Yine de üzülüyoruz. Rabbim mutlu haberler nasip etsin inşallahBen negatife hazırlamıştım kendimi zaten. Artık çok yoruldum umut edip üzülmekten. Yoksa da böylesi hayırlıdır, üzemiycem kendimi artık.
Hepimize inşallahYine de üzülüyoruz. Rabbim mutlu haberler nasip etsin inşallah
Merhaba.Sonucunuz nasıl geldi doktorunuzdan ve hastaneden memnun musunuz acaba?Amin insallah canim.
Ilk tup bebek denemeniz. Esim kaynakli morfoloji bozuklugu vardi.
Doktorum Gokalp Oner. Kayseri`de transferim oldu
Sonucum cok sukur pozitif canim. Transfer gununu de sayarsak 10.gunde verdigim kan testinde beta hcg degerim 182 cikti.Merhaba.Sonucunuz nasıl geldi doktorunuzdan ve hastaneden memnun musunuz acaba?
Benim de aklım çok karışık ya sürekli unutyorum kafayı toparlamam gerek öncelikleSonucum cok sukur pozitif canim. Transfer gununu de sayarsak 10.gunde verdigim kan testinde beta hcg degerim 182 cikti.
Doktordan memnun sayilirim. Diger yorumlarimda da bahsettigim gibi doktor cok yogun. Isini yapip gidiyor. Oyle her merak ettigin soruya cevap alamiyorsun.
Hastaneden de memnunum. Esim varikosel ameliyatini da burada oldu. Urolog Unal Oztekin` e. Basarili gecti ameliyati cok sukur. Iyi bir hastane. Doktorlari basarili, isin ehli diyebilirim.
Doğru yaa ben kendi doktorumdan memnun olmadığımdan arayışa girdim de kafam çok dağınık önce kafamı toplamam gerek. Sonuçta yine de tedavin başarıya ulaşmış.Sonucum cok sukur pozitif canim. Transfer gununu de sayarsak 10.gunde verdigim kan testinde beta hcg degerim 182 cikti.
Doktordan memnun sayilirim. Diger yorumlarimda da bahsettigim gibi doktor cok yogun. Isini yapip gidiyor. Oyle her merak ettigin soruya cevap alamiyorsun.
Hastaneden de memnunum. Esim varikosel ameliyatini da burada oldu. Urolog Unal Oztekin` e. Basarili gecti ameliyati cok sukur. Iyi bir hastane. Doktorlari basarili, isin ehli diyebilirim.
Doğru yaa ben yeni doktor arayışındayım ama önce kafamı toplamam gerek.Doktorun yardımcı olmasını istiyor insan da senin tedavin de başarıya ulaşmış doktorunSonucum cok sukur pozitif canim. Transfer gununu de sayarsak 10.gunde verdigim kan testinde beta hcg degerim 182 cikti.
Hastaneden de memnunum. Esim varikosel ameliyatini da burada oldu. Urolog Unal Oztekin` e. Basarili gecti ameliyati cok sukur.
Iyi bir hastane. Doktorlari basarili, isin ehli diyebilirim.
Embriyo kaçıncı gün ve dondurulmuş mu bu önemli galibaBeta hcg değerim 4,68 çıktı. Asıl test günüm pazartesi. Sanırım sağlıklı bir gebelik değildir, değer yükselmez di mi? Doktoruma da sordum ama dönüş yapmadı henüz.
Embriyo kaçıncı gün ve dondurulmuş mu bu önemli galiba
benim değerim 11. Gün 7.3
13.gün 23.6 15. Gün 50 çıktı 3.gün embriyosu taze transfer
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Doktorum çok sağlıklı bir değer değil ama ilaçlarını bırakma buralarfan dönen değerler gördük. Pazartesi yestini tekrarla dedi. Ama benim hiç umudum yok.Kan sonucum çıktı. Bugun transferin 12. Günü 1285 çıktı beta hcg. Düşük çıkan arkadaşlar üzülmeyin hem taze ve dondurulmuş embriyonun tutunma günleri farklı oluyormuş bide transfer edilen embriyonun hucre sayısı yani 3.gun veya 5. Gün olması da bu beta hcg degerini etkiliyormuş hemşire öyle söylemişti
Değeriniz çok güzel hayırlı olsun sağlıkla devam etsinKan sonucum çıktı. Bugun transferin 12. Günü 1285 çıktı beta hcg. Düşük çıkan arkadaşlar üzülmeyin hem taze ve dondurulmuş embriyonun tutunma günleri farklı oluyormuş bide transfer edilen embriyonun hucre sayısı yani 3.gun veya 5. Gün olması da bu beta hcg degerini etkiliyormuş hemşire öyle söylemişti
Bellı olmuyor canım ıdrar testıne güvenme ıdrarda 12 gün negatıfı gördüm kanda pozıtıf çıktıMerhaba arkadaşlar benim ilk transferim 02 mayısta oldu bir tane 5. Gün embriyosu 6aa kaliteymiş. Transfer dahil bugün 6. Günüm ilk iki gün kasıklarımda ağrı hissediyordum. Dünden beri de göğüslerimde hassasiyet var ve belim ağrıyor sadece. Evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. 5. Gün embriyosu genel de 5-6 günde belli oluyor diyorlar ama böyle olup pozitif gören oldu mu? Benim içimde hiç umut yok ilk günden beri.
Benimkide 5.gun embriyosu 5.gun kanda baktırdım 10 çıktı 6.gunde 40 çıktı. Evdeki yapılan testler de çıkmaz hemenMerhaba arkadaşlar benim ilk transferim 02 mayısta oldu bir tane 5. Gün embriyosu 6aa kaliteymiş. Transfer dahil bugün 6. Günüm ilk iki gün kasıklarımda ağrı hissediyordum. Dünden beri de göğüslerimde hassasiyet var ve belim ağrıyor sadece. Evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. 5. Gün embriyosu genel de 5-6 günde belli oluyor diyorlar ama böyle olup pozitif gören oldu mu? Benim içimde hiç umut yok ilk günden beri.
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu 8. Gün öğrendiniz acaba ? Bende de belirtiler kaybolmaya başladı dehşet göğüslerim acıyordu şimdi çok azaldı normalde yarın regl günüm tabi ilaçlarla mümkün değil de cuma günü de kan vericem evdeki testlerim hep negatif halaBende dayanamadım evde erken gebelik testi yaptım. Bugün 8. Gün akşam üstü yaptım testı hemen pozitif gösterdi. Üzülmeyin belirti yok diye bendede hiç belirti yoktu umudum yoktu fazla ondan test yaptım ne olursa olsun dedim. Pazartesi kan vercem inşallah ordada hayırlı güzel sonuçlar alırız.
Kimyasal gebelik oldu canım, ilkten yüksek en son dün 3.2 düştü maalesef önümüzdeki transferlereBenim de 8. Günüm. gününü bekliyorum test yapmıyorum. 2 gün fazla üzülmekten korkuyorum sanırım. 5 üstü gebelik. Silik çıkan normal test mi? İdrarda, kanda yüksek olmadan saptamaz ye düşünüyorum. Dr un bişe dedi mi
Of! Önce sabır dilerim sonra tekrar toparlanma gücü versin Rabbim. Geçmiş olsun.Kimyasal gebelik oldu canım, ilkten yüksek en son dün 3.2 düştü maalesef önümüzdeki transferlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?