- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 33
- 30
- Konu Sahibi babyjanuary
-
- #1.101
Benimde bi testte çok hayali çizgi çıkmıştı bana oda umut oldu kaç gündür Hamile gibi hissediyordım kendimi aynrn bi kaç günde olsa güzeldiİdrar testlerinde silik çizgileri görünce dün (7.gün) gittim kan verdim beta 22 çıktı, tuttuysa katlanması gerekir beklemeye gerek yok diyip bugün de kan verdim ve sonuç 18. Sanırım kimyasal denilen oldu.
Asıl test günüm yarındı ama yaptırmama gerek kaldı mı bilmiyorum. Birkaç güncük de olsa hamile olduğumu sanmak iyi gelmişti, yine sessizliğe gömüldük.
Geç tutunma da olabilir belki kimyasal da olablir iki gun sonra tekrar kan verin iki kati arttıysa sağlıklı dırBugün trasnsferin 11. Günü 3. Gün canlı embriyo transferi değer 7.8 sizce pozitif mi
Kan testi şart değil ultrason görüntüsü yeterli olabiliyor, benim ilk tüp bebekde 1 kere bile kan testi yapılmadı ama kızım olducanim ben izmir tavmergendeyim. ama dr um disardan bir doktor yani oranin lab ini kullaniyo. ismini vermek istemiyorum ama lanet ettim. sifir kan testi ile transfer yaptik. peki sizin transferden sonra da kan bakildi mi mesela? cok tesekkurler cevabiniz benim icin cok onemliydi.
Bugün 9.cu günüm bugünde geldi 8.ci günü negatif gördum Çarşamba günü bir kez daha verecem ona göre ilaçları kesecegimBugun kaçinci gününüz leke geldimi kesin tutuyor dıyolar ama tutmuyor demekki yada kana mı geç geçiyor acaba benimde kan negatif çıktı bugun 10.gün tekrar kan vercem bakalım hemşire ilaçlari devam et bırakma erken yapmışşın dedi gününde bida ver dedi inşallah seninde bebişin seninledir canım
Bugun kaçinci gününüz leke geldimi kesin tutuyor dıyolar ama tutmuyor demekki yada kana mı geç geçiyor acaba benimde kan negatif çıktı bugun 10.gün tekrar kan vercem bakalım hemşire ilaçlari devam et bırakma erken yapmışşın dedi gününde bida ver dedi inşallah seninde bebişin seninledir canım
Bende var.benim önceki hamileliğimde doğuma kadar çok çektim arabada falan 15 dakikadan fazla oturamıyordum ağrıdan.otobüste ayakta gidiyordum o derece.en çok bel ağrısından müzdariptimPozitif sonuç alan arkadaşlar hiç bel ve sırt ağrınız olmuş muydu?
Bende sonuca göre ilaçları bırakcam inşallah bi mucize olur da pozitifi görürüzBugün 9.cu günüm bugünde geldi 8.ci günü negatif gördum Çarşamba günü bir kez daha verecem ona göre ilaçları kesecegim
Ben kullanıyorum transfer 6 .günüm devamOksapar iğne kullanan varmı transfer sonrası ? Tedavi başında 3-4 çeşit iğne vurdum ama hiç biri bu kadar aşırı canımı yakmamıştıne faydası varki bunların acaba
Ayni ilaçları içiyoruz aynı ölçüdeBana progestan iğne vermedi korkuyorum progestan fitil duphaston kullanıyorum estrofem coraspin cleaxane prednol ve imom kullanıyorum
İnşallah bu bir belirtidir. Benimde 6.gunum hep sancim oldu devam da ediyor . 10 mayis test günümMerhaba benim çok oldu hala da devam ediyor ara ara 5+4 su an
Değerlerin tam olarak nasıldı canım?kimyasal olduğundan emin misin?kanaması devam edip keseyi görenler varKizlar değerlerim iyi gidiyordu kimyasala döndü cumartesi den beri kanama lekelenme var cok üzgünüm
Doktorunuz kim kaçıncı gününüz çok endişeliyim inşallah bebeklerim tutunmuşturAyni ilaçları içiyoruz aynı ölçüde
Kızlar bu benim 4. Tüp bebek denemem.. açıkçası hiçbir belirtim olmadı..sadece kasık ağrısı ve bacak ağrısı oldu.. bende bu durumu hatta adet olacağıma yordum..ama sonuç günü geldiğinde değerim 997 çıktı.. sonuç gününden önce test falan vermeyin..sadece sabırla bekleyin..biliyorum çok zor ama dua edin ve sadece bekleyin.. umarım hepimiz bebislerimize kavuşuruzİnşallah bu bir belirtidir. Benimde 6.gunum hep sancim oldu devam da ediyor . 10 mayis test günüm
Adet döneminde de ağrım olmadığı için bilemiyorum ama kasıklarımda biraz batma ve ağrı var
Lekelemme gunu cumartesi kan verdik 2 kati yükseldi 395. Pazartesi verdik kan 195 e düşmüştü ilaclari birakinca kirmiziya döndü kanama kimyasal dedi doktorDeğerlerin tam olarak nasıldı canım?kimyasal olduğundan emin misin?kanaması devam edip keseyi görenler var
Benimde 7. Günüm beta hcg bugün baktıracaktım cesaret edemedim erken baktıran varmııBen kullanıyorum transfer 6 .günüm devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?