Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

5. Gün Embriyosu 29. nisan transfer oldum. Erken yaptıysanız negatif göstermiş olabilir.

5. Gün Embriyosu 29. nisan transfer oldum. Erken yaptıysanız negatif göstermiş olabilir.
Teşekkür ederim dönüşünüz için sanırım benim tutmadı. 2 mayısta transfer oldu. Bugün 9. Gün oluyor erken gebelik testi yine yaptım ama negatif cuma kan tahlilim var ama sanırım tutmadı :)

Pozitif çıkan arkadaşlar kese görüldü mü ben pazartesi doktora gittim göremedi 1hafta sonra gel dedi o günde beta hcg testim 3613 çıktı göremedi keseyi

Pozitif çıkan arkadaşlar kese görüldü mü ben pazartesi doktora gittim göremedi 1hafta sonra gel dedi o günde beta hcg testim 3613 çıktı göremedi keseyi
Transferden sonrs kacinci gün sizin? Benimde Carsamba randevum. Transferden sonra 10. günde hcg 231 çıktı.

Gökalp beyden memnun kalmadınız mi peki

Bende görüştüm sizle aynı fikirde yım ama merak ettiğin sorulara cevap alamayınca içinize siniyor mu

merhaba ohss sonrası neler yaşadın tedavin nasıl devam etti benimde bugün ohss olduğumu ve transferi sonra yapacağını söyledi doktorum

Bende görüştüm sizle aynı fikirde yım ama merak ettiğin sorulara cevap alamayınca içinize siniyor mu
Malesef sinmiyor tabi canim. Zaten insallah persembe gunu Rabbimin izniyle kalp atisini duyduktan sonra baska doktora baska hastaneye gececez.

merhaba ohss sonrası neler yaşadın tedavin nasıl devam etti benimde bugün ohss olduğumu ve transferi sonra yapacağını söyledi doktorum
Canim ben ohss olmadim. Yumurtam cok oldugu icin ohss olabilirim ihtimaline karsi doktorum ohss den korunma amacli ilac ve igne tedavisi verdi ve transferim hemen yapilmadi. Yumurta toplamadan iki adet sonra transferim gerceklesti.

Malesef sinmiyor tabi canim. Zaten insallah persembe gunu Rabbimin izniyle kalp atisini duyduktan sonra baska doktora baska hastaneye gececez.
Sizin adınıza çok sevindim hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah bende doktor araştırmasi içindeyim bakalım iki doktorla görüştüm nolacak blmym

Sizin adınıza çok sevindim hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah bende doktor araştırmasi içindeyim bakalım iki doktorla görüştüm nolacak blmym
Amin insallah canim. Sagolasin. Allah razi olsun.
Rabbim insallah size de en hayirli zamanda en kolay sekilde evladinizi nasip etsin. Dualarim butun evlat sahibi olmak isteyen kardeslerime. Yuce Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Hayirla versin gonlumuzdekini.

Allah razı olsun canım amin amin amin inşallah yardımların için çok teşekkür ederimm

Siz kaçıncı günde erken gebelik testi yapmıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…