• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Benim de 11. Gün de kanım 7.8 çıktı bugün 13. Günüm 23.6 çıktı sizce nasıl 3. Gün embriyosu taze transfer

Merhaba kızlar ☺️ Benimde transferimin 3. Günü Bugün. Test günüm 13 Mayıs ama Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizde nasıldı çok sabırsızım ilk denemem bu 6aa embriyo transferi oldu .
6aa yı ilk defa duydum. Embryo Çok kaliteliymiş😊 inşallah tutunur. Test için çok erken.

Merhaba ücretler hakkında bilgi verir misiniz biz de görüşmeye gideceğiz 1000 tl muayene ücreti dediler tüp bebek ne kadar bilgi verirseniz çok sevinirim🌸
İstanbul da gittim ben de toplamda hastaneye 13.bin verdik 2 emriyomu 3.500 e dondurdular ilaçlarda 6 bin küsür tuttu ama muayene ücreti cok istemişler sizden bence

İstanbul da gittim ben de toplamda hastaneye 13.bin verdik 2 emriyomu 3.500 e dondurdular ilaçlarda 6 bin küsür tuttu ama muayene ücreti cok istemişler sizden bence
Evet bahçeci pahalı çok 6 ay muayene ücreti vermiyormuşsun bir kereliğine veriliyor dendi sizinki hangi hastane ?

Çok Erken yapmışşınız sakın erken yapıp moralinizi bozmayın stres de etkiliyor ben erken yaptım pişman oldum ve 3.gün embryosu en erken 9.10 günde çıkar o günlerden önce yapmayın inşallah tutmuştur bebişiniz 🤲🤲🤲
5. Gün embriyosu 6. Günden itibaren çıkar diyorlar inşallah tutmuştur benimledir bi kaç gün daha bekleyip testi tekrarlayacağım 🙏🙏

6aa yı ilk defa duydum. Embryo Çok kaliteliymiş😊 inşallah tutunur. Test için çok erken.
5. Gün embriyosuymuş doktor da çok kaliteli tutunmaya hazır bekliyor dedi ama hiç bir belirti olmayınca insan düşünüyor oldu mu olmadı mı diye bir kaç gün daha bekleyip testi tekrarlayacağım inşallah benimledir :)

Çok Erken yapmışşınız sakın erken yapıp moralinizi bozmayın stres de etkiliyor ben erken yaptım pişman oldum ve 3.gün embryosu en erken 9.10 günde çıkar o günlerden önce yapmayın inşallah tutmuştur bebişiniz 🤲🤲🤲
Merhaba sanırım senin test günun bugün du benim test günüm dündü negatif çıktı 8.gun yaptirdigim gibi sonuç değişmedi inşallah senin sonucun değişmiştir

Kızlar günaydın.dün kesilmeyen lekelenmem oldu bütün gün.acile gittik serum falan yaptılar.bugün de devam ediyor.doktor yerleşme kanamasıdır diyor ama kesilmeden devam eder mi 2 gün boyunca bilemedim.kimyasal gebelik olsa 12.gün kan değerim 709, 14.gün 1561 di değer de yüksek yani kimyasal gebelik gibi parça parça da dökülmüyor.daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım değerim 39 dan 11 e düşmüştü.anlamadım niye böyle oluyor endişeliyim.hoca yarın gelecekmiş yarın gidicem inşallah keseyi görürüz herşey yolundadır

Merhaba sanırım senin test günun bugün du benim test günüm dündü negatif çıktı 8.gun yaptirdigim gibi sonuç değişmedi inşallah senin sonucun değişmiştir
Merhaba günaydınlar hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah bi daha ki deneme de tutar dıyoruz napalım elimizden gelen herşeyi yaptık rabbim nasip etmeyince olmuyor demekki bnde şimdi evden çıktım hasteneye gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırım Bi mucıze olur bir sürpriz yapar bebişimiz inşallah bize 🤲🤲🤲dün akşam kahve leke geldi bnden yine progestanı koymamiştim öğlen bide çarşiya gitmiştim biraz gezdik yemek fajan yedik dedim acaba var yeni mi tutunuyor yoksa adetmi olcam bilemedim

Kızlar günaydın.dün kesilmeyen lekelenmem oldu bütün gün.acile gittik serum falan yaptılar.bugün de devam ediyor.doktor yerleşme kanamasıdır diyor ama kesilmeden devam eder mi 2 gün boyunca bilemedim.kimyasal gebelik olsa 12.gün kan değerim 709, 14.gün 1561 di değer de yüksek yani kimyasal gebelik gibi parça parça da dökülmüyor.daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım değerim 39 dan 11 e düşmüştü.anlamadım niye böyle oluyor endişeliyim.hoca yarın gelecekmiş yarın gidicem inşallah keseyi görürüz herşey yolundadır
Korkma canım Bi arkadaşımız 5.6 ay boyunca sürekli kanaması oldu yatarak geçirdi inşallah bebişin seninledir hayırlsıyla keseyi görürsünüz inşallah 🤲🤲🤲

Korkma canım Bi arkadaşımız 5.6 ay boyunca sürekli kanaması oldu yatarak geçirdi inşallah bebişin seninledir hayırlsıyla keseyi görürsünüz inşallah 🤲🤲🤲
Keseyi görsem rahatlıcam da şuan bu belirsizlik çok kötü.tam bayrama geldi zamanlaması da kötü oldu.yapacak bişey yok yarını beklicez

Merhaba günaydınlar hayırlısı olsun canım hakkımızda inşallah bi daha ki deneme de tutar dıyoruz napalım elimizden gelen herşeyi yaptık rabbim nasip etmeyince olmuyor demekki bnde şimdi evden çıktım hasteneye gidiyorum inşallah hayırlı haberler alırım Bi mucıze olur bir sürpriz yapar bebişimiz inşallah bize 🤲🤲🤲dün akşam kahve leke geldi bnden yine progestanı koymamiştim öğlen bide çarşiya gitmiştim biraz gezdik yemek fajan yedik dedim acaba var yeni mi tutunuyor yoksa adetmi olcam bilemedim
İnşallah yeni tutunuyordur senin kaçıncı denemen

Transferim 11 nisanda oldu 5 hafta 5 gunluk gebelik 5.gun embriyosu 2 tane transfer ettiler tek kese gördük bugün doktor yolk sac henüz gozukmuyor dedi ilk günden beri hiç bir belirtim yok ne kasik ne karın ne göğüs ağrısı bulantı falanda yok sıfır belirti galiba boş gebelik yolk kese bu haftada gözükmesi gerekiyordu
Yolk kesesi oluşmuş mu, doktora gittiniz mi acaba

İnşallah yeni tutunuyordur senin kaçıncı denemen
Malasef benimde negatif 2.denememdi herşey çok güzeldi embryolar kaliteli olumlu düşünüyordum hep neden tutmuyor sebebde kalmadı artık doktor da bşey bulamadı genetik kaldı tek yapmadığımjz dedi genetiğine bakılarak transfer edebiliriz dedi napcağımı şaşirdim oda çok pahalı 250 dolar dıyoalr tek embryo en az iki tane göndercen rabbim yardımcımız olsun çok zor imtihanımız çok büyük 😢🤲🤲🤲

Canım kanamaların ne durumda merak ettim seni

Back