• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Kızlar bişey sorcam.transfer esnasında embriyoyu bi noktaya bırakıyorlar ya.embriyo o noktadan başka bir yere gidip orda tutunabilir mi?internete baktım da bunla ilgili bişey bulamadım.transfer sırasında benim rahmin sol tarafına yakın bir yere bıraktılar embriyoyu ama batma falan daha çok sağ kısımda oluyor solda hiçbir belirti yok gibi sanki.acaba sağa mı gitti diye düşünüyorum.ama bi yerde duymuştum transferden sonra sağda ya da solda batma var diye embriyo oraya tutundu anlamına gelmez diyordu.sizin bilginiz var mı

Benım 12 gün bıle ıdrarda çıkmadı suan kızım 7 yaşında boşa üzdüm kendımı kan testine güven hele hele 7 gün ıdrarda çıkması pek dusuk ıhtımal zaten tutunması bıle o günlerde oluyor ben 7 gün dırek kan testi verdım bu süreçtede çok şükür pozitif ıdrar testlerine güvenmiyorum boşa üzülüyorsunuz
Bnde şimdi kan verdim iki saate çıkacak sonuç inşallah pozitiftir😢🤲🤲🤲

Kızlar bişey sorcam.transfer esnasında embriyoyu bi noktaya bırakıyorlar ya.embriyo o noktadan başka bir yere gidip orda tutunabilir mi?internete baktım da bunla ilgili bişey bulamadım.transfer sırasında benim rahmin sol tarafına yakın bir yere bıraktılar embriyoyu ama batma falan daha çok sağ kısımda oluyor solda hiçbir belirti yok gibi sanki.acaba sağa mı gitti diye düşünüyorum.ama bi yerde duymuştum transferden sonra sağda ya da solda batma var diye embriyo oraya tutundu anlamına gelmez diyordu.sizin bilginiz var mı
Evet embryo gezıyor canlı olduğu için kendine uygun bir yere tutunuyor

Embriyo transferden sonra rahim duvarina gömülüp zamanla hucre cogalmasi yaşıyor diye biliyorum yani rahimde hareket edip baska yöne gidermi pek sanmam

Kızlar transferden sonra ki 7.gün bugun böyle bi leke geldi ilk defa şimdiye kadar gelmemişti hiç sütlü kahve gibi sabah kan testim negatif Çıktı ama sonradan tutunuyor olablir mi acaba bi umut 😢

Eklentiler

• IMG_20220502_145155.jpg
    IMG_20220502_145155.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar transferden sonra ki 7.gün bugun böyle bi leke geldi ilk defa şimdiye kadar gelmemişti hiç sütlü kahve gibi sabah kan testim negatif Çıktı ama sonradan tutunuyor olablir mi acaba bi umut 😢
Kızımda 12.gun gördüm bu lekeyı bırazdaha sabret suandada zaten sureklı bu leke var bendede güzel düşün inşallah hakkında hayırlısı olsun

Benden gelen lekelerde bu şekildeydi 5.gun muydu ne geldi sonra 8.gun geldi ve bugün geldi ama 8.gun kan testi negatif anlamadım gitti Çarşamba bir daha vereceğim son kez inşallah senin bebeğin seninledir

Benden gelen lekelerde bu şekildeydi 5.gun muydu ne geldi sonra 8.gun geldi ve bugün geldi ama 8.gun kan testi negatif anlamadım gitti Çarşamba bir daha vereceğim son kez inşallah senin bebeğin seninledir
Bugun kaçinci gününüz leke geldimi kesin tutuyor dıyolar ama tutmuyor demekki yada kana mı geç geçiyor acaba benimde kan negatif çıktı bugun 10.gün tekrar kan vercem bakalım hemşire ilaçlari devam et bırakma erken yapmışşın dedi gününde bida ver dedi inşallah seninde bebişin seninledir canım🤲🤲🤲

İdrar testlerinde silik çizgileri görünce dün (7.gün) gittim kan verdim beta 22 çıktı, tuttuysa katlanması gerekir beklemeye gerek yok diyip bugün de kan verdim ve sonuç 18. Sanırım kimyasal denilen oldu.

Asıl test günüm yarındı ama yaptırmama gerek kaldı mı bilmiyorum. Birkaç güncük de olsa hamile olduğumu sanmak iyi gelmişti, yine sessizliğe gömüldük.

İdrar testlerinde silik çizgileri görünce dün (7.gün) gittim kan verdim beta 22 çıktı, tuttuysa katlanması gerekir beklemeye gerek yok diyip bugün de kan verdim ve sonuç 18. Sanırım kimyasal denilen oldu.

Asıl test günüm yarındı ama yaptırmama gerek kaldı mı bilmiyorum. Birkaç güncük de olsa hamile olduğumu sanmak iyi gelmişti, yine sessizliğe gömüldük.
Rabbim sabır versin canım çok zor benimde 7.günüm bugun bnde negatif sonuç aldım bayramım zehir oldu sabahtan beri ağlıyom uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum çok kötü oldum kimyasal olmuş sizinde büyük ihtimalle ama yarın yinede verin bi umut değeri 8 olup sonradan artanlar olıyor okumuştum nette banada ilacı bırakma gününde yine kan ver dedi hemşire benimde umudum yokta bakalım

Back