• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Süpersinnn 😍 doğru zamanda bebeklerimiz bizimle olacak pes etmeden devam kızlar bizler güçlü anne adaylarıyız😃biz de isterdik kendiliğinden olsaydı ama savaşçı ruhumuz var bizim 🥰

Herkese merhabalar 18 Nisan'da 5. Gün embrıyosuyla doktorum 2 tane yerlestırdi . Cok basarılı bi ıslandı dedi . 5gun rapor aldım evde yattım ama ev ıslerımı kendım yaptım yemegım camasırkm vs. Ara ara karnımda agrı ve kasıklarımda agrı hissedıyorum. Asırı yemek yıyesım var asla doymuyorum sırt agrım oldukca fazla birde karnım ve goguslerım fena sistıler uclarıda cok hassas ama sanırım hem gunde kullandıgım 3 tane progesteron ve 3 günde bir vuruldugum yıne pregestron ıgnesınden oldugunu dusunuyorum .. ve cok merak ediyorum acaba tuttumu .. bu arada ıslem sırasında doktorum dedıkı ekrana baksana canım ıslemı yapıyorum bende ıcerdemısınız dedim o kadar basıt bır ıslem sakın korkmayın sakınnn .. 10 gun sonra test dediler 5 si gitti kaldı 5 ama kan versem vılar mı sımdı diye de seytan benı sürüyor napcagımı bılemıyorum 🥺
Allah’ın izniyle tutunurlar İnşaallah güzel düşünelim 😍 bir de bu postta çift embriyo yerleştirilen kaç kişi var 😃

Bugun 7. Gunum ama idrar testinde tekncizgiyi gordum degisirmi ki daha erkenmi acaba
Üzülme Arveda. Herkesin vücudu aynı değil, belki de kana geç geçecektir. Ben de erken test yapmak istiyorum ama korkumdan yapamıyorum. Olumlu da olsa olumsuz da olsa son güne kadar tadını çıkarmak istiyorum. Sonuç ne olursa olsun biz hep hayırlısı buymuş diye düşünelim. Bizler de isterdik doğal yoldan anne olmayı ama kaderin imtihan silsilesinde payımıza bu düştü. Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler inşallah.🤲

Salı test gunum canm hic korkma yanls olsa bile en fazla ne yapmis olabilirsin hoplamamissindir agr kaldrmamissimdir sonucta normal bi sekilde yuruyum oturmanin hic bir zarari olmaz kendini bu yuzden strese sokma kaldıki biz bu sureci biliyoruz kendi kendine hamile kalanlar bu surecu daha ogrenmemis oluyorlar eminimki gunluk yasantilarinda hareketli tempoyla vakit geciyor olucak olduktan sonra o bir sekilde tutunur sen uzulme olmayacaksada butun gun yat yine olmaz herseyin zamanina esir yicek ekmegi icicek suyu varsa engel olmaz hic birsey biz sadece bir araciyiz onlar icin

Üzülme Arveda. Herkesin vücudu aynı değil, belki de kana geç geçecektir. Ben de erken test yapmak istiyorum ama korkumdan yapamıyorum. Olumlu da olsa olumsuz da olsa son güne kadar tadını çıkarmak istiyorum. Sonuç ne olursa olsun biz hep hayırlısı buymuş diye düşünelim. Bizler de isterdik doğal yoldan anne olmayı ama kaderin imtihan silsilesinde payımıza bu düştü. Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler inşallah.🤲
İnşallah canım bir gun bu guzelligi tadabiliriz sakn yapma bn yaptim kendimi kotu hissettim oyuzden yapma dedigin gibi tadini cikar uzulmeye alstm bu son umudumdu belkide kaybettim ama olsun birgun ummadık biranda mutlu oluruz bu ay cok umutluydum daha hersey bitmis degil kan testi yaptirmadim o gune kadar hala bir umut var bir sıfır yenik basladk bizler ama bir gun bu makus talihi yeneriz savasacak gucum tukenmedi ama sarlsilmadimda degil hayirliysa bir sekilde olur hepimiz icin boyle ilk olayin sicalligiyla cok kotu seyler dusundum Allah affetsin 🙏

Aynen yok hoplamadım ani hareketlerde bulunmadım, ağır kaldırmadı. Dışarı çıktım kırsal alanda 10-15 dk yere oturdum biraz yürüdüm. Sonra parkta eşimin dönmesini beklerken öylece oturdum parkta çocuklarıyla oynayan anne babaları izledim durdum. Transferden beridir ilk defa dışarı çıktım. İğneye giderken belki bir şey olur diye 2 gün iğne için hemşireyi eve getirdik. Ama artık kendim gidiyorum iğneye. Zaman daraldıkça streslerimiz korkularımız artıyor ondan paranoyalaşıyorum sanırım. Çünkü test günü yaklaşıyor. Gerçekle yüzleşmek belki çok tatlı belki acı gelecek. Rabbim inşallah hakkımızda en hayırlısını nasip eder. Bayramımız çifte bayram anneler günü en büyük hediyemiz bebeğimiz olur inşallah.🤲

Aynen yok hoplamadım ani hareketlerde bulunmadım, ağır kaldırmadı. Dışarı çıktım kırsal alanda 10-15 dk yere oturdum biraz yürüdüm. Sonra parkta eşimin dönmesini beklerken öylece oturdum parkta çocuklarıyla oynayan anne babaları izledim durdum. Transferden beridir ilk defa dışarı çıktım. İğneye giderken belki bir şey olur diye 2 gün iğne için hemşireyi eve getirdik. Ama artık kendim gidiyorum iğneye. Zaman daraldıkça streslerimiz korkularımız artıyor ondan paranoyalaşıyorum sanırım. Çünkü test günü yaklaşıyor. Gerçekle yüzleşmek belki çok tatlı belki acı gelecek. Rabbim inşallah hakkımızda en hayırlısını nasip eder. Bayramımız çifte bayram anneler günü en büyük hediyemiz bebeğimiz olur inşallah.🤲
İnsallah canm insallah sen kendini suclama ve asla esin dahi olsa kimsenin suclamasinada izin verme yeterince bizim icin zor bu surecler

İnşallah canım bir gun bu guzelligi tadabiliriz sakn yapma bn yaptim kendimi kotu hissettim oyuzden yapma dedigin gibi tadini cikar uzulmeye alstm bu son umudumdu belkide kaybettim ama olsun birgun ummadık biranda mutlu oluruz bu ay cok umutluydum daha hersey bitmis degil kan testi yaptirmadim o gune kadar hala bir umut var bir sıfır yenik basladk bizler ama bir gun bu makus talihi yeneriz savasacak gucum tukenmedi ama sarlsilmadimda degil hayirliysa bir sekilde olur hepimiz icin boyle ilk olayin sicalligiyla cok kotu seyler dusundum Allah affetsin 🙏
Sadece test gününe kadar değil; nefes aldığımız her an bir umut var demektir. Belki bu gün belki yarın elbet yeneriz bu makus talihi. Şöyle düşünelim çocuksuzluk dünyanın sonu değil ama belki hayatımızın renklenmesi için bir emanet. Ben de 36 yaşındayım kalan son yumurtam bu. Şayet olmazsa tekrar nasıl başlayacağım diye düşünüyorum. İşin maddi kısmı ayrı dert maneviyatı aynı dert aldıgımız ilaçlar hayat mücadelemiz ayrı dert. Hepimizin omuzlarında ağır yükler kalbinde hüzün gözlerimiz de yaş var belki de.. Ama unutmayalım ki kaderin üstünde bir kader vardır. 🤲🤗

İnsallah canm insallah sen kendini suclama ve asla esin dahi olsa kimsenin suclamasinada izin verme yeterince bizim icin zor bu surecler
İnşallah. Doğru diyorsun ama işte eşim de çok emek veriyor baba içgüdsüyle belki de tepki veriyor. Ama dediğin gibi sonuçta zor süreçlerden geçiyoruz, test gününe kadar aldığımız ilaçlar ayrı sabır ayrı zorluyor. Mesela dünden beridir psikolojim hiç iyi değil. Dün sancım karnım çoktu sonra kesildi o sancılar. Şimdi yine sızlamalar var. Bebeğime bir şey mi oldu diye düşünmekten kafa yedim. Ama nasibi varsa gelir yoksa da ben ne kadar dikkat etsem de gelmez. Hayırlısı olsun hepimiz için🤲

Doktorlar sürekli söylüyorlar, gebelik olusmayacaksa veya oluşup da düşecek se bu tamamen embriyonun sağlıksız olması ile alakalı. Vücut sağlıklı olmayan bir gebeliğe yatırım yapmak istemiyor çünkü bütün hormonları bu gebelik için çalıştırıyor herşeyi bütün hücreler organlar ortaya koyuyor o embriyo için. Ve vücut o kadar akıllıca çalışıyor ki o kusurlu bebeği red ediyor. Anne babalar da böyle durumda kendilerini suçluyorlar ağır kaldırdım ondan oldu , rafa uzandım ondan oldu , çok yürüdüm ondan oldu diye kendilerini yipratiyorlar. Oysa ki hiç alakası yok sağlıklı bir gebelik bunların hivbiriyle son bulmaz sıkı sıkı tutunur diyorlar. Biz hastalarımıza sırf kendilerini suçlu hissetmesinler diye ilk 3 gün istirahat diyoruz, aslında bunlara gerek bile yok diyorlar. Olacak olan olur, olmayacak olan 7/24 yatsan da olmaz mantığı var. Şimdi sizde eğer olumlu olursa ne mutlu 😍 ama olmazsa kendinizi asla suçlamayın, bunun sizin eylemleriniz ile hiçbir alakası yok
Çok teşekkür ederim, mesajınız bana moral oldu. Dediğiniz gibi vücudumuz gayet akıllıca çalışıyor bundan önceki kimyasal olmuştu sağlıksız embriyo oldugu için olmamıştır vücut kabul etmiyor üzülme dediklerinde çok şaşırmıştım. Her şey Rabbimin mucizesi. Ben de duymuştum embriyo sağlıklıysa ip atlasan da zıplasan da düşmez diye. Biz işte zor anne oldugumuz için her şeyden korkuyoruz. Transferde aynı odada kaldıgımız arkadaş, kızına tüp bebekle hamile kalmıştı ve evde hiç oturmadım, işime de gittim gayet de hareketliydim ama kızım doğdu dedi. Ne kadar bunların bilincinde olsak da yine de korkuyoruz işte. Karnımda dizlerimde adet olacakmışım gibi hafif sızlamalar var. Herkes de mi var acaba?

Sadece test gününe kadar değil; nefes aldığımız her an bir umut var demektir. Belki bu gün belki yarın elbet yeneriz bu makus talihi. Şöyle düşünelim çocuksuzluk dünyanın sonu değil ama belki hayatımızın renklenmesi için bir emanet. Ben de 36 yaşındayım kalan son yumurtam bu. Şayet olmazsa tekrar nasıl başlayacağım diye düşünüyorum. İşin maddi kısmı ayrı dert maneviyatı aynı dert aldıgımız ilaçlar hayat mücadelemiz ayrı dert. Hepimizin omuzlarında ağır yükler kalbinde hüzün gözlerimiz de yaş var belki de.. Ama unutmayalım ki kaderin üstünde bir kader vardır. 🤲🤗
Dogru diyorsun herkesin farkli farkli iste kendimizdekini biliyoruz sadece iste Allah daha beter dert vermesin demeyi bilmiyoruz basimizda olani en buyuk dert gibi goruyoruz hep

İnşallah. Doğru diyorsun ama işte eşim de çok emek veriyor baba içgüdsüyle belki de tepki veriyor. Ama dediğin gibi sonuçta zor süreçlerden geçiyoruz, test gününe kadar aldığımız ilaçlar ayrı sabır ayrı zorluyor. Mesela dünden beridir psikolojim hiç iyi değil. Dün sancım karnım çoktu sonra kesildi o sancılar. Şimdi yine sızlamalar var. Bebeğime bir şey mi oldu diye düşünmekten kafa yedim. Ama nasibi varsa gelir yoksa da ben ne kadar dikkat etsem de gelmez. Hayırlısı olsun hepimiz için🤲
Kesinlikle evet emek veriliyor baba ic gudusu bend eoyle dusunuyorum ama ilaclar aldigimiz hormonlar yeterince kirilganiz duygusaliz en hassas donemler biraz destek malari daha iyi geliyor yeterince kendimizi sucluyoruz boyle bisey olunca sadce destek olmalari yeter bir baskasinin suclamasina gerek kalmadan biz kendimizi bitiriyoruz zaten onu dmek istedim

Merhabalar, 15 Nisan'da 4.gün embriyosu transfer edildi. Transferden sonra hafif kasık ağrılarım ve hassasiyetim oluyor. Ayrıyeten göğüslerim de çok şişti ve ağrı var. Bugün sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum. Adet öncesi yaşadığım benzer belirtileri yaşıyorum, aşırı sinirli ve gerginim.. Bunlar normal midir acaba, yaşayan oldu mu?
Ben daha once 2 deneme ve defalsrca transfer oldum ve artik hangi belirti ,ağrı neden biliyorum. Merak etme progesteron hormonu, igneler tamamen sizi farkli hissettirir. Gogusler şişer, mide bulantısı olur,kilo alirsiniz,şişmiş gibi hissedersiniz ,bas ağrısı vs hepsi normal. Ilaclar birakildogonda hemen normale döner hersey. Hic endiselenmeyin tamamen ilaclarin etkisi

Ben igneleri vurdukca her geçen gun karnim cok asiri derecede şişti nefes bile zor aliyordum siskinlikten transfer sonrası yemek yemem azaldı bir iki yudum yiyip doyuyordum cok sukur gevti siskinlik ama hafif agrilar kaldı birde kendimizi dinliyoruz diger asamalardan cok cok farkliymis tuo bebek hakikatten ama sen yinede sevincini yasa suan bir bebegin karnini oldugunu bil ve konus ben ole yapiyorum pozitif enerji herzman pozitifi getirir 🙂🌹 ayni gun ogrenicez sonuclarimizi insallah 15 nisanda siz olmussunuz 4. Gun emriyosu bende 16 nisanda 5. Gun embriyosu transfer oldu insallah pozitifizdir haber edermisin
Az kalmis hayırlısı ins. Halâ nefes almakta zorlaniyorqan bu buyuk bir sorun olabilir doktorla gorustun mu

Kızlar benim göğüsteki şişlik balon gibi sönmeye başladı sanki yada bana öyle geliyor anlamadım 😂😂😂

Back
X