- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 33
- 30
10.gün dedi üç gün var test günüme perşembe günü12. Gün kan test günü.. Yani daha 5 gün var. Ve kan a değil idrara bakıyorsun. . Ümit et demiyorum ama üzülmek için de erken. Herkesin bünyesi bir değil. Sabret, yine kendine dikkat et hala gün var, tadını çıkar :)
Ayy insallah banada Bi mucize olur canım ya kan verdim şimdi iki saate çıkar pozitif olur inşallahBurda testi 12.gün pozitif çıkan var o yüzden acele etme.ben oğluma hamileyken adet olmam gereken günde erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı meğer hamileymişim.hiç belli olmaz gününü bekle
Benimde 8.gun negatif çıktı 11.gunbir daha test yaptirmami istedi Dr ona göre ilaçları bırakacağımMalasef kan da negatif çıktı evet hemşire ilaçlara devam et gününde ver demiş kan bida ama umudum yok 7.gun kanda negatif çıkıp 10.gün pozitif olan varmı acaba
Ne güzel iğne yok. Demekki hormonları yeterli görmüş vermemiş
Fitili her doktor veriyor mu yaa fitik yerine başka bişey vermezler miBen de pek birsey hissetmiyorum zaten kendimi dinlemiuorumda pek ilac igne de kullanmıyorum sadece fitil ve ecopirin var simdilik yarin gonapeptyl var sadece kendimizi dinlemek sadece yaniltir ve yıpratır ilkinde cok dinledim belirti buldum ama bosuna yani
anlam yukleyecegim tek belirti yerlesme kanamasi olur o kadar :)
Fitili transfere 5 gün kala başladım ve transfer sonrası devam ettim. çok zor değil, neden başka bir yol arıyorsunuz. Mücadele ederken dr ne derse onu yapıyorumFitili her doktor veriyor mu yaa fitik yerine başka bişey vermezler mi
Bence fitille yatıp kalkıp dua edin.ben günde 3 kere fitil 3 kere de iğne yapıyorum.keşke sadece fitil olsaFitili her doktor veriyor mu yaa fitik yerine başka bişey vermezler mi
Taze transferi bilmiyorum benim dondurulmuş oldu ama 2 gonopeptly vuruldum transferden 4 gün sonra.transfer günü de ovitrelle vuruldum.hemşireye sorduğumda çatlatma iğneleri aslında beta hcg içeriyor embriyonun rahme tutunması için yapılıyor dedi.taze transferde de aynı sebeptendir heraldeTaze transferden sonra gonapeptyl neden veriliyor bilginiz var mı?
Transfer aşamasında dondurulmuş olmasına rağmen gonopeptly hiç vurmadım. Sadece yumurta toplamadan önceki gün 2 tane vurdum. İlaçlar aynı yöntemler farklıTaze transferi bilmiyorum benim dondurulmuş oldu ama 2 gonopeptly vuruldum transferden 4 gün sonra.transfer günü de ovitrelle vuruldum.hemşireye sorduğumda çatlatma iğneleri aslında beta hcg içeriyor embriyonun rahme tutunması için yapılıyor dedi.taze transferde de aynı sebeptendir heralde
Ben günde 3 kullanıyorum sabah 9, öğleden sonra 5 ve gece 11.aralarında tam 8 saat olmuyor ayarlayamıyorum öyleArkadaşlar lutinus vajinal tablet kullanan var mı içinizde ben sabah akşam ikişer adet kullanıyorum saat 10 da koyuyordum hep ama saat 9a çektim çünkü okul açılacak 09.00a çekip sonra 07.00ye çekmem gerek acaba sizler nasıl kullanıyorsunuz ben yavaş yavaş saati değiştireyim diye düşündüm
Insallah faydasını görürüm bende hic birsey hissetmedigim icin cok negatifim kalite de bc olunca pek umutlu olamiyorumTaze transferi bilmiyorum benim dondurulmuş oldu ama 2 gonopeptly vuruldum transferden 4 gün sonra.transfer günü de ovitrelle vuruldum.hemşireye sorduğumda çatlatma iğneleri aslında beta hcg içeriyor embriyonun rahme tutunması için yapılıyor dedi.taze transferde de aynı sebeptendir heralde
Doktor çok saate takıldı mı acaba benim doktorum çok titiz inşallah beni yarın bu konuda üzmez neden baştan o saatte yapmadın diye transfer öncesi saat 7de yapıyordum transfer günü doktor 10 gibi yaptı ben de 10a çektim saati şimdi okul açılacak saat 9a çektim yarın sabah 08.30da koyarım yarımşar saat çekerim artık yavaş yavaşBen günde 3 kullanıyorum sabah 9, öğleden sonra 5 ve gece 11.aralarında tam 8 saat olmuyor ayarlayamıyorum öyle
Benim kadar ilaç kullanan var mı acaba
Sakın idrar testine bakmayın benim de 7. Gün idrar negatif çıktı günümde gittim kan verdim maşallah sübhanallah pozitif çıktı şimdi iki günde bir kan vereceğim yükselme var mı diyeBugun 7.günüm kızlar sabah idrar testi yaptım evde negatif çıktı böyle olupta kanda pozitif gören varmı çok kötüyüm sabaha kadar da uyuyamadım zaten heyecandan test yapcam diye tek umudum belki daha idrara geçmemiştir diyom bugun kan vercem yinede ama olsa idrarda da çıkardı 5.gün embryosu iki tane transfer edilmişti tutunca 6.7 gün hep idrarda çıkıyor çoğunun
Prolutex iğne 2 defaBenim kadar ilaç kullanan var mı acaba prolutex göbekten estroferm sabah akşam bir de lutinus vajinal tablet sabah akşam ikişer adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?