Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

10.gün dedi üç gün var test günüme perşembe günü

Ayy insallah banada Bi mucize olur canım ya kan verdim şimdi iki saate çıkar pozitif olur inşallah

Malasef kan da negatif çıktı evet hemşire ilaçlara devam et gününde ver demiş kan bida ama umudum yok 7.gun kanda negatif çıkıp 10.gün pozitif olan varmı acaba

Bugün trasnsferin 11. Günü 3. Gün canlı embriyo transferi değer 7.8 sizce pozitif mi

Malasef kan da negatif çıktı evet hemşire ilaçlara devam et gününde ver demiş kan bida ama umudum yok 7.gun kanda negatif çıkıp 10.gün pozitif olan varmı acaba
Benimde 8.gun negatif çıktı 11.gunbir daha test yaptirmami istedi Dr ona göre ilaçları bırakacağım

Ne güzel iğne yok. Demekki hormonları yeterli görmüş vermemiş

Fitili her doktor veriyor mu yaa fitik yerine başka bişey vermezler mi

Ben ikisinde fitil kullandim yan etkisi daha az oldugu iicn tercih ediliyor sanırım

Fitili her doktor veriyor mu yaa fitik yerine başka bişey vermezler mi
Fitili transfere 5 gün kala başladım ve transfer sonrası devam ettim. çok zor değil, neden başka bir yol arıyorsunuz. Mücadele ederken dr ne derse onu yapıyorum Gerisi Allahtan hayırlısı diyorum..

Taze transferden sonra gonapeptyl neden veriliyor bilginiz var mı?
Taze transferi bilmiyorum benim dondurulmuş oldu ama 2 gonopeptly vuruldum transferden 4 gün sonra.transfer günü de ovitrelle vuruldum.hemşireye sorduğumda çatlatma iğneleri aslında beta hcg içeriyor embriyonun rahme tutunması için yapılıyor dedi.taze transferde de aynı sebeptendir heralde

Transfer aşamasında dondurulmuş olmasına rağmen gonopeptly hiç vurmadım. Sadece yumurta toplamadan önceki gün 2 tane vurdum. İlaçlar aynı yöntemler farklı

Arkadaşlar lutinus vajinal tablet kullanan var mı içinizde ben sabah akşam ikişer adet kullanıyorum saat 10 da koyuyordum hep ama saat 9a çektim çünkü okul açılacak 09.00a çekip sonra 07.00ye çekmem gerek acaba sizler nasıl kullanıyorsunuz ben yavaş yavaş saati değiştireyim diye düşündüm

Ben günde 3 kullanıyorum sabah 9, öğleden sonra 5 ve gece 11.aralarında tam 8 saat olmuyor ayarlayamıyorum öyle

Insallah faydasını görürüm bende hic birsey hissetmedigim icin cok negatifim kalite de bc olunca pek umutlu olamiyorum

Ben günde 3 kullanıyorum sabah 9, öğleden sonra 5 ve gece 11.aralarında tam 8 saat olmuyor ayarlayamıyorum öyle
Doktor çok saate takıldı mı acaba benim doktorum çok titiz inşallah beni yarın bu konuda üzmez neden baştan o saatte yapmadın diye transfer öncesi saat 7de yapıyordum transfer günü doktor 10 gibi yaptı ben de 10a çektim saati şimdi okul açılacak saat 9a çektim yarın sabah 08.30da koyarım yarımşar saat çekerim artık yavaş yavaş

Ben göbekten prolutex ve kan sulandırıcı ağız yolu ile estroferm kullanıyorum vajinal tablet kullanıyorum lutinus sabah akşam ikişer. İki günde bir proluton kullanıyordum o alerji yaptı kesmek zorunda kaldım

Benim kadar ilaç kullanan var mı acaba prolutex göbekten estroferm sabah akşam bir de lutinus vajinal tablet sabah akşam ikişer adet

Benim kadar ilaç kullanan var mı acaba
Sakın idrar testine bakmayın benim de 7. Gün idrar negatif çıktı günümde gittim kan verdim maşallah sübhanallah pozitif çıktı şimdi iki günde bir kan vereceğim yükselme var mı diye

Benim kadar ilaç kullanan var mı acaba prolutex göbekten estroferm sabah akşam bir de lutinus vajinal tablet sabah akşam ikişer adet
Prolutex iğne 2 defa
Estrofem 3 defa
Fitil 3 defa
Ekoprin
Folikasit
Proluton depot iğne... Arada başka iğneler. Yani daha fazlasını kullanan var ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…