- Konu Sahibi babyjanuary
Bugün test verecek olan var mı ben 2 saate vereceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DenizlideyimBana da kan sulandırıcı vermedi. Sen de mi başkenttesin
Güzel haberle umarım Benim yarınBugün test verecek olan var mı ben 2 saate vereceğim
Aynı klinikteyiz. Benim doktorum da Remzi Abalıben istanbul fulya bahçecide yaptırıyorum. Doktorum Güvenç Karlıkaya
Ben de vereceğimBugün test verecek olan var mı ben 2 saate vereceğim
Ben de vereceğim
Ben de verdimBugün test verecek olan var mı ben 2 saate vereceğim
İnşallah olmaz. Hemen çıkartırlar mı ki? Ağrı kesici falan yaparlar bencesabah 8:30 da heyecandan uyku tutmadı birde öğlen 23 nisan gösterimiz var inşallah ağrım sancım olmaz bakalım
Canım öncelikle Allahım kısa zamanda mucizene kavuştursun senikizlar benim 0.5 geldi sonucum. yine olmadi maalesef. bu ikinci denememdi. ilk kez donmus transfer yaptim. bi konu kafama takiliyor. donmus transfer yapan arkadaslar, siz ilac almaya ne zaman basladiniz ve arada mesela kan testi ile progesteron falan bakildi mi. bana once estrofem, transferden sonra da progesteron verdi ama hic arada kan bakip doz ayari filan olmadi. sizde nasildi? dozlariniz ne kadardi? bu konuda yardima cok ihtiyacim var cunku dr degistirmeyi dusunuyorum.
canim ben izmir tavmergendeyim. ama dr um disardan bir doktor yani oranin lab ini kullaniyo. ismini vermek istemiyorum ama lanet ettim. sifir kan testi ile transfer yaptik. peki sizin transferden sonra da kan bakildi mi mesela? cok tesekkurler cevabiniz benim icin cok onemliydi.Canım öncelikle Allahım kısa zamanda mucizene kavuştursun seni
Üzülme demek anlamsız ama bu yolda mecburen çabalayacağız
Hangi merkezde tedavi görüyorsun canım
Normalde transfer hazırlığında belli aralıklarla progesteron e2 ve lh değerlerine bakılıyor ve rahim kalınlığı kontrol ediliyor
Sende bakılmadımı
Hangi merkezdesin ?
Çok üzüldüm bende şimdi transfer için hastaneye geldim bende donmus embriyo transferi yapacaklar önce yumurta ve rahim kontrolü yapıldı iki kez falan sonra yumurta buyunce çatlatma verdiler transfere 5 gün kala iki ilaç başlandı transferden bir gün öncede kan tahlili istediler bugünde hastanedeyim inşallah bir sonrakinde mutlu haberleri alirsinkizlar benim 0.5 geldi sonucum. yine olmadi maalesef. bu ikinci denememdi. ilk kez donmus transfer yaptim. bi konu kafama takiliyor. donmus transfer yapan arkadaslar, siz ilac almaya ne zaman basladiniz ve arada mesela kan testi ile progesteron falan bakildi mi. bana once estrofem, transferden sonra da progesteron verdi ama hic arada kan bakip doz ayari filan olmadi. sizde nasildi? dozlariniz ne kadardi? bu konuda yardima cok ihtiyacim var cunku dr degistirmeyi dusunuyorum.
Transferden önce 2 kere bakıldı e2.ama transferden sonra bakılmadı günde 3 lutinus, günde 3 estrofem alıyorum günlük progestan dex vuruluyorum birde haftada bir gün yarım doz pruluton vuruluyorum.zaten baştan aşağı hormon yüklüyüm o yüzden tekrar tekrar kan bakmadığını düşünüyorum doktorun.bence gerek de yok bundan daha fazla ne kullanabilirim zaten.birde transferden önce de progesteron hiç bakılmadı ona rağmen fitil iğne kullanıyorum.değer belki de normaldi bilemiyorum.ilk çocuğum kendiliğinden olmasına rağmen 2. De doktor bütün bu hormonları başladı.sonuç ne olacak bakalım benim test günü 27 sikizlar benim 0.5 geldi sonucum. yine olmadi maalesef. bu ikinci denememdi. ilk kez donmus transfer yaptim. bi konu kafama takiliyor. donmus transfer yapan arkadaslar, siz ilac almaya ne zaman basladiniz ve arada mesela kan testi ile progesteron falan bakildi mi. bana once estrofem, transferden sonra da progesteron verdi ama hic arada kan bakip doz ayari filan olmadi. sizde nasildi? dozlariniz ne kadardi? bu konuda yardima cok ihtiyacim var cunku dr degistirmeyi dusunuyorum.
Birde tabi rahim kalınlığı transferden önce 3-4 kere takip edildi.transfere 1 hafta kala 9,5 dü kalınlık birdaha da çağırmadı doktor transfere kadar ama 5 gün öncesinden bütün bu ilaçlara başladıkcanim ben izmir tavmergendeyim. ama dr um disardan bir doktor yani oranin lab ini kullaniyo. ismini vermek istemiyorum ama lanet ettim. sifir kan testi ile transfer yaptik. peki sizin transferden sonra da kan bakildi mi mesela? cok tesekkurler cevabiniz benim icin cok onemliydi.
canim gecmis olsun. hakkimizda hayirlisi olur insallah.Benim de negatif
Merhaba opu sonrası 2. Gün çok az yemeye çalışmama rağmen sanki yüzüm gözüm şiş duruyor transferime 2 gün var sonraki süreçtede böylemi oluyor acaba?kizlar bikac gundur takip edemedim. pozitif goren herkese hayirli ugurlu olsun ne kadar guzel bir mutluluk hayal bile edemiyorum. sizin adiniza cok seviniyorum.
benim bugun transfer sonrasi 10. gunum 3 gun embriyosu. yarin kan testim var. dune kadarki butun idrar testlerim negatifti. hic umudum kalmadi diyebilirim. bu progesteron da beni bitirdi bu sefer. bel agrisi, bağırsaklarım bozuldu, tansiyonum dustu 2 gun once nerdeyse bayiliyordum. dogal yolla hamile kalanlar ne sansli allahim!
tek bir tane 3. gun embriyom daha kaldi donmus. umutlar ona kaldi. bir yandan da o kadar bunaldim ve daraldim ki. bu sureclerde asiri kilo da aldim. simdi obur transfere kadar kilo vermeye ugrascam. cok doluyum
ilaclardan dolayi odem oluyor biraz evet ozellikle opuya kadarki donem sonrasinda da progesterone devam o yuzden odem hemen gitmeyebilir. benim donmus transferimde cok daha az odem oldu. taze olanda coktu.Merhaba opu sonrası 2. Gün çok az yemeye çalışmama rağmen sanki yüzüm gözüm şiş duruyor transferime 2 gün var sonraki süreçtede böylemi oluyor acaba?