Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Merhaba
Bende 18 nisanda oldum transfer 5.gün embriyosu bugün daha 2.günüm dün bir şey yoktu bugün hafif akıntı başladı arada kahveli geliyor birde kaşık ağrısı başladı inşallah pozitif haberi almak nasip olur 🤲🏻
Tutunma belirtilerini göstermeye başlamış bence annesi😍5.gün embriyosu ise eğer ilk 48 saatte tutunuyormuş🤲🏻
Kasık ağrınız nasıl? Ayırt edici bir şekli varmı ?

Arkadaşlar hepinimizin gönlünden geçeni Rabbim nasip etsin inşallah… ben de 14 Nisan’da dondurulmuş 5.gün 2 embriyo transferi oldum 6.günü bitirdim 7 güne başlıyorum ancak çok korkuyorum bugün idrar test yaptım malesef çıkmadı:(

Tutunma belirtileride olabilir canm ama progestan fitil falan kullaniyomusun onlarda cok yapiyo ama inşallah tutunma belirtileridir 🙂
Merhaba
Bende 18 nisanda oldum transfer 5.gün embriyosu bugün daha 2.günüm dün bir şey yoktu bugün hafif akıntı başladı arada kahveli geliyor birde kaşık ağrısı başladı inşallah pozitif haberi almak nasip olur 🤲🏻

Arkadaşlar hepinimizin gönlünden geçeni Rabbim nasip etsin inşallah… ben de 14 Nisan’da dondurulmuş 5.gün 2 embriyo transferi oldum 6.günü bitirdim 7 güne başlıyorum ancak çok korkuyorum bugün idrar test yaptım malesef çıkmadı:KK43:
Amin inşallah 🙏 bendede ayni korku var ama kendimizi rahatlatmamiz lazm iyi dusunelim bayram hediyelerimiz karnimizda diyelim 😉🥰🌹🧿 Birde 6. Gün çok erken çünkü varsa bile 6. Günden itibaren kanda hafif hafif yukselmeye basliyor idrarda cikabilmesi icin daha zaman lazim sen gonlunu karartma o pozitif olur nasipse 🤲😉

Amin inşallah 🙏 bendede ayni korku var ama kendimizi rahatlatmamiz lazm iyi dusunelim bayram hediyelerimiz karnimizda diyelim 😉🥰🌹🧿 Birde 6. Gün çok erken çünkü varsa bile 6. Günden itibaren kanda hafif hafif yukselmeye basliyor idrarda cikabilmesi icin daha zaman lazim sen gonlunu karartma o pozitif olur nasipse 🤲😉
Ben de bayram hediyesi olacak diye düşünüyorum hep ama elde değil işte korkmamak Allah yardımcımız olsun bu akşam bel ağrım başladı epey şiddetli hayırlısı bakalım

Ben de bayram hediyesi olacak diye düşünüyorum hep ama elde değil işte korkmamak Allah yardımcımız olsun bu akşam bel ağrım başladı epey şiddetli hayırlısı bakalım
İnşallah bunlar pozitif belirtisidir canm tedirginlik çok zor biliyorum ama belki korkulacak bisey yoktur cunku bunlar olabilcek seyler

Tutunma belirtileride olabilir canm ama progestan fitil falan kullaniyomusun onlarda cok yapiyo ama inşallah tutunma belirtileridir 🙂
fitil kullanmıyorum iğne kullanıyorum canım, bugün 3. gün bel ve karın ağrım var kalktığımdan beri bakalım nasip kısmet:)

İnşallah bunlar pozitif belirtisidir canm tedirginlik çok zor biliyorum ama belki korkulacak bisey yoktur cunku bunlar olabilcek seyler
Çok zormuş gerçekten yaşamasan bilinmesi imkansız duygular Allah’ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Burada olmak yalnız olmadığımı bilmek varlığınız iyi geldi teşekkürler

Ben igneleri vurdukca her geçen gun karnim cok asiri derecede şişti nefes bile zor aliyordum siskinlikten transfer sonrası yemek yemem azaldı bir iki yudum yiyip doyuyordum cok sukur gevti siskinlik ama hafif agrilar kaldı birde kendimizi dinliyoruz diger asamalardan cok cok farkliymis tuo bebek hakikatten ama sen yinede sevincini yasa suan bir bebegin karnini oldugunu bil ve konus ben ole yapiyorum pozitif enerji herzman pozitifi getirir 🙂🌹 ayni gun ogrenicez sonuclarimizi insallah 15 nisanda siz olmussunuz 4. Gun emriyosu bende 16 nisanda 5. Gun embriyosu transfer oldu insallah pozitifizdir haber edermisin
Benim transferden önce hiç bir şişkinliğim olmadı, transferden sonra şişkinlik çok yaşadım. Progestan ilacından kaynaklandığını düşünüyorum. En güzelini yapıyorsunuz, olumlu düşünmek stresten arındırıyor, ama ben sanırım kendimi olumlu sonuca kaptırmak istemiyorum sonunda olumsuz olursa yıkılmayayım diye :( Ben 29'unda kan vereceğim, haber veririm sonucunu

Merhaba arkadaşlar. Ben de 19 nisanda 5. Gün embriyosu transfer oldum. İlk gece aşırı bel ağrım oldu sabah uyandığımda bir an felç kaldıgımı düşündüm. Çok uzanmaktan oldugunu düşündüm. Kasıklarım da hafif ağrı var onun dışında hiçbir belirti yok. Hep bir belirti arıyorum ama yok. Bu gün 3. Günüm. Henüz erken mi?

fitil kullanmıyorum iğne kullanıyorum canım, bugün 3. gün bel ve karın ağrım var kalktığımdan beri bakalım nasip kısmet:)
Allah yardimcınız olsun herşey nasip kısmet dinlenin bol bol inşallah bu acıları çektiğimize değer 🤲

Çok zormuş gerçekten yaşamasan bilinmesi imkansız duygular Allah’ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Burada olmak yalnız olmadığımı bilmek varlığınız iyi geldi teşekkürler
Amin insallah cok dogru soyluyorsun canım hep onu dusundum annelik evet cok kutsal ama tup bebek anneleri daha hamile kalmadan bu yolculukta zorluklarina katlanip alismaya basliyor Rabbim hepimizin kucagini doldursun insan insanin zehrini alır derler bu yolda olan herkesin ayni seyleri yasanlarla konusup varligini bilmesi biraz daha destek oluyor 🙂

Benim transferden önce hiç bir şişkinliğim olmadı, transferden sonra şişkinlik çok yaşadım. Progestan ilacından kaynaklandığını düşünüyorum. En güzelini yapıyorsunuz, olumlu düşünmek stresten arındırıyor, ama ben sanırım kendimi olumlu sonuca kaptırmak istemiyorum sonunda olumsuz olursa yıkılmayayım diye :( Ben 29'unda kan vereceğim, haber veririm sonucunu
Mutlaka verin hayırlısıyla insallah bende 26 sında ogrenicem insallah herkes burda haber versin sonucu hayirli haberler verebilir hepimiz insallah 🤲🌹

Birde alışmak deyince evet uzebilir olmazsa ama varsada onunla oldunu ve birlikte bir mucizeye sahit oldunuzu ogrenmekte cok guzel bisey o yonlerinide dusunun 🙂

Merhaba arkadaşlar. Ben de 19 nisanda 5. Gün embriyosu transfer oldum. İlk gece aşırı bel ağrım oldu sabah uyandığımda bir an felç kaldıgımı düşündüm. Çok uzanmaktan oldugunu düşündüm. Kasıklarım da hafif ağrı var onun dışında hiçbir belirti yok. Hep bir belirti arıyorum ama yok. Bu gün 3. Günüm. Henüz erken mi?
Hayırlı olsun oncelikle... Canım çok yatmanın olumlu bi etkisi oldunu dusunmuyorlar arastirmalara gore yurumek hafif tepolu hayata devam etmek en guzeli cok yatmanin strese sokabilecegini hatta kan pıhtılaşmasına bile sebep olabilecegini soyluyorlar oyuzden gun icinde kendini yormadan hayatina devam edebilirsin agrilarada daha iyi geliyor hareket etmek tabi bu spor vs degil evin icinde hafif isler yapark hem vakit cabuk gecer hemde yatmaktan bel agrilariniz daha cok cogalmaz yinede kendinize dikkat ederek bunlari yaparsaniz bacaklarinizda acilir bir belirti aramayin henuz cok erken test gunune kadar herhangi bir belirtide yasamayabilirsiniz bu herkeste farkli seyreden bişey belirtinin olmamasi orda bir terslik oldugunu dusundurmesin sen icini ferah tut olumlu sonuclar alirsiniz insallah 🙂🌹🤲

Kader arkadaşlarım 12 Nisan da transferim oldu. Nasipse yarın kan vericem🤲 Allah'ım inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlarımizin haberini almayı nasip eder. Bu 2.transferim ilki dış gebelikle sonuçlandı.

Kader arkadaşlarım 12 Nisan da transferim oldu. Nasipse yarın kan vericem🤲 Allah'ım inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlarımizin haberini almayı nasip eder. Bu 2.transferim ilki dış gebelikle sonuçlandı.
İnsallah pozitif haberini alırsın canım hayırlı olsun haberlerini bekliyoruz yarn ozaman insallah hepimize umut olursun saglıklı bir gebelik yasarsin bu sefer insallah 🤲🌹

Back
X