- 1 Eylül 2016
- 436
- 653
- 103
- 37
İnşaallah canım benimBende dün transfer oldum. 4.gün embriyosu. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun hayırlısıyla pozitifleri görelim inşallah. Benim de ilk denemem bu arada![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah canım benimBende dün transfer oldum. 4.gün embriyosu. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun hayırlısıyla pozitifleri görelim inşallah. Benim de ilk denemem bu arada![]()
Aynen kafam almak bullak vücudumdaki tüm belirtileri ilaçlara bağlıyorum artık hadis kaşık agrısı başladı sanki regl e 4 gün varMerhaba hayırlı olsunbu kez insallah pozitif haberler almaniz dilegiyle
ilaclardanmi normalde olmasi gerekenmi agrilar siskinlikle kafa karistiriyor malesef
![]()
İnsallah bunlar tutundugu icindir yoksa gercekten bos yere umut baglamaktan yoruldum yinede takdir ilahi herseyi bona bagliyorum artik adet belirtileriyle benziyormus diyorlar bazen ama biz buna cok takilmayalim bence ilac kullaniyoruz sonucta normal gebelik yasamiyoruz malesef oyuzden biz bir tık daha geriliyoruz tedirgin oluyoruz boyle olumcaAynen kafam almak bullak vücudumdaki tüm belirtileri ilaçlara bağlıyorum artık hadis kaşık agrısı başladı sanki regl e 4 gün var
Allah yardımcımız olsun gerçekten zor yaşadıklarımızİnsallah bunlar tutundugu icindir yoksa gercekten bos yere umut baglamaktan yoruldum yinede takdir ilahi herseyi bona bagliyorum artik adet belirtileriyle benziyormus diyorlar bazen ama biz buna cok takilmayalim bence ilac kullaniyoruz sonucta normal gebelik yasamiyoruz malesef oyuzden biz bir tık daha geriliyoruz tedirgin oluyoruz boyle olumca![]()
Hayırlı olsum ilk denemeniz miydi ?Kizlar belki yardimci olur size bende yasadiklarimi anlatayım. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer olduğum gün en fazla 15 dk uzandım sonra eve geldim yemek lavabo harici ilk 3 gün kalkmadim. Sonra yemek yapmaya bulaşık yıkamaya başladım fakat ev falan supurmedim, duşu da ılık su ile aldım. Benim transferin 3. Günü başlayan regl sancılarım oldu, eyvah dedim kesin tutmadı ben test gününü görme heyecanını bile yasayamadan hastalanicam kesin dedim. Ağrılarım devam ederken kahverengi akıntılar da eşlik etmeye başlayınca ben korktum ve 7. Günü kan verdim veeee pozitifhâlâ kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Dert etmeyen regl sancıları olması tutmadığı anlamı gelmiyor her zaman.
Çok teşekkür ederim evet ilk deneme. Daha önce hapla geliştirmeler, aşılamalar falan oldu ama kimyasal dahi olmamıştı. 3.5 senedir hiç hamilelik gerceklesmemisti.Hayırlı olsum ilk denemeniz miydi ?
İlk deneme benimAllah yardımcımız olsun gerçekten zor yaşadıklarımızSen kaçıncı denemen?
Benimde aynı şekilde 6yıllık evliyim hiç gebelik oluşmadı. Femera ovitrel tedavisi, yumurta takibi ,1 aşılama oldu ama hepsi negatif..inşallah bu sefer olurÇok teşekkür ederim evet ilk deneme. Daha önce hapla geliştirmeler, aşılamalar falan oldu ama kimyasal dahi olmamıştı. 3.5 senedir hiç hamilelik gerceklesmemisti.
Hayirli olsun insallahÇok teşekkür ederim evet ilk deneme. Daha önce hapla geliştirmeler, aşılamalar falan oldu ama kimyasal dahi olmamıştı. 3.5 senedir hiç hamilelik gerceklesmemisti.
Allah yardimicinz olmus hayirla kucaginiza alin cok sevindim sizin adiniza darisi bize insallahKizlar belki yardimci olur size bende yasadiklarimi anlatayım. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer olduğum gün en fazla 15 dk uzandım sonra eve geldim yemek lavabo harici ilk 3 gün kalkmadim. Sonra yemek yapmaya bulaşık yıkamaya başladım fakat ev falan supurmedim, duşu da ılık su ile aldım. Benim transferin 3. Günü başlayan regl sancılarım oldu, eyvah dedim kesin tutmadı ben test gününü görme heyecanını bile yasayamadan hastalanicam kesin dedim.Ama resmenher ay yaşadığım ağrıların aynısıydi. Ağrılarım devam ederken kahverengi akıntılar da eşlik etmeye başlayınca ben korktum ve 7. Günü kan verdim veeee pozitifhâlâ kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Dert etmeyin regl sancıları olması tutmadığı anlamına gelmiyor her zaman.
İnsallah canim inşallah olurBenimde aynı şekilde 6yıllık evliyim hiç gebelik oluşmadı. Femera ovitrel tedavisi, yumurta takibi ,1 aşılama oldu ama hepsi negatif..inşallah bu sefer olur
İnşallah sizinde ilk denemede tutarBenimde aynı şekilde 6yıllık evliyim hiç gebelik oluşmadı. Femera ovitrel tedavisi, yumurta takibi ,1 aşılama oldu ama hepsi negatif..inşallah bu sefer olur
Benim birinci transferimde öyle olmuştu pozitifti düşük oldu ikincide hiç belirti yoktu negatif oldu hiç. Belli olmuyor nasıl sonuç çıkacağı hiçbir şey hissetmeden hamile kalanda çok var umarım hepimiz güzek sonuçlar alırız .Senin adına çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaallahKizlar belki yardimci olur size bende yasadiklarimi anlatayım. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer olduğum gün en fazla 15 dk uzandım sonra eve geldim yemek lavabo harici ilk 3 gün kalkmadim. Sonra yemek yapmaya bulaşık yıkamaya başladım fakat ev falan supurmedim, duşu da ılık su ile aldım. Benim transferin 3. Günü başlayan regl sancılarım oldu, eyvah dedim kesin tutmadı ben test gününü görme heyecanını bile yasayamadan hastalanicam kesin dedim.Ama resmenher ay yaşadığım ağrıların aynısıydi. Ağrılarım devam ederken kahverengi akıntılar da eşlik etmeye başlayınca ben korktum ve 7. Günü kan verdim veeee pozitifhâlâ kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Dert etmeyin regl sancıları olması tutmadığı anlamına gelmiyor her zaman.
Aminnnnn inşallah, Allah razı olsun. Sürekli dua ediyorum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin diyeHayirli olsun insallah
Allah yardimicinz olmus hayirla kucaginiza alin cok sevindim sizin adiniza darisi bize insallah![]()
Allah razı olsunBenim birinci transferimde öyle olmuştu pozitifti düşük oldu ikincide hiç belirti yoktu negatif oldu hiç. Belli olmuyor nasıl sonuç çıkacağı hiçbir şey hissetmeden hamile kalanda çok var umarım hepimiz güzek sonuçlar alırız .Senin adına çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaallah![]()
ıp 6. Gün embriyosunu bir turlu neden oldunu anlayamadim cok kisi var 6. Gün embriyosu olan dahamı iyi mazur gorunMerhaba kader arkadaşlarımbenim de yaş 34 3. Denemem 19 Nisan salı günü transferim oldu 2 tane 5. Ve 6. Gün embriyosu.Daha önce bir düşük ve bir negatifle sonuçlandı umarım bu kez ikizlerime kavuşabilirim çok istiyorum umarım onlarda beni istiyordur
3. Gün geceleri terleme dışında belirtim yok göğüsler zaten iğneler ve ilaçlar yüzünden şişkindi umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
![]()
Öyle mi net bilmiyorum ama doktor transfer ederken sadece 5. Gün embriyosundan daha kaliteli olduğunu söylediSorması ay
ıp 6. Gün embriyosunu bir turlu neden oldunu anlayamadim cok kisi var 6. Gün embriyosu olan dahamı iyi mazur gorunben tup bebek ile ilgili ilk denemem ve daha yeni ogreniyorum bu surecte olanları
Ben çok şaşrıyorum bu duruma evet zorlu bir süreç ama Rabbim nelere kadir aşılamalar catlatmalar hepsini ogrendik ama hic biri bu kadar şaşrtmamıştı beni nolursa olsun bir sekilde olucak umudumuz var evet gonul ister ilkte tutsun ama bunu yasamak hissetmek bile guzel bakin kimisi 3. Gün kimisi 4. Kimsi 5. Bakin sizde 6. Gün embriyosu bu mucizeler bize yasam kaynagi olsun insallah ama kader kısmet bi yerde insallah gonlunce olur bu sefer cunku iki kaliteli embriyon var şansn biraz daha yuksekÖyle mi net bilmiyorum ama doktor transfer ederken sadece 5. Gün embriyosundan daha kaliteli olduğunu söyledi
Çok geçmiş olsun. Bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Bana kalırsa 2-3 gün dilenip normal hayatıma geri döneceğim de annem ve eşim yasak getirdi (daha önce 1.5 aylıkken düşük yaptığım için) evde sürekli uzanıyorum ara da WC ve 5-10 dakika ev içi yürüyüş onun dışında ye iç yatyürümekten bir zarar geleceğini düşünmüyorum ama soguk almamaya dikkat etmelisin belki oturduğun yerden soğuğu çekmşştir vücudun iyi düşünelim
![]()