• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Benim bugün 9.gunum idrarda silik çıktığı için kan testi yaptırdım 7.2 çıktı 5.gun embriyosu sizce artar mı olmadı gibi hissediyorum çok düşük geldi 😔
Benim de 8. Günüm. gününü bekliyorum test yapmıyorum. 2 gün fazla üzülmekten korkuyorum sanırım. 5 üstü gebelik. Silik çıkan normal test mi? İdrarda, kanda yüksek olmadan saptamaz ye düşünüyorum. Dr un bişe dedi mi

Benim de 8. Günüm. gününü bekliyorum test yapmıyorum. 2 gün fazla üzülmekten korkuyorum sanırım. 5 üstü gebelik. Silik çıkan normal test mi? İdrarda, kanda yüksek olmadan saptamaz ye düşünüyorum. Dr un bişe dedi mi
İkimiz kaldık test yapmayan ben de pazarı bekliyorum

Kızlar progestan fitil ile
Prulutex iğneyi kullanan varmı
Bana bugün fitil eklendi
İğne ile arasında kaç saat olmalı acaba ?
Sabah akşam dedi doktor fitile
Ama saat söylemedi
Ne kadar aralık koyayım sizce ikisinin arasına?

Kızlar progestan fitil ile
Prulutex iğneyi kullanan varmı
Bana bugün fitil eklendi
İğne ile arasında kaç saat olmalı acaba ?
Sabah akşam dedi doktor fitile
Ama saat söylemedi
Ne kadar aralık koyayım sizce ikisinin arasına?
Ben günde 3 fitil günde 2 iğne yapıyorum.fitilleri sabah 9-15-23 saatlerinde yapıyorum iğneleri de 08-18 de yapıyorum

Canim merhaba,benim gibi degeri yuksek cikan birilerini ariyorum da buldum sanirim,hayirli olsun sağlikli bir sekilde devam eder ve kucagina alirsin.tek embriyo muydu sizin?şu an nasil devam ediyor sureciniz?kacinci haftadasiniz?belirtileriniz nasil?benim de 13.gun de dondurulmus tek 5.gun emb.5725 ile basladim.
Merhaba. 5. Gün 2 tane embriyo 25 nisan da transfer 5 mayıs sonuç öğrendim cnm. Çarşambada doktor kontrolüm var. Kasık ağrım dışında bi sıkıntım yok. Şu hamilelik hesaplma olaylarındada beynim yandı

Merhaba. 5. Gün 2 tane embriyo 25 nisan da transfer 5 mayıs sonuç öğrendim cnm. Çarşambada doktor kontrolüm var. Kasık ağrım dışında bi sıkıntım yok. Şu hamilelik hesaplma olaylarındada beynim yandı
İnşallah sağlikli bir sekilde yerindedir canim,uff vallahi ya tedirginlik hiç bitmiyor ya,allahimm herkesin yardimcisi olsun🙏🙏

Ben günde 3 fitil günde 2 iğne yapıyorum.fitilleri sabah 9-15-23 saatlerinde yapıyorum iğneleri de 08-18 de yapıyorum
Çok teşekkür ederim canım🤗
Bende iğnem 9 da
Fitili de sabah 8 de yapayım öyle düşündüm
Sen ayrıca estoferm kullanıyormusun canım

Merhabalar, 28 Nisanda 2 tane 5. Gün embriyosu transferim oldu. Pazartesi test günüm. 7.gün idrar testim negtifti. Bu sabah erken gebelik yaptım. Hayalet çizgi gibi bişi çıktı. Ya da bana öyle geliyor. Fikrinizi alabilir miyim? Var mı sizce?

Eklentiler

• IMG_20220507_074538.webp
    IMG_20220507_074538.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 58
Merhabalar, 28 Nisanda 2 tane 5. Gün embriyosu transferim oldu. Pazartesi test günüm. 7.gün idrar testim negtifti. Bu sabah erken gebelik yaptım. Hayalet çizgi gibi bişi çıktı. Ya da bana öyle geliyor. Fikrinizi alabilir miyim? Var mı sizce?
Bugün 9. Gün. Testi tekrarlarsanız çizgide koyulaşma artar belki. Hafif bir çizgi var ama ilk 5 dk içinde mi oldu. Benim de bugün 9. Gün ama test yapmaktan korkuyorum. Bi belirti hissetmiyorum. O yüzden kan testini bekliyorum

İlk beş dk da çıktı evet. Erken gebelik testiydi. Açıkçası 5. Gün embriyosu olduğu için olsa daha net çıkardı diye düşünüyorum. 7. Gün yaptığım normal test tek çizgiydi. Belki yarın tekrar yaparım ya da beklerim pazartesiyi. Belirti mi bilmem ama bel ağrısı, adet olacak gibi ağrı ve göğüslerimde şişlik var. Ama ben bunları ilk denememde de yaşadım ve negatifti. Bence belirti aramaya hiç gerek yok. Arkadaşımın sıfır belirtisi vardı biraz göğüs uçları ağrımış sadece ve tutmuştu. Sanırım ilaçların etkisi kişiden kişiye değişiyor.

İlk beş dk da çıktı evet. Erken gebelik testiydi. Açıkçası 5. Gün embriyosu olduğu için olsa daha net çıkardı diye düşünüyorum. 7. Gün yaptığım normal test tek çizgiydi. Belki yarın tekrar yaparım ya da beklerim pazartesiyi. Belirti mi bilmem ama bel ağrısı, adet olacak gibi ağrı ve göğüslerimde şişlik var. Ama ben bunları ilk denememde de yaşadım ve negatifti. Bence belirti aramaya hiç gerek yok. Arkadaşımın sıfır belirtisi vardı biraz göğüs uçları ağrımış sadece ve tutmuştu. Sanırım ilaçların etkisi kişiden kişiye değişiyor.
Mecburen kan test günümüzü beklicez. Silik olması bile güzel. Hiç çıkmasa daha stresli

Back
X