- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 33
- 30
- Konu Sahibi babyjanuary
-
- #1.121
Benimde dün 7.gun baktırdım negatif Çıktı moralim bozuldu hemşire erken vermişşin daha belli olmaz ilaçlara devam et günün de tekrar kan ver dedi çok umudum yok ama bakalım nasip bekleyin bence gününüzü erken yapınca stres oluyor insan ne zman gününüzBenimde 7. Günüm beta hcg bugün baktıracaktım cesaret edemedim erken baktıran varmıı
Clexane kan sulandırıcı embriyonun tutunabilmesi için rahimin kanlanmasının fazla olması gerekiyor. Bu ilaç kanın viskozitesini azalttığı için rahim içinin daha iyi kanlanmasını sağlıyorBen kullanıyorum transfer 6 .günüm devam
Benim de 7. Günüm ben test günümü beklicem boşuna umutlanmamak adına doktorumu dinlicemBenimde 7. Günüm beta hcg bugün baktıracaktım cesaret edemedim erken baktıran varmıı
Kızlar bu benim 4. Tüp bebek denemem.. açıkçası hiçbir belirtim olmadı..sadece kasık ağrısı ve bacak ağrısı oldu.. bende bu durumu hatta adet olacağıma yordum..ama sonuç günü geldiğinde değerim 997 çıktı.. sonuç gününden önce test falan vermeyin..sadece sabırla bekleyin..biliyorum çok zor ama dua edin ve sadece bekleyin.. umarım hepimiz bebislerimize kavuşuruz
Hayirlisi olsun,sağlikla kucaginiza inşallah
Evet adet olacakmış gibi sancim varAdet döneminde de ağrım olmadığı için bilemiyorum ama kasıklarımda biraz batma ve ağrı var
İnşallah benim test günüm yarın o sonuca göre de drla gorusucegimBende sonuca göre ilaçları bırakcam inşallah bi mucize olur da pozitifi görürüz
Sakin baktirma bırak son gününe kadar bekle ve kendini motive et ben 8.ci gün baktırdım negatif gördum kendime o kadar kızdım kiBenimde 7. Günüm beta hcg bugün baktıracaktım cesaret edemedim erken baktıran varmıı
Aynen bnde çok kızdım en güzel günlerimizi zehir ettik bayram bayramİnşallah benim test günüm yarın o sonuca göre de drla gorusucegim
Sakin baktirma bırak son gününe kadar bekle ve kendini motive et ben 8.ci gün baktırdım negatif gördum kendime o kadar kızdım ki
Bir şey sorucam sadecenegatif yazmıyor dimi orada bir değerde yazıyormuydu acaba? Daha çok erken tabiki sakın umutsuzluğa kapılmayınnnnnBenimde dün 7.gun baktırdım negatif Çıktı moralim bozuldu hemşire erken vermişşin daha belli olmaz ilaçlara devam et günün de tekrar kan ver dedi çok umudum yok ama bakalım nasip bekleyin bence gününüzü erken yapınca stres oluyor insan ne zman gününüz
İnşallah seninkiler tutmuştur canım 9.gun çıkar herlade net olarak 5.gün embryosu dimi banada 10.gün dediler zaten test günüBenimle aynı gün transfer olmuşsunuz çok zor bekleyişim inşallah bebitolar tutunur
İnşallah seninkiler tutmuştur canım 9.gun çıkar herlade net olarak 5.gün embryosu dimi banada 10.gün dediler zaten test günü
5 üzeriAma sonuçta beta hcg 20 üzeri çıkması gerekmiyormu 7.-8. Gün belli olurdu bence yaa sadece çok düşük çıkarsa içimdeki umutlarım tükenmesin diye 12.güne kadar bekleyemesemde 9. Günü bari beklicem
8.gün için çok güzelLütfen attığım fotoğrafa bakabilirmisinizz
Ayy tebrik etmeyin lütfen8.gün için çok güzel
Tebrikler canımm
Ben de görüyorum.Hiç ama hiç eskiyi düşünmeden Lütfen sabırla kan testi gününü bekleyizLütfen attığım fotoğrafa bakabilirmisinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?