Teşekkür ederim Allah hayırlısını nasip etsin herkese insAllah dondurulmuş embriyo olduğu için şansım var en kısa sürede tekrar deneyeceğizOf! Önce sabır dilerim sonra tekrar toparlanma gücü versin Rabbim. Geçmiş olsun.
çok üzüldüm kaç çıktı değeriniz kaçıncı gününüzBen bugün kan testi yaptim benimki negatif
Geçmiş olsun, Rabbim toparlanma gücü versin. Hayırlısı ile bir sonrakine nasip etsin.Ben bugün kan testi yaptim benimki negatif
1.47çok üzüldüm kaç çıktı değeriniz kaçıncı gününüz
Teşekkür ederimGeçmiş olsun, Rabbim toparlanma gücü versin. Hayırlısı ile bir sonrakine nasip etsin.
5. Gün Embriyosu 29. nisan transfer oldum. Erken yaptıysanız negatif göstermiş olabilir.Sizin kaçıncı gün embriyosuydu 8. Gün öğrendiniz acaba ? Bende de belirtiler kaybolmaya başladı dehşet göğüslerim acıyordu şimdi çok azaldı normalde yarın regl günüm tabi ilaçlarla mümkün değil de cuma günü de kan vericem evdeki testlerim hep negatif hala
Teşekkür ederim dönüşünüz için sanırım benim tutmadı. 2 mayısta transfer oldu. Bugün 9. Gün oluyor erken gebelik testi yine yaptım ama negatif cuma kan tahlilim var ama sanırım tutmadı :)5. Gün Embriyosu 29. nisan transfer oldum. Erken yaptıysanız negatif göstermiş olabilir.
Transferden sonrs kacinci gün sizin? Benimde Carsamba randevum. Transferden sonra 10. günde hcg 231 çıktı.Pozitif çıkan arkadaşlar kese görüldü mü ben pazartesi doktora gittim göremedi 1hafta sonra gel dedi o günde beta hcg testim 3613 çıktı göremedi keseyi
12.gunde çıktı. Bugun de 17.gun gittim iki kese görüldüTransferden sonrs kacinci gün sizin? Benimde Carsamba randevum. Transferden sonra 10. günde hcg 231 çıktı.
Memnun musunuz lütfen yardımcı olunAmin insallah canim.
Ilk tup bebek denemeniz. Esim kaynakli morfoloji bozuklugu vardi.
Doktorum Gokalp Oner. Kayseri`de transferim oldu
Gökalp beyden memnun kalmadınız mi pekiBende Gökalp beyin hastasıyım ama bende başarılı olmadı bende faydası olmadı diye kotuleyemem elbet nasip kısmet şimdi başka bir doktorda tedavi görüyorum bununda bi garantisi yok inşallah sizin için iyi olur olumlu bir şekilde tedaviniz sonuçlanır bebeğinize kavuşursunuz.
Bende görüştüm sizle aynı fikirde yım ama merak ettiğin sorulara cevap alamayınca içinize siniyor muSonucum cok sukur pozitif canim. Transfer gununu de sayarsak 10.gunde verdigim kan testinde beta hcg degerim 182 cikti.
Doktordan memnun sayilirim. Diger yorumlarimda da bahsettigim gibi doktor cok yogun. Isini yapip gidiyor. Oyle her merak ettigin soruya cevap alamiyorsun.
Hastaneden de memnunum. Esim varikosel ameliyatini da burada oldu. Urolog Unal Oztekin` e. Basarili gecti ameliyati cok sukur.
Iyi bir hastane. Doktorlari basarili, isin ehli diyebilirim.
merhaba ohss sonrası neler yaşadın tedavin nasıl devam etti benimde bugün ohss olduğumu ve transferi sonra yapacağını söyledi doktorumAmin canim. Kimseninkini bosa cikarmasin.
35 yasindayim
Ohss olma ihtimaliyle taze transfer olmadim. Benimki dondurulmus embriyo transferi.
Yastan dolayi iki embriyo transfer edildi.
Doktorum Gokalp Oner. System Hastanesi` nde transferim gerceklesti. Kayseri` de oturuyorum.
Malesef sinmiyor tabi canim. Zaten insallah persembe gunu Rabbimin izniyle kalp atisini duyduktan sonra baska doktora baska hastaneye gececez.Bende görüştüm sizle aynı fikirde yım ama merak ettiğin sorulara cevap alamayınca içinize siniyor mu
Canim ben ohss olmadim. Yumurtam cok oldugu icin ohss olabilirim ihtimaline karsi doktorum ohss den korunma amacli ilac ve igne tedavisi verdi ve transferim hemen yapilmadi. Yumurta toplamadan iki adet sonra transferim gerceklesti.merhaba ohss sonrası neler yaşadın tedavin nasıl devam etti benimde bugün ohss olduğumu ve transferi sonra yapacağını söyledi doktorum
Sizin adınıza çok sevindim hayırlısı ile kucağınıza alın inşallahMalesef sinmiyor tabi canim. Zaten insallah persembe gunu Rabbimin izniyle kalp atisini duyduktan sonra baska doktora baska hastaneye gececez.
Amin insallah canim. Sagolasin. Allah razi olsun.Sizin adınıza çok sevindim hayırlısı ile kucağınıza alın inşallahbende doktor araştırmasi içindeyim bakalım iki doktorla görüştüm nolacak blmym
Allah razı olsun canım amin amin amin inşallahAmin insallah canim. Sagolasin. Allah razi olsun.
Rabbim insallah size de en hayirli zamanda en kolay sekilde evladinizi nasip etsin. Dualarim butun evlat sahibi olmak isteyen kardeslerime. Yuce Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Hayirla versin gonlumuzdekini.
Siz kaçıncı günde erken gebelik testi yapmıştınız?Bende 20 Nisan'da transfer oldum bende de lekelenme yok hala herkeste olacak diye birşey de yok sıkma canınıama daha 2 Mayıs'a var bugünü sayarsan 5 gün .. benimde test günüm 1 Mayıs . Sabretmeliyiz . Ben sabredemeyip erken gebelik testi yaptım negatifti ama ümidimi de kesmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?