• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

kizlar bikac gundur takip edemedim. pozitif goren herkese hayirli ugurlu olsun 🙏🙏 ne kadar guzel bir mutluluk hayal bile edemiyorum. sizin adiniza cok seviniyorum.🧿🧿

benim bugun transfer sonrasi 10. gunum 3 gun embriyosu. yarin kan testim var. dune kadarki butun idrar testlerim negatifti. hic umudum kalmadi diyebilirim. bu progesteron da beni bitirdi bu sefer. bel agrisi, bağırsaklarım bozuldu, tansiyonum dustu 2 gun once nerdeyse bayiliyordum. dogal yolla hamile kalanlar ne sansli allahim!

tek bir tane 3. gun embriyom daha kaldi donmus. umutlar ona kaldi. bir yandan da o kadar bunaldim ve daraldim ki. bu sureclerde asiri kilo da aldim. simdi obur transfere kadar kilo vermeye ugrascam. cok doluyum 😔

kizlar bikac gundur takip edemedim. pozitif goren herkese hayirli ugurlu olsun 🙏🙏 ne kadar guzel bir mutluluk hayal bile edemiyorum. sizin adiniza cok seviniyorum.🧿🧿

benim bugun transfer sonrasi 10. gunum 3 gun embriyosu. yarin kan testim var. dune kadarki butun idrar testlerim negatifti. hic umudum kalmadi diyebilirim. bu progesteron da beni bitirdi bu sefer. bel agrisi, bağırsaklarım bozuldu, tansiyonum dustu 2 gun once nerdeyse bayiliyordum. dogal yolla hamile kalanlar ne sansli allahim!

tek bir tane 3. gun embriyom daha kaldi donmus. umutlar ona kaldi. bir yandan da o kadar bunaldim ve daraldim ki. bu sureclerde asiri kilo da aldim. simdi obur transfere kadar kilo vermeye ugrascam. cok doluyum 😔
Daha sonuç almadan bir sonraki transferi düşünüyorsunuz. Haftaya benim de transfer var. Sürecin böyle olduğunu düşünmemiştim. Çok streslisiniz. İnşallah kanda pozitif görürsünüz de bu süreç güzel sonla biter 😊

Aynen benımde Erhan hoca hangı ılacları kullanıyorsunuz
Estrofem, progestan fitil, prolutex karından, folik asit, haftaya transferim var. Erhan hoca bazen cok olumlu bazen de cok olumsuz konusuyor, olmazsa bir daha deneriz diyor. Sizin kaçıncı denemeniz.
Iyı bır hoca Erhan hoca bana transfer sırasında da söyledi dondurulmuşlar var üzülme olmazsa diye estrofem buldukça al zor bulunuyor ben günde 4 tane kullanıyorum Erhan hocayla ılk deneme daha oncekı denemeden 1 kızım var 3 Cu tedavım bu

İdrar testim 12 güne kadar hep negatifti kendımı yedım bıtırdım ve boşa bıtırmısım kızım şuan 7 yaşında lütfen kan testı yaptırmadan umutsuzluğa itmeyin kendınızı

Iyı bır hoca Erhan hoca bana transfer sırasında da söyledi dondurulmuşlar var üzülme olmazsa diye estrofem buldukça al zor bulunuyor ben günde 4 tane kullanıyorum Erhan hocayla ılk deneme daha oncekı denemeden 1 kızım var 3 Cu tedavım bu
Evet çok iyi doktor, tavsiye üzerine gittim çok da memnunum, olmaz ise yerle bir olmamı istemediği için öyle konuştu sanırım. Allah büyük. Maşallah 1 tane kızın var ve annesin :) darısı tüm isteyenlere.

Herkese Merhaba,

37 yasindayim. 5 yildir cocuk sahibi olmaya calisiyorum. gectigimiz ocak ayinda ilk embriyo transferimi yaptim fakat maalesef sonuc olumsuz oldu. Progesteron degerim fazla cikmisti. 3 adet daha dondurulmus 3. gun embriyom var. ilk ultrasonum ve kan testim yapildi, ostrojen hapina basladim. Nisan ayinda ikinci transferim gerceklesek insallah.

Cok heyecanliyim. Nisan ayinda transfer yapacak arkadaslarla bu sureci birlikte gecirelim isterim. Sizlerin hikayelerinizi de bekliyorum. Hepimiz icin en hayirlisi olsun. 🙏🤲
Merhabalar bende nisan ayında transfer hazırlığına başladım ilk tüp denemem olacak 5 tane 5.gün embriyom var bugün adetimin 14.günü rahim kalınlığı 7.1 ölçüldü pazartzi tekrar kontrol 7.5 olursa transferi yapacak doktorum .Sizin transferinizde rahim kalınlığınız kaçtı acaba

Merhabalar bende nisan ayında transfer hazırlığına başladım ilk tüp denemem olacak 5 tane 5.gün embriyom var bugün adetimin 14.günü rahim kalınlığı 7.1 ölçüldü pazartzi tekrar kontrol 7.5 olursa transferi yapacak doktorum .Sizin transferinizde rahim kalınlığınız kaçtı acaba
selam canim. benim 11.5 cmdi ama 7-14 arasi normal diye biliyorum.

Bugün transferimin 8. Günü sabahtan beri hiç bir sebep yokken bile ağlama krizleri geliyor ve durduramıyorum. Böyle hisseden yaşayan oldu mu? Neden anlayamıyorum da. Çok gergin de hissetmiyorum bugüne kadar da gayet sakin ve keyifli geçmişti oysa
Benim de oluyor. Anlamsızca ağlamaya başlıyorum.

İnşallah, Allah razı olsun, içimiz umut dolmak istiyor.. Böyle şeyler duymak görmek mutlu ediyor. Allah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 🧿
Benimde haftaya transfer Allahin izni ile suan rahim kalinlastirma için ilaç kullanıyorum. Adetin 14 günü transfer dedi . O saate kadar rahim hazırlanacak galiba 3 günde bir kan veriyorum estradiol ve progesteron hormonuna bakılıyor ona göre ilacın dozunu ayarlıyor ilaç dediğim estrofem bulamadik onun yerine cyclo progynova kullanıyorum.

tabi ki tutar. tutmasa koymazlar zaten beklerler bir dahaki ayi merak etmeyin. 7- 14 cm diye geciyor hep turkce ve ingilizce kaynaklarda.
Benim rahim kalinliligi adetimin 9. Günü 6mm 14.gun istenilen kalınlığa geliyormuş ilacın dozunu artırdık günde 4 tane umarım olur olursa haftaya transfer günü verdi.

Estrofem, progestan fitil, prolutex karından, folik asit, haftaya transferim var. Erhan hoca bazen cok olumlu bazen de cok olumsuz konusuyor, olmazsa bir daha deneriz diyor. Sizin kaçıncı denemeniz.
Bana fitil vermedi prolutex de vermedi sadece coraspin folikasit ve cyclo kullanıyorum.

Benimde haftaya transfer Allahin izni ile suan rahim kalinlastirma için ilaç kullanıyorum. Adetin 14 günü transfer dedi . O saate kadar rahim hazırlanacak galiba 3 günde bir kan veriyorum estradiol ve progesteron hormonuna bakılıyor ona göre ilacın dozunu ayarlıyor ilaç dediğim estrofem bulamadik onun yerine cyclo progynova kullanıyorum.
Benden sürekli kan vermemi istemediler, iğne fitil ilaç kullan haftaya gel dediler, adetin 19.gününe denk gelecek inşallah. 5. Gün embriyosu. Doktor ne derse yapıyoruz işte gerisi Allah diyoruz.

Sizlerinde dediği gibi aksam üstü aradılar bugün öğlen gelmemi istediler bugün transfer günü heycanli miyim yoksa korkuyor muyum bilmiyorum ilk defa deniyorum burda okuyorum kimi son gününe kadar ümitli kimide nerdeyse o on iki günü kendini yiyip bitirmekle geçiriyor evet gerçekten kolay değil dışarıdan görüldüğü gibi yada konuşulduğu kadar basit değilmiş ben bunu bu tedavide çok iyi görenlerdenim Rabbim bu mübarek ayda hepimizin emeğini boşa cikartmasin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Sağlıkla kucağına al inşallah, transfer günlerimiz arasında 2 gün var bende 6 nisanda transfer oldum yarın benim ultrason kontrolü, kese kaç mm ölçüldü embriyoya ait bi yapı görünmedi dimi daha erken biliyorm ama insan merak ediyor iste
Yolksac kesesi henüz görülmedi canim

Back