• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

4bc kalite 5.gun embriyosu ile hamileyim kalitesi düşük felan bunlar sadece bilimsel seyler rabbim yeterki can versin ol desin bol dua çok sabir ❤❤🤲😍benin doktorum 4 bc icin iyi kalite gebelik ihtimali cok yüksek demişti asla can sıkma ❤
Aynı kalıte embrıomuz keseye ne zaman gıdeceksın ben haftaya persembe gıdecegım

Opu da benim 22 yumurtam toplandı 15 tanesi kaliteli dendi. Ertesi gün arayıp 5i döllendi dediler. 3. Gün donduracağız ve döllenme ne durumda haber vereceğiz dediler. Bugün aradılar 3ü gününde ilerliyor ikisi geriden geliyor dediler. Yani bana yumurta toplanıldığı gün dendi 3. Gün donduracağız diye. Burada ki bi arkadaşa daha toplanmadan denmiş ona şaşırdık bizde neye göre karar veriyorlar diye 🤔 B Buyuk_umutlar
Canim şoyle bir vidyo buldum. Sonlarina ozellikle dikkat edersen bazi şeyler netlesiyor

Eklentiler

• Screenshot_20220422-195358_YouTube.jpg
    Screenshot_20220422-195358_YouTube.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba, ben de dondurulmuş embriyo transferi için hazırlık sürecindeyim. NGS ten geçen 1 adet embriyom var. Estrofem kullanıyorum yarın 10. günüm ve kontrolüm var. Bu süreçte o kadar yalnız hissediyor ki insan kendini. Tüm yazılanları okudum ve ben de yazmadan duramadım :) dua, iyi dilekler bekleyen herkese dualarımı gönderiyor ve ben de herkesten bekliyorum. Sevgiler.
Merhabalar öncelikle tüm dualarınız kabul olsun rabbim bir an önce hayallerinize kavuştursun, bende dün opu yaptırdım beklemedeyim fakat doktor estroferm i bulmamı söyledi ama ilaç malesef hic biryerde yok acaba siz nereden buldunuz yardımcı olursanız sevinirim. 🙏🏼

Nar suyu, rahim kalınlaşmasına çok iyi geliyormuş. Bütün platformlardan okuduğum kadarıyla.
Bir de transferden sonra kabak çekirdeği ve ananas çok iyiymiş onu da yeni öğrendim.
Estrofeme başladığımdan beri her gün 1 bardak nar sıkıp içiyorum. transfere kadar da devam edeceğim.
Bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 7,5 mm idi. Transfere kadar da kalınlık artıyor sanırım.
Merhaba benimde yarın var kontrolüm rahim kalınlığı için normal muayne gibi bakılıyor sanırım değil mi ?

Bugün transferimin 8. Günü sabahtan beri hiç bir sebep yokken bile ağlama krizleri geliyor ve durduramıyorum. Böyle hisseden yaşayan oldu mu? Neden anlayamıyorum da. Çok gergin de hissetmiyorum bugüne kadar da gayet sakin ve keyifli geçmişti oysa

Merhabalar öncelikle tüm dualarınız kabul olsun rabbim bir an önce hayallerinize kavuştursun, bende dün opu yaptırdım beklemedeyim fakat doktor estroferm i bulmamı söyledi ama ilaç malesef hic biryerde yok acaba siz nereden buldunuz yardımcı olursanız sevinirim. 🙏🏼
Ben Adanada kıyı köşe eczanelerde aradım. Merkezden uzak yerde buldum. Fakat orda da kalmadı. Şimdilik idare ediyorum ama nerde eczane görsem soruyorum. Günde en az 3 tane kullanıldığı için herkesin çok ihtiyacı var.

Bugün gittim keseyi gördük haftaya tekrar gideceğim😇
Sağlıkla kucağına al inşallah, transfer günlerimiz arasında 2 gün var bende 6 nisanda transfer oldum yarın benim ultrason kontrolü, kese kaç mm ölçüldü embriyoya ait bi yapı görünmedi dimi daha erken biliyorm ama insan merak ediyor iste

Aynen benımde Erhan hoca hangı ılacları kullanıyorsunuz
Estrofem, progestan fitil, prolutex karından, folik asit, haftaya transferim var. Erhan hoca bazen cok olumlu bazen de cok olumsuz konusuyor, olmazsa bir daha deneriz diyor. Sizin kaçıncı denemeniz.

Back