- Konu Sahibi babyjanuary
-
- #1.141
Çok teşekkür ederim ovitrelle etkisi olabilirmi yine acaba taze transferdi çünküBen de görüyorum.Hiç ama hiç eskiyi düşünmeden Lütfen sabırla kan testi gününü bekleyiz
Bir kaç güne yeniden yapın kpyulaşacaktırAyy tebrik etmeyin lütfençok teşekkür ederimmm Ama umudum gerçekten hiç yok Daha önce aşılamadada bu şekilde çıkmıştı başka bi marka testte
Ovitrelle oldumm 15 gün önceydi sanırımBir kaç güne yeniden yapın kpyulaşacaktır
Aşılamada çatlatma iğnesi olmuşsunuzdur
O iğnede de hcg hormonu var o yüzden çizgi çıkmıştır
Şimdi çatlatma iğnesi olmadıysanız hamilesiniz bence
Hiç takılmayın,hepimiz olduk.Benim de transfer + 9.gün..Sabır ve heyecanla kan testini bekleceğim.Hepimiz dua edelimOvitrelle oldumm 15 gün önceydi sanırım
Etkisi 14 günde geçiyor diye biliyorumOvitrelle oldumm 15 gün önceydi sanırım
Merhaba ücretler hakkında bilgi verir misiniz biz de görüşmeye gideceğiz 1000 tl muayene ücreti dediler tüp bebek ne kadar bilgi verirseniz çok sevinirimBen de Ebru hanımın hastasıyımne zaman transfer oldunuz
Dr aret kamar 7 gundeyimDoktorunuz kim kaçıncı gününüz çok endişeliyim inşallah bebeklerim tutunmuştur
Biz İstanbul tüp bebekte 11000 verdik gecen seneMerhaba ücretler hakkında bilgi verir misiniz biz de görüşmeye gideceğiz 1000 tl muayene ücreti dediler tüp bebek ne kadar bilgi verirseniz çok sevinirim
Erken gebelik değil. Normal kaset test ve 2. Çizgi görünüyor. Zaten 2 gün sonra da kan testi.. Güzel haberLütfen attığım fotoğrafa bakabilirmisinizz
Çokmuş ücret. Nereye sordunuz.Merhaba ücretler hakkında bilgi verir misiniz biz de görüşmeye gideceğiz 1000 tl muayene ücreti dediler tüp bebek ne kadar bilgi verirseniz çok sevinirim
Bende oraya gittim çok memnunumDr aret kamar 7 gundeyim
En azından biraz gözüküyor imkansız değil çok teşekkür ederimErken gebelik değil. Normal kaset test ve 2. Çizgi görünüyor. Zaten 2 gün sonra da kan testi.. Güzel haberumut etmek için daha çok sebebin var, üzülme artık aksine mutlu olmalısın
Kenara en az 30bin koymak gerekiyor bence sürekli bir şeyler için gerekiyor çünkü. İlk randevu 1000tl bir daha vermedik ama genetik testler rahim filmi kan vermeler falan. 16bin yumurta toplama zamanı sonrada dondurmak için 2600 gibi bir sey.birde ilaçlarMerhaba ücretler hakkında bilgi verir misiniz biz de görüşmeye gideceğiz 1000 tl muayene ücreti dediler tüp bebek ne kadar bilgi verirseniz çok sevinirim
Merhaba 1000tl muayene ücreti veriyorsunuz 6 ay geçerli oluyor tüp bebek sürecinde ama.. 16 bin küsür tüp bebek tedavisine gitti.. ilaçlar da yaklaşık 10 bin gitmiştir toplam.. ama tam emin değilim ilaçlara verdiğimiz parayı tam takip edemedim.. embriyoları dondurmak için ekstra ücret veriyorsunuz. Ama benim donduracak embriyom kalmamıştıMerhaba ücretler hakkında bilgi verir misiniz biz de görüşmeye gideceğiz 1000 tl muayene ücreti dediler tüp bebek ne kadar bilgi verirseniz çok sevinirim
Amin canım inşallah bakalım yarın gitcem kendi hastenemde kan vercemEvet benim 5. Gün embriyosu ama benim test günüm 10 Mayıs ben test yapmadım bekleyecem, erken test olmuşsun biraz bekle inşallah yükselir çünkü çok erken bozma moralini herkese dua ediyorum sana da edicem inşallah tutar benimde senin de
Var canım hayırlı olsun kan verdınmıLütfen attığım fotoğrafa bakabilirmisinizz
Hayırr vermedimm ama hala umudum yok ovitrelle etkisi gibi geliyoVar canım hayırlı olsun kan verdınmı
Bahçeci altunizadeÇokmuş ücret. Nereye sordunuz.
Çok Erken yapmışşınız sakın erken yapıp moralinizi bozmayın stres de etkiliyor ben erken yaptım pişman oldum ve 3.gün embryosu en erken 9.10 günde çıkar o günlerden önce yapmayın inşallah tutmuştur bebişinizMerhaba kızlarBenimde transferimin 3. Günü Bugün. Test günüm 13 Mayıs ama Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizde nasıldı çok sabırsızım ilk denemem bu 6aa embriyo transferi oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?