• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Merhaba hayırlı olsun 🙂 bu kez insallah pozitif haberler almaniz dilegiyle 🙏🌹 ilaclardanmi normalde olmasi gerekenmi agrilar siskinlikle kafa karistiriyor malesef 🤷
Aynen kafam almak bullak vücudumdaki tüm belirtileri ilaçlara bağlıyorum artık hadis kaşık agrısı başladı sanki regl e 4 gün var

Aynen kafam almak bullak vücudumdaki tüm belirtileri ilaçlara bağlıyorum artık hadis kaşık agrısı başladı sanki regl e 4 gün var
İnsallah bunlar tutundugu icindir yoksa gercekten bos yere umut baglamaktan yoruldum yinede takdir ilahi herseyi bona bagliyorum artik adet belirtileriyle benziyormus diyorlar bazen ama biz buna cok takilmayalim bence ilac kullaniyoruz sonucta normal gebelik yasamiyoruz malesef oyuzden biz bir tık daha geriliyoruz tedirgin oluyoruz boyle olumca 🤷

İnsallah bunlar tutundugu icindir yoksa gercekten bos yere umut baglamaktan yoruldum yinede takdir ilahi herseyi bona bagliyorum artik adet belirtileriyle benziyormus diyorlar bazen ama biz buna cok takilmayalim bence ilac kullaniyoruz sonucta normal gebelik yasamiyoruz malesef oyuzden biz bir tık daha geriliyoruz tedirgin oluyoruz boyle olumca 🤷
Allah yardımcımız olsun gerçekten zor yaşadıklarımız🤲🏻Sen kaçıncı denemen?

Kizlar belki yardimci olur size bende yasadiklarimi anlatayım. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer olduğum gün en fazla 15 dk uzandım sonra eve geldim yemek lavabo harici ilk 3 gün kalkmadim. Sonra yemek yapmaya bulaşık yıkamaya başladım fakat ev falan supurmedim, duşu da ılık su ile aldım. Benim transferin 3. Günü başlayan regl sancılarım oldu, eyvah dedim kesin tutmadı ben test gününü görme heyecanını bile yasayamadan hastalanicam kesin dedim.Ama resmenher ay yaşadığım ağrıların aynısıydi. Ağrılarım devam ederken kahverengi akıntılar da eşlik etmeye başlayınca ben korktum ve 7. Günü kan verdim veeee pozitif 😍 hâlâ kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Dert etmeyin regl sancıları olması tutmadığı anlamına gelmiyor her zaman.

Kizlar belki yardimci olur size bende yasadiklarimi anlatayım. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer olduğum gün en fazla 15 dk uzandım sonra eve geldim yemek lavabo harici ilk 3 gün kalkmadim. Sonra yemek yapmaya bulaşık yıkamaya başladım fakat ev falan supurmedim, duşu da ılık su ile aldım. Benim transferin 3. Günü başlayan regl sancılarım oldu, eyvah dedim kesin tutmadı ben test gününü görme heyecanını bile yasayamadan hastalanicam kesin dedim. Ağrılarım devam ederken kahverengi akıntılar da eşlik etmeye başlayınca ben korktum ve 7. Günü kan verdim veeee pozitif 😍 hâlâ kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Dert etmeyen regl sancıları olması tutmadığı anlamı gelmiyor her zaman.
Hayırlı olsum ilk denemeniz miydi ?

Çok teşekkür ederim evet ilk deneme. Daha önce hapla geliştirmeler, aşılamalar falan oldu ama kimyasal dahi olmamıştı. 3.5 senedir hiç hamilelik gerceklesmemisti.
Benimde aynı şekilde 6yıllık evliyim hiç gebelik oluşmadı. Femera ovitrel tedavisi, yumurta takibi ,1 aşılama oldu ama hepsi negatif..inşallah bu sefer olur

Çok teşekkür ederim evet ilk deneme. Daha önce hapla geliştirmeler, aşılamalar falan oldu ama kimyasal dahi olmamıştı. 3.5 senedir hiç hamilelik gerceklesmemisti.
Hayirli olsun insallah
Kizlar belki yardimci olur size bende yasadiklarimi anlatayım. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer olduğum gün en fazla 15 dk uzandım sonra eve geldim yemek lavabo harici ilk 3 gün kalkmadim. Sonra yemek yapmaya bulaşık yıkamaya başladım fakat ev falan supurmedim, duşu da ılık su ile aldım. Benim transferin 3. Günü başlayan regl sancılarım oldu, eyvah dedim kesin tutmadı ben test gününü görme heyecanını bile yasayamadan hastalanicam kesin dedim.Ama resmenher ay yaşadığım ağrıların aynısıydi. Ağrılarım devam ederken kahverengi akıntılar da eşlik etmeye başlayınca ben korktum ve 7. Günü kan verdim veeee pozitif 😍 hâlâ kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Dert etmeyin regl sancıları olması tutmadığı anlamına gelmiyor her zaman.
Allah yardimicinz olmus hayirla kucaginiza alin cok sevindim sizin adiniza darisi bize insallah 🙂🤲

Benim birinci transferimde öyle olmuştu pozitifti düşük oldu ikincide hiç belirti yoktu negatif oldu hiç. Belli olmuyor nasıl sonuç çıkacağı hiçbir şey hissetmeden hamile kalanda çok var umarım hepimiz güzek sonuçlar alırız .Senin adına çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaallah ❤️🧿🤲🏻

Benim birinci transferimde öyle olmuştu pozitifti düşük oldu ikincide hiç belirti yoktu negatif oldu hiç. Belli olmuyor nasıl sonuç çıkacağı hiçbir şey hissetmeden hamile kalanda çok var umarım hepimiz güzek sonuçlar alırız .Senin adına çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaallah ❤️🧿🤲🏻
Allah razı olsun ❤️ Rabbim bütünnnn isteyenlere içinde de sizlere nasip etsin. Sürekli dualarimdasiniz 🙏

Sorması ay
Merhaba kader arkadaşlarım 😊 benim de yaş 34 3. Denemem 19 Nisan salı günü transferim oldu 2 tane 5. Ve 6. Gün embriyosu.Daha önce bir düşük ve bir negatifle sonuçlandı umarım bu kez ikizlerime kavuşabilirim çok istiyorum umarım onlarda beni istiyordur 😊 3. Gün geceleri terleme dışında belirtim yok göğüsler zaten iğneler ve ilaçlar yüzünden şişkindi umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın 🤲🏻❤️🧿
ıp 6. Gün embriyosunu bir turlu neden oldunu anlayamadim cok kisi var 6. Gün embriyosu olan dahamı iyi mazur gorun 🙏 ben tup bebek ile ilgili ilk denemem ve daha yeni ogreniyorum bu surecte olanları

Sorması ay
ıp 6. Gün embriyosunu bir turlu neden oldunu anlayamadim cok kisi var 6. Gün embriyosu olan dahamı iyi mazur gorun 🙏 ben tup bebek ile ilgili ilk denemem ve daha yeni ogreniyorum bu surecte olanları
Öyle mi net bilmiyorum ama doktor transfer ederken sadece 5. Gün embriyosundan daha kaliteli olduğunu söyledi

Öyle mi net bilmiyorum ama doktor transfer ederken sadece 5. Gün embriyosundan daha kaliteli olduğunu söyledi
Ben çok şaşrıyorum bu duruma evet zorlu bir süreç ama Rabbim nelere kadir aşılamalar catlatmalar hepsini ogrendik ama hic biri bu kadar şaşrtmamıştı beni nolursa olsun bir sekilde olucak umudumuz var evet gonul ister ilkte tutsun ama bunu yasamak hissetmek bile guzel bakin kimisi 3. Gün kimisi 4. Kimsi 5. Bakin sizde 6. Gün embriyosu bu mucizeler bize yasam kaynagi olsun insallah ama kader kısmet bi yerde insallah gonlunce olur bu sefer cunku iki kaliteli embriyon var şansn biraz daha yuksek 🙂

Bugün benim 6. Günümde ama muhtesem bir sekilde gecmeyen bel agrim var bu kadar net surekli bir agri degildi hic gecmeden duruyor o agri kasiklarim ara ara tekrarlayan sancilar var ama gogus hassasiyetim vardi gecti gitti cok hafif kaldi evet belki hepsi ilaclardan kaynakli ama ben biraz sıkıntı yaptım gün yaklastıkca sonucu sabrsizlikla bekliyorum evet ama bi okadarda sonuctan korkuyorum sizinde boyle oldumu hic

Bana kalırsa 2-3 gün dilenip normal hayatıma geri döneceğim de annem ve eşim yasak getirdi (daha önce 1.5 aylıkken düşük yaptığım için) evde sürekli uzanıyorum ara da WC ve 5-10 dakika ev içi yürüyüş onun dışında ye iç yat 😊 yürümekten bir zarar geleceğini düşünmüyorum ama soguk almamaya dikkat etmelisin belki oturduğun yerden soğuğu çekmşştir vücudun iyi düşünelim 😊
Çok geçmiş olsun. Bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.🤲 Benim eşim de dışarı çıkmama karşı. Gündüz ondan tartıştık biraz. Ama hastanede bana kesinlikle sürekli yatmayın hareket edin, diye sıkı sıkı tembih ettiler. Temiz havaya çıkmak iyi gelir diye düşündüm. Soğuk çekmesi çok zor en fazla 10 dk oturdum yere oturmadım şalım vardı onun üstüne oturdum. Bundan öncekinde hep yatmıştım kimyasal oldu. Bunda daha hareketliyim ama bu gün çok sancım var. Bir sıkıntı mı var acaba bilemedim. Dışarı çıktım diye şimdi kızıyorum kendime.

Back
X