Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Benimde 7. Günüm beta hcg bugün baktıracaktım cesaret edemedim erken baktıran varmıı
Benimde dün 7.gun baktırdım negatif Çıktı moralim bozuldu hemşire erken vermişşin daha belli olmaz ilaçlara devam et günün de tekrar kan ver dedi çok umudum yok ama bakalım nasip bekleyin bence gününüzü erken yapınca stres oluyor insan ne zman gününüz

Hayirlisi olsun,sağlikla kucaginiza inşallah

Bende sonuca göre ilaçları bırakcam inşallah bi mucize olur da pozitifi görürüz
İnşallah benim test günüm yarın o sonuca göre de drla gorusucegim
Benimde 7. Günüm beta hcg bugün baktıracaktım cesaret edemedim erken baktıran varmıı
Sakin baktirma bırak son gününe kadar bekle ve kendini motive et ben 8.ci gün baktırdım negatif gördum kendime o kadar kızdım ki

İnşallah benim test günüm yarın o sonuca göre de drla gorusucegim

Sakin baktirma bırak son gününe kadar bekle ve kendini motive et ben 8.ci gün baktırdım negatif gördum kendime o kadar kızdım ki
Aynen bnde çok kızdım en güzel günlerimizi zehir ettik bayram bayram

Bir şey sorucam sadecenegatif yazmıyor dimi orada bir değerde yazıyormuydu acaba? Daha çok erken tabiki sakın umutsuzluğa kapılmayınnnnn

Ama sonuçta beta hcg 20 üzeri çıkması gerekmiyormu 7.-8. Gün belli olurdu bence yaa sadece çok düşük çıkarsa içimdeki umutlarım tükenmesin diye 12.güne kadar bekleyemesemde 9. Günü bari beklicem

1.20 yazıyor canım 5 üstü pozitif sayılınca direk negatif oluyor bakalım 10.gün tekrar kan vercem inşallah bi mucize olur

Evet benim 5. Gün embriyosu ama benim test günüm 10 Mayıs ben test yapmadım bekleyecem, erken test olmuşsun biraz bekle inşallah yükselir çünkü çok erken bozma moralini herkese dua ediyorum sana da edicem inşallah tutar benimde senin de

Lütfen attığım fotoğrafa bakabilirmisinizz

Eklentiler

• F1BA73C9-BC78-4C16-81D1-54E0C5D851B5.jpeg
    81,5 KB · Görüntüleme: 65
  • 881999EF-415E-4E2B-BA0D-5FDFC1ADB081.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…