• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanda aşılamaya başlayanlar birlikte bekleyelim 💖🧸

ezgiozturk57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
78
4
1
27
21 nisan 2025 son adet tarihim, 23 nisanda aşılamaya başkadık varsa bu tarihlerde başlayan birlikte takip edelim destek olalım birbirimize 💖

Bende 23 nisanda aşılama oldum ilk kez deniyoruz inşallah tutar🥰
merhaba inşallah güzel sonuçlar alırız.bende 27 nisanda oldum.siz bizden öndesiniz nasıl geciyor süreç aşılamadan kaynaklı rahatsızlıklarınız oldu mu acaba.biz de ilk kez deniyoruz ve kasık agrısı dışında alt bölge de hafif hafif agrılar hissediyorum sizdede oldu mu benzer belirtiler.ve progesteron kullanıyormusunuz.

Merhaba,ben su an sadece gonal-f iğne vuruyprum ve argifertil hap kullanıyorum,yan etki olmadı sadece iğneden sınra aksamları bel ağrım oluyor

Merhaba bende 26 nisan da aşılama oldum işlemler bitti bekleme sürecine geçtik. Adet öncesi gerginiliği, kasık ağrısı birazcıkda sinir var üzerimde 🤭

merhaba inşallah güzel sonuçlar alırız.bende 27 nisanda oldum.siz bizden öndesiniz nasıl geciyor süreç aşılamadan kaynaklı rahatsızlıklarınız oldu mu acaba.biz de ilk kez deniyoruz ve kasık agrısı dışında alt bölge de hafif hafif agrılar hissediyorum sizdede oldu mu benzer belirtiler.ve progesteron kullanıyormusunuz.

Merhaba🌸amin inşallah
Mer
Merhaba inşallah🙏 bende ilk defa yaptırdım dediğiniz gibi alt karında hareketlilik ve göğüs ağrısı var birde akıntı var onun dışında bir şey yok

Merhabalar bende bugün oldum baş ağrısı var ama bir yandan gribim onunla ilgisi olabilir sanırım ilk yaptırdığınız gün nelere dikkat ettiniz ve ne gibi belirtiler yaşadınız

Back
X