• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Yumurta toplanmadan buna nasıl karar veriliyor peki? B Buyuk_umutlar
yumurta toplanmadan karar vermeleri saçma öyle bir durum varsa o şekilde dendiyse çok saçma olmuş ilk defa duyuyorum toplanmadan dondurulma günü belirlensin. toplanır 1. gün dönllenenelere bakılır ona göre ilerlenir. benim ilk gün 2 tane toplandı ertesi gün 12 si döllendi sonra 2. gün döllenen sayısı 13 e çıktı mesela.

Benim de 28 inde, aynı ilaçlar benim de var. Yarın iğneye başlıyorum. Nar suyu iyi mi geliyormuş?
Nar suyu, rahim kalınlaşmasına çok iyi geliyormuş. Bütün platformlardan okuduğum kadarıyla.
Bir de transferden sonra kabak çekirdeği ve ananas çok iyiymiş onu da yeni öğrendim.
Estrofeme başladığımdan beri her gün 1 bardak nar sıkıp içiyorum. transfere kadar da devam edeceğim.
Bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 7,5 mm idi. Transfere kadar da kalınlık artıyor sanırım.

yumurta toplanmadan karar vermeleri saçma öyle bir durum varsa o şekilde dendiyse çok saçma olmuş ilk defa duyuyorum toplanmadan dondurulma günü belirlensin. toplanır 1. gün dönllenenelere bakılır ona göre ilerlenir. benim ilk gün 2 tane toplandı ertesi gün 12 si döllendi sonra 2. gün döllenen sayısı 13 e çıktı mesela.
Opu da benim 22 yumurtam toplandı 15 tanesi kaliteli dendi. Ertesi gün arayıp 5i döllendi dediler. 3. Gün donduracağız ve döllenme ne durumda haber vereceğiz dediler. Bugün aradılar 3ü gününde ilerliyor ikisi geriden geliyor dediler. Yani bana yumurta toplanıldığı gün dendi 3. Gün donduracağız diye. Burada ki bi arkadaşa daha toplanmadan denmiş ona şaşırdık bizde neye göre karar veriyorlar diye 🤔 B Buyuk_umutlar

Nar suyu, rahim kalınlaşmasına çok iyi geliyormuş. Bütün platformlardan okuduğum kadarıyla.
Bir de transferden sonra kabak çekirdeği ve ananas çok iyiymiş onu da yeni öğrendim.
Estrofeme başladığımdan beri her gün 1 bardak nar sıkıp içiyorum. transfere kadar da devam edeceğim.
Bugün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 7,5 mm idi. Transfere kadar da kalınlık artıyor sanırım.
Bende başlayayım o halde, nerede yaptırıyorsunuz, benim adana başkentte.

Opu da benim 22 yumurtam toplandı 15 tanesi kaliteli dendi. Ertesi gün arayıp 5i döllendi dediler. 3. Gün donduracağız ve döllenme ne durumda haber vereceğiz dediler. Bugün aradılar 3ü gününde ilerliyor ikisi geriden geliyor dediler. Yani bana yumurta toplanıldığı gün dendi 3. Gün donduracağız diye. Burada ki bi arkadaşa daha toplanmadan denmiş ona şaşırdık bizde neye göre karar veriyorlar diye 🤔 B Buyuk_umutlar
Anladım canım seninki normal belki gidişata göre riske atmak istemediler iyi kaliteyse birde 5. güne gidemeyip çöp olmasından iyidir.bence toplanmadan daha denmesi çok şaçma ilk defa duydum onda bi yanlışlık vardır büyük ihtimalle.

Evet ya takipteyim belki birilerinin doktoru açiklama yapmiştir hem toplanan gun bile olsa daha laboratuvar sonucu çikmadan doktor nasil bile bilir ki kaliteliyi. Ben daha yeni uyanmişdim doktorum iki tane 3 gun embriyosu transfer edicez dedi

Toplanmadan ne bilecekler ki belki. Saçma geldi.

Evet ya takipteyim belki birilerinin doktoru açiklama yapmiştir hem toplanan gun bile olsa daha laboratuvar sonucu çikmadan doktor nasil bile bilir ki kaliteliyi. Ben daha yeni uyanmişdim doktorum iki tane 3 gun embriyosu transfer edicez dedi
Acaba taze transfer diye mi. Ben dordurduğum için bilemedim,

Herkese Merhaba,

37 yasindayim. 5 yildir cocuk sahibi olmaya calisiyorum. gectigimiz ocak ayinda ilk embriyo transferimi yaptim fakat maalesef sonuc olumsuz oldu. Progesteron degerim fazla cikmisti. 3 adet daha dondurulmus 3. gun embriyom var. ilk ultrasonum ve kan testim yapildi, ostrojen hapina basladim. Nisan ayinda ikinci transferim gerceklesek insallah.

Cok heyecanliyim. Nisan ayinda transfer yapacak arkadaslarla bu sureci birlikte gecirelim isterim. Sizlerin hikayelerinizi de bekliyorum. Hepimiz icin en hayirlisi olsun. 🙏🤲
Benimde pazartesi transferim olacak 7 yumurtadan 6sı sağlıklıymış 4 tanesi döllenmiş bugün 1. Gün o güne kadar dayanabilirler umarım 😇🙏🏻

Kızlar şu an hastanedeyim bir olaya şahit oldum daha doğrusu yanımdaki konuşmayı istemeden duydum bir çift boşanıyormuş ve kadın hamille çocuk aldırmaya gelmişler çocuğun eli ayağı takılmış 1 hafta bekleseler alınmicakmış hatta kötü oldum duyunca biz olsun diye neler çekiyoruz, olan da Rabbimin verdiğine kıymak istiyor

Back