• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Ayy tebrik etmeyin lütfen 🥺 çok teşekkür ederimmm Ama umudum gerçekten hiç yok 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Daha önce aşılamadada bu şekilde çıkmıştı başka bi marka testte 🥺
Bir kaç güne yeniden yapın kpyulaşacaktır
Aşılamada çatlatma iğnesi olmuşsunuzdur
O iğnede de hcg hormonu var o yüzden çizgi çıkmıştır
Şimdi çatlatma iğnesi olmadıysanız hamilesiniz bence😍

Erken gebelik değil. Normal kaset test ve 2. Çizgi görünüyor. Zaten 2 gün sonra da kan testi.. Güzel haber 🎊 umut etmek için daha çok sebebin var, üzülme artık aksine mutlu olmalısın 😊
En azından biraz gözüküyor imkansız değil çok teşekkür ederim 🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤗

Merhaba ücretler hakkında bilgi verir misiniz biz de görüşmeye gideceğiz 1000 tl muayene ücreti dediler tüp bebek ne kadar bilgi verirseniz çok sevinirim🌸
Kenara en az 30bin koymak gerekiyor bence sürekli bir şeyler için gerekiyor çünkü. İlk randevu 1000tl bir daha vermedik ama genetik testler rahim filmi kan vermeler falan. 16bin yumurta toplama zamanı sonrada dondurmak için 2600 gibi bir sey.birde ilaçlar

Merhaba ücretler hakkında bilgi verir misiniz biz de görüşmeye gideceğiz 1000 tl muayene ücreti dediler tüp bebek ne kadar bilgi verirseniz çok sevinirim🌸
Merhaba 1000tl muayene ücreti veriyorsunuz 6 ay geçerli oluyor tüp bebek sürecinde ama.. 16 bin küsür tüp bebek tedavisine gitti.. ilaçlar da yaklaşık 10 bin gitmiştir toplam.. ama tam emin değilim ilaçlara verdiğimiz parayı tam takip edemedim.. embriyoları dondurmak için ekstra ücret veriyorsunuz. Ama benim donduracak embriyom kalmamıştı

Evet benim 5. Gün embriyosu ama benim test günüm 10 Mayıs ben test yapmadım bekleyecem, erken test olmuşsun biraz bekle inşallah yükselir çünkü çok erken bozma moralini herkese dua ediyorum sana da edicem inşallah tutar benimde senin de
Amin canım inşallah bakalım yarın gitcem kendi hastenemde kan vercem

Merhaba kızlar ☺️ Benimde transferimin 3. Günü Bugün. Test günüm 13 Mayıs ama Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizde nasıldı çok sabırsızım ilk denemem bu 6aa embriyo transferi oldu .

Merhaba kızlar ☺️ Benimde transferimin 3. Günü Bugün. Test günüm 13 Mayıs ama Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizde nasıldı çok sabırsızım ilk denemem bu 6aa embriyo transferi oldu .
Çok Erken yapmışşınız sakın erken yapıp moralinizi bozmayın stres de etkiliyor ben erken yaptım pişman oldum ve 3.gün embryosu en erken 9.10 günde çıkar o günlerden önce yapmayın inşallah tutmuştur bebişiniz 🤲🤲🤲

Back