüm çok korkuyordum ya yoksa ya yerleşmemişse diye ama çok şükür tam rahime istenilen yere yerleşmiş ne kadar boşuna korkuttum kendimi ama daha çok küçükkk 10 gün sonra kalp atışını duyarız inşallah dedi doktor.Darısı başına sende bi keseyi gör kalp atışını duy inşallah
Canımmmm canımmmmm tebrik ederimKızlar, bugünkü değer 102 çıktı, hamileyim
Amiiinnn çok teşekkür ederim canım benim, darısı başına inşallah senden de güzel haberler alırız tez vakitte kolaylıklaCanımmmm canımmmmm tebrik ederimsağlıcakla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?