• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

canim ben izmir tavmergendeyim. ama dr um disardan bir doktor yani oranin lab ini kullaniyo. ismini vermek istemiyorum ama lanet ettim. sifir kan testi ile transfer yaptik. peki sizin transferden sonra da kan bakildi mi mesela? cok tesekkurler cevabiniz benim icin cok onemliydi.
Transfer olmadım ama transferden sonra progesteron bakan yerlerde var ama çoğu kez bakılmıyor sanırım
Eğer memnun değilsen mutlaka değiştir canım merkezini
Kendini güvende hissettiğin bir yer olmalı🤗

Çok üzüldüm canım.sen aygül hocadaydın değil mi?bundan sonraki süreçle ilgili ne düşünüyorsun?
evet canım. hemşire pazartesi de kan vermemi istedi geç döllenme olabiliyormuş diye. Ama açıkçası modum baya düştü yine de devam edeceğim pazartesiye kadar her şeye aynen. Tekrar kan vereceğim. sonra yine olumsuz olursa bilmiyorum napıcam açıkçası

evet canım. hemşire pazartesi de kan vermemi istedi geç döllenme olabiliyormuş diye. Ama açıkçası modum baya düştü yine de devam edeceğim pazartesiye kadar her şeye aynen. Tekrar kan vereceğim. sonra yine olumsuz olursa bilmiyorum napıcam açıkçası
Kaçıncı günündü bugün?

Bu durum çok kalıcı oldumuu acaba yoksa normale dönüyormu😇
canim benim ilac lari birakinca normale dondu. obur turlusunu hic bilmiyorum maalesef. umarim hamile kalirsin bi sure sonra hamilelikte de bir sure sonra ilaclar birakiliyo bence o zaman rahatlar. istersen dr una da sor asiri bir durum varsa.

Benim de bugün transferin 8. Günü pembe pembe lekelenmem oldu şimdi.endişelendim.selpağa silince de geliyor.daha önce aşılamada ilaçları bırakana kadar adet olamamıştım.okadar ilaca rağmen adet oluyor olabilir miyim?

Dün eşimle yumurta toplama öncesi kan vermiştik sonuçlar bugün çıktı herşey normalmiş sadece benim süt hormonun biraz yüksek çıkmış aynı durumu yaşayan var mı? İnternetten biraz baktım da süt hormonu yüksekliği hamile kalmaya engelmiş galiba

Benim de bugün transferin 8. Günü pembe pembe lekelenmem oldu şimdi.endişelendim.selpağa silince de geliyor.daha önce aşılamada ilaçları bırakana kadar adet olamamıştım.okadar ilaca rağmen adet oluyor olabilir miyim?
Canım irtibata geçebileceğin hemşiren yada doktoruna bi mesaj at istersen
Yerleşiyor olabilir
Bu günlerde lekelenme gören çok kişi var
Hangi ilaçları kullanıyorsun
Sana hemşiren ya da doktorun muhakkak der bişeyler
Belki ilaç eklemesi ya da çıkarması yapabilir

8. Gun bende de ayni sekilde oldu kuzum . 1 gun devam etti hatta lutinus aparati bile pembemsi olmuştu 9 . Gunde pozitif cikti kan degerim. Hemsire yerlesme olabilir takip edelim kanamayı dedi

8. Gun bende de ayni sekilde oldu kuzum . 1 gun devam etti hatta lutinus aparati bile pembemsi olmuştu 9 . Gunde pozitif cikti kan degerim. Hemsire yerlesme olabilir takip edelim kanamayı dedi
Ya çok sevdim senin adına.mesaj attım hemşire endişelenme dedi artarsa haber ver dedi yat dinlen dedi.bende kalkmaya korkar oldum.şimdi wc gittim çamaşıra geçmemiş ama silince selpağa pembelik geliyor.senin dediğin gibi fitil atttım şimdi lutinus aparatı da hafif pembe oldu.geçer inşallah beklemekten başka yapacak bişey yok.gündüz çok adet sancısı gibi sancım vardı o da azaldı biraz.umarım yerleşmedir

Canım irtibata geçebileceğin hemşiren yada doktoruna bi mesaj at istersen
Yerleşiyor olabilir
Bu günlerde lekelenme gören çok kişi var
Hangi ilaçları kullanıyorsun
Sana hemşiren ya da doktorun muhakkak der bişeyler
Belki ilaç eklemesi ya da çıkarması yapabilir
Valla kullanmadığım ilaç yok.lutinus ve estrofem zaten günde 3 alıyorum.progestan dex günde 1 oksapar günde 1.prograt günde 1.haftada yarım pruluton depot.mesaj attım.dozla ilgili bişey söylemediler lekelenme olabilir dediler dinlen artarsa haber ver dediler.hamile olsam doz artırırlar da test tarihim de gelmedi daha o yüzden doz değiştireceklerini sanmıyorum zaten değiştirmediler.daha önce 2 aşılamam var ikisinde de öncesinde adet olmamıştım ilaçları bırakınca oldum.bırakmadan nasıl olacak zaten ona da şaşırdım

Valla kullanmadığım ilaç yok.lutinus ve estrofem zaten günde 3 alıyorum.progestan dex günde 1 oksapar günde 1.prograt günde 1.haftada yarım pruluton depot.mesaj attım.dozla ilgili bişey söylemediler lekelenme olabilir dediler dinlen artarsa haber ver dediler.hamile olsam doz artırırlar da test tarihim de gelmedi daha o yüzden doz değiştireceklerini sanmıyorum zaten değiştirmediler.daha önce 2 aşılamam var ikisinde de öncesinde adet olmamıştım ilaçları bırakınca oldum.bırakmadan nasıl olacak zaten ona da şaşırdım
Canım bence tüp bebekte çok beklenen hatta bazı doktorların olumlu gelişme olarak gördüğü yerleşme lekelenmesi olabilir 🤗

Dün eşimle yumurta toplama öncesi kan vermiştik sonuçlar bugün çıktı herşey normalmiş sadece benim süt hormonun biraz yüksek çıkmış aynı durumu yaşayan var mı? İnternetten biraz baktım da süt hormonu yüksekliği hamile kalmaya engelmiş galiba
Canim prolaktin cok oynak bir hormon strese bagli yukselmis olabilir . Oyuzden stres yapma 🙏🙏

Back